Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric_Cartman

0 bejegyzést írt és 1440 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A közhiedelemmel szemben, nem az a bajom a Rising Starral, hogy a TV2 csinálja, vagy hogy a szombati X-Faktor annyira leszívja az agyam, hogy másnapra csak a zombulás marad és a kétségebeesés, hanem az, hogy ez egy rettenetesen rossz formátum, amiből a TV2 igyekszik ugyan kihozni,…..
Eric_Cartman 2014.11.17 21:04:32
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Eric_Cartman 2014.11.12 18:47:06
@Hohó60: "felheccelt internacionalista tömeg" tüntetett vida ellen.
munkásőrnek teccett lenni a bácsinak ?
Az Android 5.0 verziója, a Lollipop érkezését a hét elején jelentette be a Google. Az OS azon a három új Nexus készüléken – Nexus 6, Nexus 9 és Nexus Play – lesz először elérhető, amit szintén a szóban forgó eseményen mutattak be. De mikortól használhatják az új Androidot…..
Eric_Cartman 2014.10.20 09:51:52
@badogosmester: és ha lehúztad az ipad2-re az ios8-at, onnantól soha nem teszed vissza az ios7-et. És így jártál, lényegében kukázhatod az ipad2-t, mert egy rakás szar lett.
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
Eric_Cartman 2014.08.18 20:05:46
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
Eric_Cartman 2014.06.23 17:55:52
@rozika29: rozika, szerintem neked mindegy volt 10 éve, hogy éppen volt-e tandíj.
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Két random hír egymás mellé rakva, minden kommentár nélkül. 1. Öt-hat milliárd forintos gyorssegélyért folyamodott a szaktárcához intézett kétségbeesett levelében az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) megbízott főigazgatója. Ha a szervezet nem kapja meg az összeget – mint…..
Eric_Cartman 2014.03.29 10:22:36
@maxval a gondolkodó birca: vagy lehetne belőle agyat venni neked, te ostoba.
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Eric_Cartman 2013.11.25 15:06:54
Sándor szerint a belvárosi közértben rájöhettek, hogy úgyis mindent elvisznek a turisták, ezért aztán nem szelektálják ki, az elhunyt tejtermékeket és kenyereket a polcokról. Ő már többször vitt haza, aztán vissza 2-3 napos vagy lejárt cuccot. Legutóbbi visszavitt kenyere miatt…..
Olvasgatjuk a kommenteket a blog.hu-n, a Facebookon, és persze hatalmas az ellenzékiek túlreprezentáltsága - de ez ne tévesszen meg minket. Az agresszív kommentelők lámpavasat, elszámoltatást ígérgetnek, ám valójában annak örülhetnének, hogy az ő pártjaik úszták meg…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Eric_Cartman 2013.08.10 11:41:17
Most mindenki azt fogja gondolni, hogy elírtam a címet, vagy fizetett huhogó vagyok, de ha követik az alábbi gondolatmenetet, akkor belátják, hogy nem hülyeség. Ha nem lenne az egész rezsicsökkentési kampány, akkor már rég lennének a lakosság részére a versenypiacon olyan…..
Eric_Cartman 2013.07.20 14:23:31
@wmiki: miklós, hogy te mekkora egy ordas nagy barom vagy, arra nincs kifejezés.
Eric_Cartman 2013.07.20 16:41:14
@wmiki: az a gond nálad fiam, hogy nem is tudod, hogy mennyire ostoba vagy. ez a legveszélyesebb kategória. mert van az a fajta buta ember, aki ezt tudja magáról és beletörődik. na belőled ez hiányzik. apostolikiralysag..... aztabüdöskurvaélet...... neked ki a jóisten ad fizetést, vagy segélyt ? és milyen alapon ?
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
Amikor először megláttuk ezeket a képeket, őszintén szólva teljesen ledöbbentünk. (Előre jeleznénk, hogy a nyugalom megzavarására erősen alkalmasak). A képeken szereplő nő (ezzel feloldjuk a nyitókép zavaró szoknya-szőrős láb kombójának rejtélyét) részletesen…..
Orbán Viktor tegnap azt mondta, "ha gyerekeinkről van szó, akkor semmi sem drága", illetve, hogy Magyarország jövője a gyermekeiben van. Csakhogy Viktor ezt nem akkor mondta, amikor visszaadja azt a sok száz milliárdot, amelyet elvett az oktatástól, hanem akkor, amikor a…..
