Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazságos

57 bejegyzést írt és 12160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Mt!   A munkahelyemen tűrhetetlenül bánnak minden itt…..
igazságos 2015.11.01 10:42:19
@Sörömpőőr: amelyik típusról TE beszélsz, az NEM ORDÍT, az a veszélyesebb fajta, amelyik élvezi is, de csak titokban. :)

Aki élvezi, az viszont inkább lelkileg terroizál, alacsony hangon, nem kell neki ordítani, mert tudja jól, hogy elég ha megjelenik s máris mindenki retteg.

Vagy mikor elmegy, tudja, hogy örülnek a dolgozók, de amikor visszajön, azt is levágja, hogy igyekszenek nem a szeme elé kerülni. :)

Van ez a két típus, a poszter tudja, a kínai főnök melyikbe tartozik.

Aztán van a harmadik típus, amire semmivel sem lehet hatni, ezek nálunk pl. a már most többségben levő emberek, ha érted, mire célzok. Ezekkel viszont simán el lehet bánni, saját módszerüket ellenük fordítva, de úgy, hogy ne tudják meg, ki volt az illető egyén.
igazságos 2015.11.01 10:45:33
@Szumátriai Patkánymajom: ha az ilyen cégeknél be vagy jelentve, az NAGY KINCS, sajnos még mindig itt tartunk.

Jellemzően külföldi cégeknél dívik ez, 3 hónaponta dolgozót változtatnak, aztán nem jelentenek be, mert tudják, úgyse bírod fél évnél tovább.

Aztán, előbb a könnyű munkákkal kezdik, utána nehezítenek, meg jön a feketeleves: hivatalosan 8 órázol, utána már 10 órázol, 12 órázol, aztán azon veszed észre magad, hogy se bejelentve nem vagy, oszt még a család is tönkremegy a munka miatt, ráadásképp hullafáradt is.

Ez a külföldi, új cégekre jellemző, ez a pasi is ilyen lehet, ő újként került oda, apja nem tanította be, nem tartotta maga mellett, viszont azt hiszi, neki mindent lehet.

Ezt az egyedet úgy is meg lehet kerülni, hogy visszajutnak az apja fülébe a viselt dolgai.

Őt az apjával lehet megfogni, ha rossz hírét keltik a csávónak, az neki olyan, mintha kivégeznék: azt nem bírná elviselni, hogy az apja szemétnek tartsa.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Sajnos én is a sokat emlegetett…..
Zsuzsanna még ugyan Magyarországon van, de nagyon elszántan készül arra, hogy a lánya után költözik Hollandiába. Ami külön megkapó a történetében, az az elszántság, és hogy próbál nem kapkodva, hanem a lehetőségeket végiggondolva dönteni. Talán ti is tudtok neki segíteni,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Teljes elkeseredésemben fordulok…..
igazságos 2015.10.22 21:10:46
@gályarab: hiába nem jelölsz vissza, mindig a főnök fülébe jut, hogy ki mit írt ki a facebookra.

Mert a barátaid a vásárlók, az ügyfelek, olyan sosincs, hogy nincs soha egy haragosod se, aki a hátad mögött kitárgyalna.

Szóval ez már régen nevetséges, hogy azt hiszed, nem jut a főnökasszony fülébe, hogy mit posztolgattál ki a facebookon.

XD

AKi ezt hiszi, az sem komplett.
  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az én történetem csupa…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves MT blog, A segítségeteket szeretném kérni. Év elején kezdtem…..
gaykönyves Hamarosan visszatérek 2015.10.04 21:29:42
  Sziasztok! Tudom, sok van a rovásomon, már jó régen nem írtam, fordítottam. Nem szeretném abbahagyni, mert még mindig látogatjátok a blogomat páran. Sajnos, mivel főleg Homározni szeretek, a teljes e-mailemet letiltották, a nevemmel együtt blokkolta Hilda (Homár - admin). El…..
Az Erzsébet-program alapvetően jó kezdeményezés lenne, de az idei, nyugdíjasoknak kiírt pályázata igencsak döcögősre sikeredett, ahogy azt áprilisban megtudhattuk egy felháborodott unoka…..
igazságos 2015.08.06 00:23:15
@Dikusz: nem erről szólt a dörgés, de hagyjuk.

