Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baba2008

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes bilincselős szexszel kezdte az m1 a vasárnap délutánt. A 14:50 perckor kezdődő Díszkíséret című film 12-es karikát kapott, vagyis egy felső tagozatos a kanapén heverve, szüleivel nézhette végig, ahogyan egy tengerészgyalogos vidáman gyömöszöli az ágyhoz bilincselt…..
Január végén kezdte el a Pioneer Pictures és Kemény Ildikó producer hazánkban forgatni The man who would be Bond (Az ember, aki Bond lenne) című négyrészes sorozatot. A Sky Entertainment megrendelésére készülő széria a Ian Flemingről, James Bond megalkotójáról szó, akinek…..
baba2008 2013.02.01 14:56:59
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora…..
baba2008 2013.01.07 09:29:06
Két nagyon érdekes statisztikába botlottam, mindkettő a tabletpiac diadalmenetét hirdeti látványosan. Ami kevésbé triviális, hogy éppen ebből fakadóan a tablet-forradalom törvényszerű kiterjedtségét és emiatt közelgő végét mutatják. A fenntarthatatlannak tűnő növekedés…..
baba2008 2012.12.30 00:03:52
@darthwalk: Ahogy mondod! A tablet tipikus az a termék, amit meg kell venni és el kell kezdeni használni ahhoz, hogy az egyszeri paraszt rájöjjön, hogy pont ez hiányzott az életéből. Ágyban fekve, kanapén henteregve, konyhában, fürdőszobában, wc-n ülve, lehet buzerálni az inernet bármely szegletét, filmet nézni, zenét hallgatni, játszani, levelezni, chatelni stb., hogy nincs zaj, nincs hőtermelés, nincsenek ventilátorok, fájó hát, kényelmetlen szék stb. Van asztali gép, van laptop de valahogy mégis mindig a tabletet használom ha csak úgy lógni támad kedvem a neten. A munka más tészta, a szövegbevitel megint más. A tablet elsősorban szórakozásra van. Imádom!
Nahát, mindkét tehetségkutatóval kapcsolatban felmerült a bunda lehetősége, csak azon lehet csodálkozni (már ha) hogy ilyen későn. A Blikk a The Voice, a Bors az X-Faktor esetében lötyögteti a szaros bilit lelkesen. A The Voice első párbajköréből kieső Bokor Marianna már a…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Kisautó blog A legjobbak legjobbja 2012.11.06 10:47:23
A jellegzetes formát, a 911-es alakját már több mint 40 éve őrzi a Porsche, hiszen ők is úgy tekintenek rá, mint az igazi, eredeti formára. Ez hozta meg a nagy sikert a versenysportban és a közúton, ez tette a márkát igazán ismerté. A 911-es palettán belül a GT…..
Subba Fame Whore Norbi 2012.11.09 10:57:06
A jó ég tudja (cirkusz!) Norbi miért érzi fontosnak, hogy minden félkegyelmű Facebook kommentjét elolvassa, de valamiért még válaszolni is szeret nekik. Részünkről TúlHosszúNemOlvastamEl, de akit érdekel a szosziófotóhoz társuló szívbemarkoló irkája itt van: Igényes…..
Sokaktól hallani azt a véleményt, hogy a nemzetközi boltláncok hazai kirendeltségei csak árnyékai Európa szerencsésebb részein található testvéreiknek. Míg külföldön jobb minőségű, szélesebb kínálat jellemzi a fast fashion boltokat, itthon jószerivel abból válogathatunk,…..
baba2008 2012.11.06 13:41:58
@Cathcart_ezredes: Neked is felteszem a kérdést, ha volt is ilyenre példa Mi köze ezeknek a C&A-hoz?

Egy eleve bóvlit árusító hálózattól miért vársz mást, mint bóvlit?
baba2008 2012.11.06 13:54:52
@Cathcart_ezredes:

Akkor máshogy teszem fel a kérdést. Mi értelme van egy eleve a legalsó kategóriába pozicionált terméknek, hogy a silányságot is különböző minőségben produkálja?
baba2008 2012.11.06 14:17:12
@Cathcart_ezredes: Nem hallottam róla... valami jó konyak?
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Kínálkozó tévhit, hogy manapság már minden veszélyes akciójelenetet ágyban, párnák közt forgatnak, vagy legalábbis CGI és kék háttér felhasználásával. Itt egy példa arra, hogy ez még akkor sem feltétlenül igaz, ha amúgy lenne pénze erre a filmes produkciónak. A legújabb…..
baba2008 2012.10.31 16:05:59
@Grifter: Bizony ám! Mondjuk nekem a motoros rész nem tűnt annak (persze attól még simán lehet, hogy az volt) de a két komodói sárkánygyík és Silva fogsora kiverte a biztosítékot.
George Lucas eladta 4 milliárd dollárért a LucasFilm Ltd.-et a Disney-nek. Ezzel pedig megnyílt az út a régóta fiókban heverő ötletek előtt, hogy filmmé váljanak: a Disney 2015-ben mutatná be a Csillagok háborúja hetedik részét, majd a nyolcadikat és a kilencediket, mindet Lucas…..
(Megtekintés után ajánlott elolvasni) Van nem túl sok franchise a világon, ami elérte, hogy akkor is jó legyen, amikor rossz. A James Bond mindenképpen ezek közé tartozik. Ennek fényében nem meglepő, hogy a 23. darab is jó, élvezetes, pörgős és magával ragadó. De... Először…..
baba2008 2012.10.29 12:23:44
@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Kétségtelen, hogy az idő a Moore filmeket kezdte ki a legjobban, bár az egyik legvisszafogottabb is hozzá köthető. A 81-es FYEO máig az egyik legnagyobb kedvencem. A fiatalok gyakran elfelejtik, de azért talán volt Moore-ban valami, amire annak a kornak szüksége volt, ha tizenkét év alatt 7(!) alkalommal osztották rá a figurát.
baba2008 2012.10.29 12:58:09
Ahogy, egy korábbi is hozzászólásomban is utaltam már rá elfogadom, hogy a Brosnan kiöregedésével a DAD szégyene után váltani kellett. Azzal sincs igazából bajom, hogy ezzel az irodalmi karakterhez fordultak vissza. Ami nagyon nem tetszik, hogy mindezt úgy tették meg, hogy a vízzel együtt a gyereket is kiöntötték. A poszt írója és több hozzászóló is említi, hogy maga stílus veszett el. Ebben nagyon igazuk van és azt mondom nem is Craiggel van a legnagyobb baj, hanem a szemlélettel. Nem úgy kéne modern Bond filmet gyártani, ahogy az a hetvenes évek óta rendszeresen történik. Nézd meg az aktuális trendet és helyezd bele Bondot. Nézd meg jól a Sötét lovagot és a Jason Bourne filmeket, tegyél bele olcsó utalgatásokatm kiszólásokat korábbi Bond-mozikra és kész a modern 007 kaland. Ha már mindenképpen Fleming a viszonyítási pont, azt elfelejtették a kedves filmkészítők, hogy Fleming történetei elsősorban krimik voltak, thriller-ek és arról ábrándozott, hogy majd Alferd Hitchcock fogja őket filmre vinni, ahogy a Dr.No-ben még érezhető ez a fajta elkötelezettség. Aztán teltek múltak az évek és Bond egyike lett a sok akcióhősnek.

