Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cuki..

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már szó korábban, tematikusan, egy-egy bizonyos típusú üzletről mint például a könyvesboltok, fodrászatok, élelmiszer üzletek vagy gasztro egységek. Most a virágboltokon a sor. (Jobban mondva egy bizonyos virágbolton.) Tegnap annyira jó kedvem lett, mikor a helyi kertészetből, a meseszép…..
cuki.. 2015.09.23 09:07:29
Hát remek! Odáig jutottunk.hogy már a VIP vendégek személyes szórakoztatása is a besztott munkakörébe tartozik? Kíváncsi lennék, hogy túlóra díjat megállapított e a kedves "főnök úr" a szolgáltatásokért. Már úgy értem, hogy a munkaszerződésben lefektetett,…..
Blog.hu segítség Typewriter 2008.12.03 16:55:00
A módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz.A balhasáb tetején levő képet így tudod a legegyszerűbben lecserélni, ha felülírod egy másikkal. Ehhez tölts fel egy img0.jpg nevű képet a sablon img…..
Postaláda Ugorjunk fejest!.... 2009.04.30 17:21:00
Igen! Kár azon filózni, hogy miről is kellene először írni, mert tulajdonképpen a "téma az utcán hever". Talán inkább a bőség zavara jellemző, semmint a témakeresés. Elsősorban mindig is a lehetőségek érdekeltek mindenféle területen. Kinek, mikor, és milyen…..