AZ EP még így is sokkal jobb, mintha nem lenne. Lehet szidni, aki tud jobbat, az nyaraljon kuponnal.

Akinek nem tetszik, ne vegye igénybe.

Attól még a GOOGLE A BARÁTOD, mielőtt pályáznál, azér keress már utána, hogy mit is vennél igénybe.

Itt felajánlottak több lehetőséget, HA NINCS, AKKOR NINCS, itt nem TE döntesz, hogy hová mégy, meg hová nem.

FIX HELYEK ÉS IDŐPONTOK VANNAK, FIX SZÁLLÁSOK, itt nem pattoghatsz, hogy te a Ritz királyi lakosztályt kérnéd, ekkor és ekkor, főszezonban, csúcsidőben, mikor az a rendes, fizető vendégnek van fenntartva.

Aki értelmes, az tudja, hogyan kell használni az EP-t, ha nem, akkor a következő évben jobban odafigyel a határidőkre.

Az úgy szokott menni, hogy elsőre nem mindenkinek sikerül, de másodjára már ismered a rendszert.

Amire pályázni kell, az sajnos nem egyszerű, feltételeknek kell megfelelni,

NEM HOZZÁD IGAZODNAK, HOGY TE MIT SZERETNÉL.

EZ AZ, AMIT A POSZTER AGYA NEM KÉPES FELFOGNI.

Ez egy keret, amit ha betöltenek, akkor sajnos te kimaradsz. Nagy a tiplizés, rendes nyugdíjasként nem lenne esélye sem a poszternak. De rokkantnyugdíjasként, fogyatékosként már kevesebben vannak, viszont az ő határidejük később is jár le.

Arról nem is beszélve, hogy mindegyik csoportnak

KÜLÖN ÜDÜLŐK VANNAK, AMIKET IGÉNYBE LEHET VENNI.

Tehát egy rokkantnyugdíjas például nem biztos, hogy ugynarra a helyre mehet nyaralni, mint egy nyugdíjas.

EP EGY LEHETŐSÉG.

Itt inkább a fürdőkre van kihegyezve az EP, nem a szállások tömegére, amit viszont az EP miatt rengetegen vennének igénybe, tehát előfoglalni kell, vagy minél előbb lefoglalni, mihelyt a pályázat megnyerését mutatja a rendszer.

Itt a poszternak nem tetszettek a dolgok, nem fogadta el a feltételeket, annyi a kivetnivaló, hogy nem kapja vissza a pénzt.

AKI ÉL A LEHETŐSÉGGEL, AZ ÉL, AKI MEG NEM, AZ NE REKLAMÁLJON.

Nem kötelező nyaralni se menni. Ha viszont akarsz, jövőre jobban fog menni a foglalás.

A nyári nyaralóhelyet is márciusban foglalod le.
Eltűnt csomagról többször volt már szó a Homáron, de ezúttal olyan speciális eltűnt csomagról olvashatunk, amit elvileg átvett a címzett, csak ő nem tud róla. Kalandok a Postán.  Kedves Tékozló Homár! A „nemzeti” Posta hírnevét szeretném én is…..
igazságos 2015.08.04 11:57:55
@Fausto(tm): így van a feladó fizette a csomagot neki kell reklamálni a poszter ezt nem teheti meg.
igazságos 2015.08.04 11:59:54
@Józsi, a köcsög: 6000 ft az nem egy téliszalámis lopás

A rendőrség meg csak trafipaxoljon arra valók
a kolléganő a hibas ha bénán veszi az arut fizessen ő.

