Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isty-pisty

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a szavazás az alapszakasz legjobb játékosára. A profi szakírók szervezete, a PHWA választása három orosz játékosra, Alekszandr Ovecskinre, Jevgenyij Malkinra és Pavel Dacjukra esett. Közülük kapja a legjobb a Hart Memorial Trophyt. Az NHL történetében először fordul…..
isty-pisty 2009.05.01 13:03:43
@stero: Tudod nem vagyok Ovechkin fan, de latok egy-ket meccset, es nem sok jatekos lo kapura meccsenkent 12-14-szer, es kevesen utkoznek tamadokent meccsenkent 10-12-szor. Lehet, hogy en tevedek, de talan Te!? Az mar csak hab a tortan, hogy Ovechkin egy-egy meccsen 24- 26 perceket jatszik, es nem en vagyok Oveckin "fan" talan te utalod ot annyira?
Akarki akarmit mond, a dontesben pedig az utolso benyomasok nagyban hozzasegitenek.
isty-pisty 2009.05.02 02:13:13
@stero: Tisztelt Stero! Ezek szerint valoban nem tudhatod mirol van itt szo, ha Azt mondod, hogy a "kek vonalrol onzo modon ellovoldozi a korongot". Az Nhl-ben bevett szokas, hogy a kek vonalrol lonek kapura, mivel az lehet egy jo lehetoseg a lepattanobol akar artalmatlan helyzetbol is. Minden szakember elismeri a tehetseget, de azt hiszem nem en nezem a meccseket szemellenzovel. En valoszinu mar akkor neztem meccseket,- a Kisstadionban is, most 29 eve Montrealban is,- amikor Te meg valoszinuleg meg sem szulettel, es nagyon jol tudom mi az ertek ebben a sportban. Peldaul a Kereszty-Meszoly-Havran , Vagy eppen Vedres, Vagy eppen Boroczy is,(tudod mirol beszelek?) Nem hiszem. Akkor meg a "B" csoportert kuzdottunk. Most arrol van szo, hogy Ovechkin egy ertekes jatekos, es senki nem vitatja Rajtad kivul, meg Eszak-Amerikaban sem.Elfogult nem lehetek, Montreal drukker vagyok, Meccset idestova 37 eve nezek, latogatok rendszeresen.En nem az osszefoglalokat nezem, hanem az egesz eveadban testkozelbol szemlelem a montreali meccseket. A statisztikat nem en szerkesztem, mindossze valasz volt a Te "statisztikadra", hogy a lovesei 10%-a talal "csak" kapuba, es ez az egyik "legrosszabb" atlag az NHL-ben. Az hogy 14-es a kapuralovesi atlaga? Csinalja valaki utana! Azt hiszem barki a vilagon elfogadna maganak ezt a "rossz" statisztikat, csak Te nem fogadod illo tisztelettel.
isty-pisty 2009.05.02 12:07:03
@stero: Iromanyaid kisse karcosra sikerednek,ugy erzem nem en vagyok "olyan fanatikus, aki lat egy-ket meccset aztan elajul". Mindossze kozoltem Veled, miert nem lehetek fanatikus, es azt is, hogy nem "egy-ket meccset" lattam. Erveimet a fentiekben olvashatod. Udvozlettel!
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
isty-pisty 2009.04.27 02:48:57
@XXX Magnum: Butasag! Sajnos szemmellathatoan lassubbak a magyar jatekosok, habar technikailag es taktikailag elegge kepzettek, de a gyorsasag hianyaban eselyunk sem volt a tamadojatekra. Hiaba nezel meccseket ugy latom, ha nem vetted eszre ezt az alapveto "kis" kulonbseget. Es hozzateszem, hogy nem azert lassubbak a magyar jatekosok, mert nem tanultak meg korcsolyazni rendesen,hanem azert, mert jeg hianyaban ugye nincs olyan lehetoseguk, mint a kanadaiaknak, ahol telen -nyaron ket eves kortol akkor mennek az arenaba EDDZENI, AMIKOR AKARNAK,es nem akkor, amikor eppen van jeg, aminek a minosege kivanni valot hagy maga utan. Na mostmar remelem erted. Lenyegtelen, hogy a rajatszas meg megy Canadaban, soha az eletben nem jatszattak a legjobb jatekosokat, ez naluk kizarolagosan "elvallalom" alapon megy, es ok jelentkeznek. Nem kerik fel oket. Udvozlet Neked!