Június 27-én az OTP Bank javára döntött másodfokon a Debreceni Ítélőtábla. Az ítélet jogerős, az adósnak a perköltséget is meg kell fizetnie. Ezzel a lépéssel rettegni kezdhetnek a pénzügy hiénái (élükön Lehmann György mesterügyvéd kuruzslóval), akiknek sikerült az…..
Eric_Cartman 2013.07.03 05:58:14
@bigthereal:
"erre milyen megoldást tudsz, nagyokos?"
azt, hogy visszaindul a sciennet-ed, te ostoba. Tudod, minél többet költesz, annál többet keresel. Tényleg, visszakaptad már a lóvéd, te kis jobbikos pénzügyi zseni ?
Eric_Cartman 2013.07.03 13:01:01
@bigthereal: nézd már, a jobbikos sciennetes biztonsági őr...
a köcsögözés gondolom az elnyomott vágyaidból tör fel. elég maradandót alkottál, mert így évek múltán is felsejlik az a mérhetetlen sötétség, amit a sciennet kapcsán összefostál ide az indexre. "minél többet vásárolsz, annál többet keresel...." egy ostoba fasz vagy, ami nem baj, csak ne büszkélkedj vele, mert kinevetnek.
Nahát, nem is hittük volna, hogy ez valaha előfordulhat: Kovács "Ákos" Ákos, érdemes művész, a Kossuth-díj egyik könnyűzenésze olyan összegért vállalta, hogy 320 db szignált ír (írat valami négerrel) a közrádiónak, amiről az MTVA nem hajlandó nyilatkozni. A Bors háborodott…..
Eric_Cartman 2013.05.27 17:45:05
@itchap: mástól még nem hallottam, de úgy látszik betalált nyilam egy gyarmati sorban sínylődő nemzettestvérbe. vagy mi a f.szomba.
Eric_Cartman 2013.05.27 18:46:46
@vitéž munkášőr: idejön a kisköcsög a 0 napos regisztrációjával, 8 általánosával, zsidózik egyet nyitásnak, utána meg háborog. én is játszottam már simcity- vel, mégsem jövök azzal, hogy színházat terveztem.
Eric_Cartman 2013.05.27 19:47:31
@vitéž munkášőr: ezek betegek. de tényleg.
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Eric_Cartman 2013.05.24 16:52:43
@Balt: nyi.lván nem arra gon.doltam, hogy te majd megérted, te ost.oba, hanem hogy esetleg pár nagy.magyar.ország matricás, citroen-es hu.szá.r elgondolkodik. bár te is az vagy, gondolom. láss világot, olvass, utazz, meg fogsz lepődni.
Aligha lehet bármit is hozzátenni a családon belüli erőszak legfrissebb, nyilvánosságra került iskolapéldájáról szóló híradásokhoz, kommentárokhoz, véleményekhez. Bármennyire is nem akartam, úgy döntöttem, kénytelen vagyok szót ejteni róla. Nem azért, mert érdemben…..
Publius Majd az Anonymous megmondja 2013.04.26 14:32:16
(kép forrása) Jeszenszky Sándor ex-jobbikos tisztségviselő, jelenleg a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke az Élet Menetével párhuzamosan akart "Adj gázt!" címmel motorosfelvonulást tartani. A felháborodást és a - több jogvédő által is kifogásolt - betiltást követően…..
Ha maradt valami jellemző, szimbolikus pillanatkép Gyurcsány kormányzásáról, az egy gyakran újra és újra ismétlődő Margit hídi jelenet: megjelenik a hídon néhány fekete Audi, amivel általában két sávot, de gyakran még a villamosét is elfoglalva agresszíven, erőszakosan,…..
Eric_Cartman 2013.04.21 06:37:55
Szabó László Annamária 2013.04.17 09:47:57
A kilencvenes évek elején ismerkedtünk meg. Dinamikus volt, tele tervekkel, ambícióval. Aztán hosszú-hosszú évekig nem találkoztunk.2007-ben kerültünk össze a munkánk kapcsán. Akkor már ismert médiapolitikus volt, engem a Magyar Televízió kuratóriumába választottak,…..
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..