nem végzi jól a munkáját ugyanis
igazságos 2015.08.04 12:07:05
@Józsi, a köcsög: rendesen felügyelje a csomagok átvételét

ha a postás írta alá lehet bizonyítani

Rendesen alá kell írni b+
Nemrég Miki mesélte el, hogyan járta meg a WizzFlex-szel, most Andrea szomorkodja el kb. ugyanazt a sztorit, azzal a különbséggel, hogy ő még többet bukott. Ugyanakkor a fogyvédnek küldött levelében összefoglalt kérdései elég helytállóaknak tűnnek. Futunk mi is egy kört…..
Úgy tűnik, a Sony Xperia Z3 pont annyira bírja a vizet, mint a Z2 bírta tavaly, ráadásul a kommentek alapján nem olvasónk az egyetlen áldozat. A fenti videó készítője szintén pórul járt a tesztelésen, de ahogy a beszámoló folytatásában elmondta, a telefon 2 nap fejjel lefelé…..
igazságos 2015.07.28 15:40:26
@metal: az nem gond, csak az a baj, hogy utána egyből beb@sszák a telefont a medencébe, legalább használta volna kicsit érted, ha te fényképezgetni akarsz, akkor fényképezőgépet vegyél, víz alattit.

NEM AZÉRT VESZEL TELEFONT, MERT AZ VÍZÁLLÓ.

Mint ahogy vibrinek se haszáljuk csak azér, mert rezeg és bárhová fel lehet ...

Az, hogy a reklámban meg mit állítanak, már igenis fogyasztóvédelem, lehet perelni.

Azért viszont nem, mert a poszter balf@sz volt, és ki tudja, hogy b@szta bele a vízbe azt a rohadmányos telefont.

Senki se tudja igazolni, hogy rendeltetésszerűen gondoskodott mindenről a poszter, úgy rakta bele a vízbe a telefont, ahogy kellett. Oké, hogy itt videóztak. Na meg az a másik, hogy a vízálló nem arra van, hogy 10 percig rakjuk folyamatosan a vízbe, hanem hogy ha egy pillanatra beleejted, kiveszed, esik az eső, elázik egy picit, akkor nem fog tönkremenni, mert a micro USB - port fedett.
igazságos 2015.07.28 15:45:30
@Yobbágy Fery: hát ha hónapokig gyűjtöget, abban biztos lehet mindenki, hogy 50-60 ezernél többet nem keres.
igazságos 2015.07.28 16:14:04
@fda: most mért ne, szakadjunk már le erről a témáról, mindenki azért dolgozik, amiért akar, amennyiért akarja

Én is hónapokig gyűjtögettem az ipademre, oszt!?

Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy aki hónapokig gyűjtöget valamire, az utána úgy vigyáz rá, mint egy ritka kincsre, nekem legalábbis 4 év után is még működik, és csak egyszer volt javítva, de anélkül is menne.
Rég kaptunk ennyire filmszerű beszámolót. Én szinte láttam magam előtt, ahogy egy kicsit mackós hallgatag pasit konok elszántsággal igyekszik a legelképesztőbb módokon (jószóval, fejszével, flexszel, WD 40-nel) kivarázsolni a beletört szelepet a széklábból az anyukája…..
igazságos 2015.07.28 15:12:30
@Manyecska: há nálunk annyiba volt az ágy, mint a szekrénysor XD

de asszem 4-5 órába tellett, mire összeállítottuk az ágyat
igazságos 2015.07.28 15:30:29
@sugargiraffusplumps.: neked mindenről ugyanaz jut a zeszedbe
Az lehet, hogy kényelmesebb meg gyorsabb, viszont jó drága mulatság ez így. Állítólag egy ilyen appnak a háttérben nullát kéne fogyasztania, vagy mivel a szolgaltató saját cucca, nem beleszámolódnia a számlába. Rákérdezünk a Telekomnál. Sziasztok, furcsa volt, hogy…..
A minyonok, ezek a kis cuki sárga istencsapások igen komoly rajongótábort szereztek maguknak az elmúlt években. Annyira, hogy önálló filmjük FB-oldalán láttunk felnőtt embereket azon háborogni, hogy csak a vízfejben élő pestieknek jut promójáték, pedig a magyar vidék is…..
igazságos 2015.07.27 22:13:43
szerintem Hilda is elélvezett már azóta

@Köcsögöm Széken: én nagyon bírnám az ilyet. :)

megörökíteném emlékbe, az tuti

@fillérbaszó vadász: sütök én neked ingyen pizzát, na és még elviselned se kellene érte

csak ne ríjá má
igazságos 2015.07.27 22:16:04
@cupcake25: külföldről is hazajött előbb

Hogy lehet külföldről előbb hazajönni!?