Elismerem Craig bátor választás volt. Fleming szellemiségéhez visszanyúlni szintén, de Fleming szellemiségéből igazán csak a Bond karakterét hozták vissza. Amikor a mozik tele vannak rosszabbnál rosszabb akciófilmekkel, amikor más semmi érdekes nincs ezekben Bond még mindig a konkurenciát másolja. Ha igazán különbözni akar, egyszer vissza kéne térnie a kalandfilm kategóriába és az akciókon kívül Bondnak nyomoznia kellene, intelligenciára lenne szüksége nem kütyükre meg a háttérből irányítókra. Hová tűntek az igazi krimik? Hová lett a rejtély, a feszültség?
baba2008 2012.10.29 13:04:11
@baba2008: A Skyfallban a film közepe, hoz egy olyan irányt, amit elvártam volna végig. Shanghai-Macau-Silva szigete... Ez volt az a rész, ami szerinte ma legjobb volt. A többi vagy kommersz akció vagy pontról pontra másolt elem.
Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda…..
baba2008 2012.10.23 00:58:50
@dimitrij: Belépsz a fülkébe, elhúzod a függönyt. Jól megnézed a szavazólapot... megállapítod, hogy idén sincs értelmes jelölt. Kézbe veszed a tollat majd szisztematikusan tele rajzolod a lapot faszokkal vagy bármilyen egyéb, obszcén ábrával. Ha kész a mű, beteszed a borítékba, kilépsz a függöny mögül majd bedobod a ládába. Kifele jövet arra gondolsz ez volt a legokosabb döntés, amit tehettél az igazi demokráciáért és a hazádért. Véleményt nyilvánítottál.
Annyira meg vagyunk hatódva, hogy nem is tudjuk hogy vezessük fel ezt a posztot. Mi lesz velünk a sok végeláthatatlan hitegetés nélkül? Mostantól jó ideig nem tudunk nap mint nap új Rolling Stones-pletykát kirakni, nem tudunk nevesincs forrásokra hivatkozva hírt írni a közelgő…..
Policity Ide nem kell Hollywood 2012.10.10 21:43:27
2014-ben új választási eljárás alapján zajlanak majd le a választások. A vélemények eddig megoszlanak, de egyre jobban világosan látszik az a folyamat, hogy az előzetes regisztráció – ami két héttel a választások előtt zárulna le – a szavazók számát csökkentené, míg az…..
Judit és férje egy multin keresztül jutottak ki Angliába, gyerekekkel, így aztán közvetlen tapasztalata van a kezdés nehézségeiről, az iskoláról, és persze az albérletkeresés kálváriájáról. Mert kálvária, az volt. „A férjem és én már évek óta fontolgattuk, hogy pár…..
Egy remek írás jelent meg a Toronto Star című oldalon, ami egyébként Kanada legnagyobb online hírlapja. A Claudia Capos nevű szerző hosszabb időt töltött a tóparton és számos helyi jellegzetességbe beleszeretett, aminek mi itt az I love Balatonon nagyon tudunk örülni. A cikk azzal…..
Paranoid Android Színváltók 2012.09.21 11:53:14
Voltak olyan kétnemzetiségű magyarországi falvak a hetvenes évek elején, amelyekben az idő tájt kötötték az első olyan házasságokat, ahol a felek etnikai hovatartozása nem volt azonos. Természetesen az ilyenkor elengedhetetlen tömegbunyók és bicskázások kíséretében. Az ilyen…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
baba2008 2012.09.15 20:47:25
Lakossági bejelentés után rohamozták meg a boltnak álcázott fegyverelosztó központot a Terrorelhárító Központ munkatársai. Az akció során lefoglaltak két detonátorra hasonlító plüssmedvét valamint egy föld-levegő rakétára kísértetiesen emlékeztető kifestőt.…..
Tovább dagad VV Gigi kebelbotránya! Az exvillalakó szerint lustaság és hízás miatt nőttek meg a mellei, a Blikkben szakértő plasztikai sebészek viszont azt állítják, új szilikonpárnák dudorodnak a póló és a bőr alatt: – A korábbi és a mostani fotót összehasonlítva…..
baba2008 2012.08.31 13:18:16
@zsizsikúrfi: Igazad van Kedves! Nem tipikus kelet-európai dolog, hanem inkább a proliság legjobb fokmérője.
baba2008 2012.08.31 14:08:18
@Alfonzina, aki tudja..:

még jó,hogy helyén van az értékrended
baba2008 2012.08.31 14:42:00
@Alfonzina, aki tudja..:

Majd igyekszem, bár kicsit tanácstalan vagyok, hogy Sopronkőhidán vagy a siófoki Aranyparton érdemesebb-e elkezdeni?
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
baba2008 2012.08.23 12:14:42
Érdekes, és elég súlyos következményeket előrevetítő témával látszik kezdődni a politikai ősz: a régóta lebegtetett, köztudatban tartott választási előregisztráció - csak azok a választók vehetnek részt majd a terv szerint a parlamenti választáson, akik e szándékukat…..
baba2008 2012.08.23 10:23:55
@_zulu_: Az elmúlt húsz évben két alkalommal szavaztam érvényesen. Ez betudható volt az első választó fiatal naivságának, de aztán felmértem a lehetőségeket és onnantól kezdve már csak a véleményemnek adtam hangot a szavazófülke magányában . A szavazáson azóta is tisztességgel megjelenek és ezután is megteszem. Én ennyit tudtam tenni közös jövőnkért az elmúlt húsz évben, hogy nem legitimáltam egyik dilettánst se. Ha lesz értelmes alternatíva majd az én szavazatom is az lesz. Addig pedig csak azt tudom tanácsolni: szavazz te is fasszal!!!
baba2008 2012.08.23 11:00:04
@_zulu_: Csak azért szavazni valakire, hogy ne a másik győzzön meg ostobaság. Ha nem megyek el és nem szavazok, akkor is a fennálló rendszert támogatom. Most ezt akarja elérni az állampárt és valószínűleg sikerülni is fog neki, de más dolog választást nyerni megérdemeltem és más a hülyék közönyére és lustaságára alapozva.

Magyarország mentális szempontból lassan élhetetlen. Ennek semmi köze gazdasági helyzethez. Nulla perspektíva, szánalmas jelen és elkeserítő jövő előtt állunk. Az ország a végtelenség elavult, fejlődésképtelen a modernitást nélkülöző. Most őszintén az normális, hogy tíz fiatalból hét menekülni akar?