Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vampiresse

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai hősünk már nem fért bele a brit Shakespeare színészek elitjébe ezért hivatásos genya lett az akciófilmekben. Büszkén mutatom be Bruce Paynet, akivel nem biztonságos repülözni. Bruce 1960-ban született a ködös albionban, de 14 évesen egy elég súlyos betegséget…..
vampiresse 2009.04.24 10:20:25
Ne haragudj, Winston, de te aztán igazán szar ízléssel és megfigyelőképességgel rendelkezhetsz, mivel éppen Bruce Payne az, akinek a mimikája a lehető legszélesebb spektrumot fogja át. Örülhetsz, ha egyik filmje után felismered őt a másikban,ugyanis mindben totál máshogy viselkedik, gesztikulál, még az akcentusa és a hangja is más, faszikám! Bizony, nézd őt eredetiben, ha beszélsz egyáltalán angolul. Javaslom, h. kezdd a 'Paranoia 1. 0'-val, ahol ugyan mellékszerepet játszott, de azt úgy, hogy utána nem hiszed el, hogy ugyanarról az emberről van szó, aki Charles Rane-t, vagy Jacob Kellt alakította. Mellesleg, ha már említetted Shaekespeare-t, B. P. az angol királyi drámaiskolában végzett, oda pedig nem mindenkit vesznek fel. (Royal Academy of the Dramatic Arts)
Végezetül pedig: szerinted akkor (ezek után) mégis melyik színésznek változatos a mimikája (vagy akár a hangja/akcentusa)?
Talán Brad Pittnek? Ha-ha-ha! Vagy névrokonának, Bruce Willisnek?Ha-ha-ha...Vagy a kőarcú Dolphinak? A felsoroltak mindegyikének arra épült a karrierje, hogy MINDIG, minden filmben UGYANOLYAN POFÁT VÁGNAK!!!És persze sorolhatnám tovább is.Mellesleg nem tudom elképzelni, h ezek és a többi 'futószalagszínész'hitelesen tudnák játszani Domitianus császárt, amit Bruce Payne megtett, mivel nemcsak színészi képessége, de megfelelő kisugárzása is van hozzá. Arról pedig igazán nem tehet, hogy 'zs' kategóriás filmekben szerepeltetik, ez azért van, mert ő nem hajlandó ráállni arra a bizonyos Hollywoodi futószalagra, nem hajlandó beállni a klónok/ üdvöskék közé. Jól is teszi, h. eredeti marad, saját stílussal. Nekem ugyan nem kellenek Brad Pittek, Russell Crowe-k és egyéb karizma nélküli puhány pasasok a vásznon, mert elalszom tőlük!
A 'zs' kat. filmekben való szereplés pedig nem jelenti azt, h. az illető is 'zs' kategóriás!!!