Az ilyen anyuka tényleg perverz.
Krisztián tanár úr szép levezetéssel bizonyítja, hogy nemcsak olvasni, de számolni sem árt, ha az ember vásárlásra adja a fejét. Az egyszeri jóváírás külön érdekes, amivel a Telekom szerette volna lehiggasztani az izgága matekost. Kérje mindenki azonnal, ha egyszer…..
igazságos 2015.07.20 14:06:29
Sokan mondják is vissza a tévét, egyre többen. Minek tartsanak fenn tévét, mikor úgyis mindegyiken ugyanaz megy, a közszolgálatiból van már 6 darab csatorna, a maradékon meg a cigányok.

Ami érdekli a népet, azt meg letöltik a netről.

A telefonvonal meg egy az egyben a T-é, mi az, hogy csak az oszlopig az ő felelősségük, az már nem, ami a lakásba van.

A szolgáltatást mi csak béreljük, a lakásban is, nem a miénk a lakásba vezetett vonal, akkor minden hiba, karbantartás, a T- felelőssége kéne, hogy legyen.

Nekem mi közöm ahhoz, hogy a T-nél az alvállalkozók b@sztak rendesen bevezetni a vonalat, 10 évente más technológia, most már nincs analóg vonal, csak digitális.

Akkor küldjenek valami értesítőt, térítsék meg a telefonálás miatti károm (mivel vodás vagyok, telefonvonalon nem lehet hívni az ügyfélszolgálatot, ezért a KÉK szám hívása NEM INGYENES), ennek következtében lett szép kis 15 ezres mobilszámlám, ami csak a T-hívása miatt adódott.

Ezen kívül, a 30 napból 20 napon át nem volt szolgáltatás, ami egy havi díj teljese elengedését foglalná magába, hiszen ha nem volt se tévé, se internet, se telefon, akkor mire fel kérik az alapdíjat is egy hónapra.

Most, a hálózat javításával és a digitálisra átállással tudtak 20 megás netet adni, annyit, amennyiT VALÓBAN FIZETTEM, az M-es csomagot.

Ezek szerint korábban tehát b@sztak még szolgáltatni is, 13 megás nettel, amikor 20-ért fizettem.

Ezt a kárt ki fogja nekem megtéríteni!?

Nem is beszélve arról, hogy elsőre visszavitt modemet tukmáltak rám, ami persze nem működött.

A gond az, hogy 1-1 napra állt le a net, fél napig működött, megint 1-1 napon át nem volt net, mindez 20 napon át folyamatosan. Tehát 25 napig nem volt semmilyen szolgáltatás, erre adtak 1000, azaz ezer forint kedvezményt.

Az sem érdekel, hogy én éppen dolgozok, s nem érek rá egész nap a szerelőt várni, ezek nem csörögnek rá az emberre, hogy ugyan otthon lesznek-e, amikor ők kijönnek, megjelennek, aztán az én hibám, ha nem vagyok otthon egész nap őket várni.
30 fokban a bejáratnál szembesülni azzal, hogy a jó drágán vett jegyeddel nem engednek be, mert nem érvényes, az milyen? Még magyarul is elfelejt tőle az ember. Reméljük Eszterék nem hagyják magukat, és utánanéznek a dolognak az IBUSZ-ban. Mi is rákérdezünk, hogy mennyire volt ez…..
igazságos 2015.07.19 23:04:23
@gabors: hát aki cigizik laptopja felett, ott nem port találsz, hanem hamut
igazságos 2015.07.19 23:51:53
@nagybalfasz: a beengedő cégnek kéne kiszűrni a hamisítványokat is, mint a boltban a pénztárosnak a hamis pénzt és utalványt
igazságos 2015.07.20 00:17:31
@Atörökk: hát ha ráhajolok szegényre a melleimmel, akkor biza azok nem fogják felülről szívni a levegőt.
A BestByte is régi barátunk, ezúttal viszont a nem a disznóság a lényeg a posztban, hanem az, ahogy levélírónk végigvitte az ügyet.  Kedves Homár Blog! Szeretném megosztani veletek a happy enddel végződő kis történetem, még pedig azért, hogy bátorságot adjon azoknak az…..
igazságos 2015.07.17 13:32:12
@Black Hole: nem mindent javítanak garanciásan, pl. kijelzőcserét nem

