Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mondja

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bájos, táncos, bajuszos. Semmi szex, sok nevetés. Ha dj-k lennénk és nem ügyetlen, meszes pálcalábú állatok, napestig csak ezt remixelnénk. Így viszont csak összekarcolnánk a lemezeket. A film persze indiai, telugu nyelven, ami a jelek szerint tökéletes eszköz a mókás-diszkós…..
mondja 2008.01.30 22:55:59
Ezekeben @z indiai remklámok@n @zt szeretem, hogy nem roh@nnak mint más nyug@ti társ@ik. Szépen normálisan elm@gy@rázzák mire jó @z @dott termék. L@ttatok m@r ennyi @lahuzott @betűt?
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..