Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi-Bandi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szalai Borbála azonos című versével kívánok a kisgyerekek nevében minden kicsi és nagy lánynak, fiatal és éltesebb nőtársamnak boldog, szép nőnapot! ”Mostanában hangosabbanzengenek a cinegék,nefelejcsszín köntösébentavaszt ígér már az ég.S bár a nap…..
Andi-Bandi 2010.03.22 15:14:37
 Mi miatt történhet az óvodákban agresszív viselkedés?”Add ide!- Nem adom!”Az egyik agresszív reakciót kiváltó fő ok lehet: az osztozkodás. Ez otthon testvérek között sem ritka jelenség. A játékokon való összezördülések gyakran csapnak ”agresszív…..
Andi-Bandi 2010.02.16 09:48:01
”Minden gyermektől annyit kell elvárnunk, amennyire képes. Nekünk felnőtteknek kell tudnunk, hogy mennyire.” /Gósy Mária/ Az ovis élet elkezdése idején sok szülőben felmerülnek gyermekük fejlettségével kapcsolatos kérdések. -Elég fejlett-e a többiekhez…..
Még tombol a meleg nyár. A szerencsésebbek szabadságukat töltik; pihennek, nyaralnak, strandra járhatnak a családdal. A kisgyerekek ilyenkor még inkább élvezik a mindennapokat! Még ha nem is egy tengerparton lehetnek együtt szüleikkel, ”csak” az otthoni strandon vagy a…..
Hosszú éveken át módom volt megfigyelni mennyire szeretik a gyerekek az állatokat, főleg a kölyök állatok a kedvencek és a hatalmas, félelmetes külsejűek. Az előzőekhez azért kötődnek, mert azok is kicsik, védelmet kívánnak, mint ők, a nagy, ijesztőek pedig csuda izgalmasak,…..