sőt akkor sem, ha tönkretetted
igazságos 2015.07.17 13:39:22
@JunkieeeBoy: egen, de nem 25 rugó.

Hanem 26! szal nem mind1 :)

amúgy ja, a régi kindle ennyi, az újabb már nem, az olyan 35-45 között van

bár azon már netezni is lehet
igazságos 2015.07.17 13:40:31
@Black Hole: ez nem derült ki a posztból, pedig ez lenne a lényeges

ha a fogyvéd szerint cseréljék ki, akkor nincs mit rugózni a poszton

igen, akkor adjanak újat kérdés nélkül

vagy egyből vissza a lóvét, oszt mehetek amerre látok
Leírva persze egyszerűnek tűnik, de sok türelem és kitartás kellett az évekkel ezelőtt kezdődött ügy lezárásához. A tanulságok attól még a szokásosak: mindig olvasni és írni. No meg persze befizetni, ami jogos. Tisztelt Homár!  Intrum Justitia Zrt.-vel kapcsolatos az…..
igazságos 2015.07.17 09:28:16
@Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak: nincs kitől/mitől legfeljebb saját magamtól

:)

A poszter előbb utóbb úgyis kinyiffan a sok adósságába
igazságos 2015.07.17 10:36:16
@a klan: nem szabad mást egy kalap alá venni magaddal
igazságos 2015.07.17 10:44:24
@AtiSnatch: dehogynem

csak meginn nem vágod :)
Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye…..
Ügyes próbálkozás! Már csak az a kérdés, hogy a pultos fiú vagy a bár tulaja az értelmi szerző. Kedves Homár blog! Úgy gondoltam ez a sztori a Tékozló Homáron remekül fog mutatni. Célom, hogy másokat ne tudjanak átejteni, és igenis, nem szabad rá hagyni senkire, hogy…..
A kommentekre adott válaszai alapján pedig még fél napig viccesnek gondolta a posztot, mielőtt visszavonulót fújt. A "Kipróbáltuk ezt a fajta reklámot." védekezés meg LOL. Kedves Hilda! Nem is emlékszem rá, hogy láttam-e valaha ekkora pofátlanságot (potenciális…..
igazságos 2015.07.13 00:11:32
@Black Hole: jó, de a sörhasért nem vállalunk felelősséget!!!!

ezt is nézni kell a mindennapokban, nekünk nőknek

a 200 kilós kancigány is beleugrált a medencébe, oszt utána rohadtul nem értették, mitől lett rosszul

kár, hogy nem élesztették újra, géppel, mer biztos kapott volna még egy kis áramütést

evvan, a sörhasúakhoz a halálnak sincs gusztusa

biztos az is szeret jó nőket magával vinni
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Leírnám a történetemet, hogy lássam, én vagyok-e csupán "hülye" vagy alkalmatlan, vagy valóban nagyon szemétül bántak-e velem? Tanítóként egy idősebb kolleganő mellé kerültem alsós osztályhoz. Pályakezdőnek számítok, bár munkában…..
igazságos 2015.07.12 20:07:07
@ColT: azt IS, amit te NEM TUDSZ.
igazságos 2015.07.12 23:23:09
@ze11: ja, a poén az lesz, hogy a poszter már most pontosan ugyan olyan, mint Jolánka, csak nem vágja még

