Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juice69

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Letölthető a Safari 5 2010.06.08 09:34:00
Letölthető a Safari legújabb verziója, a Safari 5 Macre és Windowsra. Az előzetes pletykák igaznak bizonyultak, ezekről itt olvashattok bővebben. Vegyétek, töltsétek, írjátok, mit tapasztaltok.update: jópofa dolog ez a Reader, én erre vártam a legjobban. A lényeg, hogy ne a…..
Juice69 2010.06.08 11:33:10
Ha ma elmegyek egy lakótelepre, akkor azért 10 Wifi ből 9 le van titkosítva és a maradék 1 nél meg nincs bekapcsolva a DHCP. Szóval ma már macerás csak úgy „lopni” a netet. De persze még mindig vannak akik nem védik.  Az viszont hogy bemegyek a boltba és veszek egy…..
Tardai történetek Rehab vége 2009.07.28 16:22:00
UPDATE!A zárójelentés szerint egészséges vagyok, közösségbe mehetek, állandó felügyeletem nem szükséges. Mától ömlenek a posztok, itt is, máshol is, basszátok meg!Ja, amúgy, legközelebb táncoljon a faszom. Utálom a latint. A spanyolt is. Leginkább a kanosszát.Itt vagyok, azt'…..
Tardai történetek Hetvenkilenc 2009.07.08 13:00:00
A Petinek mindig mondogatta a faterja, hogy ha göcs van a fában, azt jobb hagyni a faszba, nem nekiesni, mer' csak megugrik rajta a szerszám, azt' sebet ejt, rosszabb esetben megnyomorít. Meg hogy ez az életre is igaz, nemcsak a deszkára. Dehát az asztalosság veszélyes üzem, az élet meg…..
Tardai történetek Hetvenhat 2009.06.26 12:00:00
A bográcsos kajákban egyértelműen a szakács Bandi a nagy spíler. Tüzet rakni a Vladi tud. Magdi és Elza seperc alatt összevágják a hozzávalókat. A Berda Miki vállalja a szervezést, kezdve attól, hogy kitalálja a mindenkinek jó szombatot, egészen addig, hogy a beszedett…..
Tardai történetek Hetvenkettő 2009.06.11 09:00:00
A Vladimir nagymuterja egy dáma. Meg egy kilences pár. Azaz a háza az audis csávóé lett a bubi párral. A Májki meg az Iván hiába sziszegett, hogy szíí, bazz', Vladi, te hülye vagy, az arc már tiszta transzban betolta all-in-be a viskót, ami tulajdonképpen az övé, az öreglány csak…..
Tardai történetek Hetvenegy 2009.06.08 13:00:00
Faja elég gyakran találkozik húzós dolgokkal ilyen céges gépeken. Táblázatban vezetett férfikollégák neveivel, sz-szel és d-vel kódolva, kivel mit kellett csinálnia az akkor éppen  píár-vezető csajszinak az előrelépésért, még 2002-ben létrehozott kellögem.doc-kal,…..
Juice69 2009.06.09 14:50:45
@hana: Bocsi, csak most reagálok a tegnap esti válaszodra, de én vén vagyok már, oszt úgy beájultam 23kor, hogy ihajj. :)

Elképzelem nathanpt minden sztorija után húzza a strigulákat a dícséretek után, oszt kezd azon gondolkozni, hogy vmi nagyon ótvart kellen írnia, de zsigerből képtelen rá. :)

