Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piorew

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom szebben megfogalmazni, sajnos ez történik az iFart 5000 dolláros reklámpályázatára érkezett videóban. A látottaktól függetlenül én továbbra is hiszek abban, hogy a lányok a valóságban nem finganak, sőt, egyáltalán semmi büdöset nem művelnek a vécében. ..
Ilyen sem volt még: a pár közösen írta meg, hogy miért szakítottak egymással.   A kép innen   Kedves Szakítós! Szokatlan történetet szeretnénk megosztani a kedves olvasóközönséggel. Az úgy volt, hogy mi tehát Hortenzia és Gerzson (természetesen álnevek),…..
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
 Én meg egyszer csókolóztam, mondta a fiú, majd kiakadt. Sziasztok! Én egy érdekes szerelmi történetet szeretnék megosztani, aminek a kezdetében és végében is voltak hasonlóan fura dolgok. De ne fussunk előre. A történet 2007 telén kezdődött. Ekkor én épp utolsó éves…..
Subba MSN! 2009.04.30 18:11:00
Nem kérdéses, hogy hogyan került az internetre az alábbi videó. Természetesen azért, mert senki sem állt mellette szívlapáttal, hogy rögtön a felvétel után fejbetossza. A fene azt a gourmand fajtádat! Egzotikum, mi? Tolnád a feka bulát agyvérzésig, MI!?  ..
Tegnap még csak a kisebbik testvér árával tudtam szolgálni 2 éves előfizetés esetén, ma a T-Mobile oldalán megjelentek az árak. Íme:Ami feltűnik, hogy a többi ikon díjcsomag telefonáraihoz képest itt az egy éves hűség nem kerül sokkal többe a 24 hónapossal összehasonlítva.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
Történetek egy lány életéből. Itt kérdeznénk rá, milyenek a rendőr apukák? Hogy viselik, ha ilyen félreküldött smssel találkoznak? Sziasztok! Sokat gondolkodtam, h leírjam e történeteim, hát íme. Ígérem rövid leszek. Akivel először jártam Na neki nem tudtam rendes nevet…..
A múltkori összegzés után, itt a második kör, hogy utólagosan is értékeljem az itt bemutatottakat.Akimbo: 20% -> Szerintem ilyen platform játékkal még nem is találkoztam, ahol ennyire gyorsan átláttam, hogy ezt a büdös életben nem fogom végigvinni. Egyrészt szerintem…..
A screenshot, screen capture, vagyis a képernyő tartalmának képfájlként mentése kellemesen és egyszerűen működik a Mac OS alatt. Nem volt nehéz annak idején átszoknom az asztalra kidobott sorozatképekkel, az egyénileg kijelölhető területtel, és ezeket nem valami külön program…..
Amíg nincs tapasztalatunk, ne is várjunk többet, mert csak bízunk abban, amiben nem lehet. Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok…..
Subba Fesztiválmocsok: Sokk 2009.04.27 07:21:00
Itthon még el sem kezdődött a fesztivál szezon, de már érkeznek külföldről a jobbnál jobb elrettentő videók. Az alábbi felvétel két sokkoló látványt is tartalmaz. Az első egy begyulladt szőrtüsző, amit a gazdája valószínűleg péniszként nevelgetett idáig. A második…..
Hogy a Mesterlövészben ritka szánalmas rossz fiúkat kell legyilkolászni, azt már az én videómból is láthattátok. Konkrétan sokszor csak ott állnak és néznek, vagy esetleg még lőnek is rád, de olyan közel vagy, hogy a játék ezzel nem tud mit kezdeni. Erről készített videót…..