de majd egyszer rá fog jönni, hová került és mire vitte tanárként

@gályarab: igen, van ilyen cigány foglalkoztatási program, közmunkaprogramnak hívják

akik jobb helyeken vannak, azoknak vannak mentoráltjaik ,mert javítani kell a statisztikát

komoly pénzeket vesz fel ilyenkor egy-egy munkáltató utánuk

tehát akármelyik putrist nem is veszik fel, csak akit az iskolák javasolnak

az iskolák már a középiskolától kezdve arra a szakmára nevelik őket, amelyikbe dolgozni fognak, tehát nulla tudással is van biztos állásuk

igaz, foguk nem nagyon fűlik hozzá, de így ők is különben tartják magukat a többinél, mondván tanultak, dolgoznak

igaz, a program abbahagyása után megint visszakerülnének a közegbe
igazságos 2015.07.12 23:28:36
@ColT: júliusban is bejárnak a tanárok, de az égadta világon semmit se csinálnak

augusztusban van az EU által támogatott táboroztatás, szociális tábor, amibe minden ciggát visznek, odamegy az összes tanár pluszpénzért

ugyanez volt, hogy tanítani kell a cigányokat angol nyelvre, német nyelvre, mert ha nem tanulnak, elveszítik a támogatást

nagyon muris volt látni, ahgoy 60-70 éves cigány asszony is felkászálódik a buszra, a többi 20 jól megtermett hústoronnyal, akik mind-mind kipotyogtattak már 7 gyereket, plusz van 4-5 unokájuk is, de még déd és ükunokájuk is van 2.

És a cigányasszony felszállt a buszra minden nap!

csak hogy kapja a lóvét
Tévedsz, ha azt hitted, hogy majd pont a Wizz Flex fog olyan egyszerűen működni, ahogy oda van írva. Sajnos még hozzájön kétszáz-kalaphuszonöt jutalék, plusz nyolcszázhuszon-gilisztahárom forint többlet, és máris összesen huszonmarmincháromszázezer-tapírkettő lesz az az…..
igazságos 2015.07.07 23:05:18
@venszivar: ilyen melegben senkinek sincs kedve szexelni.
igazságos 2015.07.07 23:28:43
@Black Hole: nem kell ahhoz ázsiába menni, van elég fertőzött itthon is
igazságos 2015.07.07 23:38:19
@Black Hole: de nem értem, elvileg mi is bevándorolt eurázsiai félszármazékok vagyunk, akkor mi magyarok milyen jogon szidjuk az indiaiakat és a menekülteket ha azok rokonok!?
Olvasónk igazán dicséretes elszántsággal próbált Kikol-ügyféllé válni, de nem volt könnyű helyzetben. A legjobb rész, amikor kiderül, hogy az eladó azért nem nyit ajtót, mert nem hagyhatja ott a számítógépet.  Tisztelt Homár! (És kedvenc Internetes trolljaim,…..
igazságos 2015.07.07 23:00:53
@Pixeb: a poszter GYEREKKÍNZÓ, az üzlet meg pont hozzá illik.

Nem asszisztált a baromsághoz.
igazságos 2015.07.07 23:03:14
@Csatos Bambi: még a kutyákat is jobban tartják a 4 pulyánál.

@Kékcsillag: nem éppen, ha nem tud vállalni gyereket mert nincs hely meg pénz, az ne vállaljon gyereket és nem magánügy

Amerikában elköttetnék az ilyen felelőtleneket!

3-4 gyerek után simán megteszik bármelyik cigusnál kint, ha nem tud megfelelő körülményeket biztosítani a gyerekek neveléséhez.

@Manyecska: tudhatnád, hogy a buli a szoptatástól kezdődik! :)
Egyike a világ utolsó, a nagy nemzetközi vérkeringésbe be nem kapcsolódott országainak, rengeteg hallunk róla, de turistaként csak kevesen jutnak be – legalábbis ez a kép él Észak-Koreáról. De vajon igaz-e és mi történik akkor, ha ott töltenénk el a szabadságunkat? A…..
igazságos 2015.07.05 21:55:32