All: csak nekem fáj a fejem, vagy más is nyomi a mai naptól?
Juice69 2009.06.09 15:27:28
@hana: háát, ha nekem kurvára fájna, érdekes lenne :))))
De fáj, hogy rohadna le :(( egy kis masszír rá? :)))
A panorámás Jancsi végül úgy döntött, nem nyitnak ki ma. A bulista spanjai már egy hete másról se' beszélnek, csak a pesti buliról, a MAD RICH se' nagyon játszana egy üres diszkónak, inkább a Budaival spanolna, hátha összejön valami rendes klub neki a nyárra, még a pultos csajok…..
Tardai történetek Hetven 2009.06.04 19:00:00
Az embereknek konkrétan fingjuk sincs, honnan jött az Üdvözöljük Tardán tábla alá Livante, Preczin és Luukila, az arcok egyedül a finn testvértelepülés nevével baromkodnak, ha szóba kerül. A Robika olyankor azzal jön, hogy menne oda a faszom, vágod, pinafalvára, Benőke meg azt…..
Tardai történetek Ötvenhét 2009.05.04 08:00:00
Tarda az extrém sportok bölcsője. Már akkor az volt, mikor az arcok nem csupán az izgalom miatt keresték a veszélyt, hanem jött az magától; alapban nem volt egyszerű talpon maradni a felső kocsmától hazáig a jegeces úton lefelé, persze félrészegen, matt sötétben, vagy uralni a…..
Tardai történetek Ötvenhat 2009.04.30 08:00:00
A negyedik Tardafesztre sokáig emlékszik majd mindenki. A Kockának meg a Nándinak meg lassan összeáll a kép. Mondjuk ebben segítenek a sörözős Peti fotói, bár azokon úgy tűnik, mintha a Nándi valami díjat venne át a színpadon a polgitól, nem pedig, hogy a település első embere…..
Tardai történetek Ötvenöt 2009.04.28 07:00:00
Mióta az Elza nem szív, az Anti annál inkább. Nyilván kényelmesebb volt a srácnak, míg a csaja egy szobanövény volt, de konkrétan, beállt magától a sarokban, de most, hogy az Elza így öntudatra ébredt, csak a baj van vele. Ráadásul kajakra baszogatja az Antit, az arc szerint olyan…..
Tardai történetek Ötvennégy 2009.04.26 11:00:00
MAD Ricsikének rendesen megakadt a DJ karrierje. Meg a music is the answer is, pont a refrén előtt, ahogy a Ricsi rákönyökölt a játszóra, miközben behányt a pult alá. Naná, bazmeg, hogy a főidőben rakó holland gyerek szóvá tette, hogy a vajszínű velúr puma classic árát is…..
Felpörögtek a hazai események, én meg csak kapkodom a fejem. Pénteken kiderült, hogy rövidesen átveszi a hazai forgalmazás szerepét a HDSystől az Apcom, de hogy most egy tök új cégről beszélünk, vagy egy sima átnevezésről, az nem világos.Bejelentették azt is, hogy az Apcom nem…..
A móka úgy tűnik örökké tart. A napokban két posztot írtam (ezt, majd eutána ezt) arról, hogy az Indexen a szellemi tulajdon ellopása témájában vendégpublicisztikát író Jeszenszky Zsolt valójában egy, a wired.com-on megjelent vezércikk alá írta a saját nevét, miután az…..
Juice69 2009.04.24 18:35:10
Azért érdekes az egész mizéria, mert ugye, valljuk be arról van szó, hogy valami pénzt hozó (előadók produktumai) termékekre (általában) állami segítséggel rátelepedig valamilyen "jogvédő" szervezet, a nép meg birka módjára kénytelen le- és benyelni az újabb és újabb kivetett sarcot/adót, mert ugye ezt azért nehéz lenne más néven nevezni. (És most ne jöjjünk azzal, hogy ezt visszaosztjuk a zenészeknek, ezt akkor hiszem el, ha valamiféle "üvegzseb" módjára publikusak lesznek minden évben hogy kinek mennyi pénzt adtatok! Ennek hiányában elég nehéz azt elhinni, kvázi karitatív tevékenységként segítve az előadókat, pl. a 2007-es 1,2 milliárd forintot igazságosan sikerült elosztanotok! És nem az irigység beszél belőlem. :) )

Ez egészen addig rendben is lenne, amíg a birka nép beterelve egy karámba, eszköz híján nem tudna másképp hozzájutni a mindennapi betevő zene, vagy film, vagy játék, netán szoftver adagjához... Csak ugyebár a világ változik, és ezt kellene végre észrevenni, és reagálni rá. Érdekes, ahogy tőlünk nyugatabbra teljesen mindennapos gyakorlat, hogy az adott együttes feltölti az új lemezét a Youtube-ra, azzal a kommenttel, hogy ha tetszik, gyere, és vedd meg a CD-nket, a honlapunkról... És működik. :) Meghallgatom, eldöntöm, hogy tetszik-e, és ha igen, megveszem, vagy CD-n, vagy letölthetem mp3-ban valmelyik music store-ból. Mert 10en pár EUR-t megér. Én is így szoktam vásárolni, és gondolom jónéhányan szintúgy... Közben az együttes/előadó/zeneszerző remek módon megél a honlapján/music store-on keresztül történő árusításból.

És valahogy közben senkinek sem jut eszébe merevlemezekre, CD-kre, DVD-kre jogdíjat szedni... (Csak halkan megkérdezem: a cégem szervereinek merevlemezei után, amin 1 bitnyi jogdíjas infó sincs, kizárólag a saját magunk által előállított adatok, szövegfájlok, plusz a megvásárolt oprendszerek, célszoftverek, ugyan miért is fizetek én előre jogdíjat???)

Szóval tessék felébredni, ha az Internetet, valamint az erre épülő, bármilyen technológiát is használó adatküldést/fogadást betiltani nem tudjátok, ideje lenne lépést tartani, és átalakítani a sarcszedést... Különben eljár felettetek az idő, és munka nélkül maradtok, mint ahogy a kazánfűtő a gőzmozdonyon...