Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lütyőke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csaj az ágyban tüneményes, csak akkor van baj, amikor kinyitja a száját, hogy sematikus világnézetének hangot adjon. A pasi az idősebb, így kapásból arra gondol, azért ilyen, mert a mai világban a fiatalok úgy nőnek fel, hogy már eleve sok mindenük megvan, nem kell küzdeni…..
„Volt olyan, hogy egy régi exem bejelentkezett és óvatosan azt akarta valahogy kideríteni, hogy van-e valakim, ha igen, jó-e az a kapcsolat.” - Ma az értetlen exek kerülnek terítékre. Posztolónk nem tudja elfogadni, amikor a volt pasik ünnepnapokra időzítik a nagy visszatérést,…..
lütyőke 2019.04.05 10:58:30
@Captain Admin: mindenki akassza fel magát szerintem is, mert nincs értelme az életének.
lütyőke 2019.04.05 11:54:51
@Yotengri: beteg vagyok. Elnézést.
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a párja még ennyi idő elteltével sem nyílik meg neki, nem avatja be az érzéseibe, gondolataiba, de a barátaival mintha közvetlenebb lenne. A barátnő arra gondol, hogy ez családi örökség nála, és már sosem fog változni. A kialakult…..
Posztolónk nem érti, miért kell egyáltalán a volt pasikkal tartani a kapcsolatot? Nem old meg semmit, és senki sem kap válaszokat. Barátnője az első megcsalás után úgy állította be magát, mint aki nem tehet erről az egészről. Egyszer még valahogy megemészthető az ilyesmi, de…..