Koszonet a Magyar csapatnak az eron feluli teljesitmenyert!
Büszkék lehetünk magunkra és a teljesítményünkre, szégyenkeznünk abszolút nem kell, vágott bele Énekes Lajos a magyar–szlovák meccs értékelésébe. Az is kiderül, hogy egy helyen változhat a sorok összeállítása a Kanada elleni vasárnapi mérkőzésre. "Idegesítő,…..
isty-pisty 2009.04.26 10:41:27
@ulrik: Sajnos ennel sulyosabb a dolog, ma delelott uleseznek a donteshozok,hogy buntessek-e a csapatunkat. Kozben valoban felkertek a jatekosokat, hogy szoljanak a szurkoloinkhoz. Sajnalom, hogy ebbe a sportba is belekeveredett nehany nemkivanatos elem. Ezt a sportot hagyjak meg a futballszurkolok nekunk, es zarjuk ki az ilyen renitens elemeket magunk kozul. Nagyon jo olvasni, hogy egyhanguan elhatarolodunk minden kihivo megnyilvanulastol, hiszen en meg a Kereszty-Meszoly-Havran harmast istenitettem es mar abban az idoben is teljesen elhatarolodtunk minden rendbontastol. Akkor meg a "c"-ben voltunk, es kuzdottunk a "B"-ert.
isty-pisty 2009.04.26 15:19:29
@heydzso: A jogdijak miatt nem lathato egyik web oldalon sem eloben a meccs. Utananeztem, mert itt Canadaban sem egyenes adasban kozvetitik, csak ket oras kesessel. Nem baj,igy is vegigizgulom majd a meccset abban a remenyben, hogy sikerul egy szoros eredmenyt elernunk.
Hajra Magyarok!!!!!!!!!
isty-pisty 2009.04.26 16:03:58
@ulrik: Fellelegezhetunk, nem buntettek meg a szovetseget, sem a csapatot,a renitens szurkolok miatt, ugyanakkor figyelmeztettek, meg egy rendbontas, es nem marad el a szankcio. Ennyi roviden a hir, meg hozzatartozik, hogy a fegyelmi ulesen a magyar szovetseget kepviselo vezeto megjegyezte: "kellemetlen volt vegigulni a targyalast"
Története legnagyobb mérkőzésén van túl a magyar válogatott, 13 másodperc híján megfogtuk a 2002-es világbajnokot. Hogy értsük: a tegnapi szlovák csapatban hét olyan hokis lépett jégre, aki ott volt a hét évvel ezelőtti döntőben. Nézzük akkor újra együtt. ..
Befejeződött az első párharc keleten. A Boston kiütötte a Montrealt, a Kosztyíicin fivérek indulhatnak Svájcba. Bajban a Washington, már csak egy győzelem kell a New York Rangersnek. Egyenlített a Calgary, második hazai meccsén is legyőzte a Chicagót. Véget ért a Boston-Montreal…..
isty-pisty 2009.04.24 03:21:29
@Szenszej: En Montrealbol
isty-pisty 2009.04.24 03:33:19
@Szenszej: Miert "szerenyen"?

Teljesen jol latsz dolgokat, es tudod is, hogy mirol beszelsz. Az egy dolog, hogy en itt vagyok, semmivel nem kulonb varos, mint barmelyik mas. Csak itt tuzkozelben lehetek, tisztelek minden rajongojat ennek a sportnak
isty-pisty 2009.04.24 03:38:57