Regisztráció Blogot indítok
Adatok
i.g.

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta nagy sikerrel tartja meg az V. Kerületi Önkormányzat a Belvárosi Fesztivált. Nem lesz ez idén sem másként, most hétvégén igen nívós zenei kínálat várja a látogatókat. Mint ismeretes, maga a fesztivál ötlete Rogán Antaltól származik, aki fel akarta oldani a…..
Mint minden blogíró, magam is Index gazdám főoldalára szeretnék kerülni. Ám világos, hogy, "A Szent Margit Iskola Bálja Pécsett" címmel nem fogok. Nézd, lehet hogy a fenti, iszonyat cím alapján véletlenül kiteszik, és akkor sokan olvashatnak egy bájos, derűs, Menzel…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
Nem csűrjük-csavarjuk, egy videóba ágyaztuk a fontosabb tudnivalókat.www.indavideo.hu/video/ilkapolo  ..
Kár, hogy olyan kevesen hallgatnak közszolgálati rádiót, mert így rejtve maradnak a titkos kis kincsek, amiket a Kossuth spriccel széjjel a hársvirágillatú szombat estébe. Mindenki azt hiszi, hogy a Kossuthot csak nyugdíjasok hallgatják, és a fejükre szigszalagozott Sokol…..
Az a helyzet, hogy az elmúlt héten még azt terveztem, ma az SZSZ választási eredményét fogom elemezni: sikereket és kudarcokat, tendenciákat és veszélyeket a számok tükrében. 62.391 szavazaton, 2,16%-on azonban nincs mit elemezni. Az SZDSZ a 2006-os „győzelemmel”…..
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..