Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzaLacika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem baj, ha nem értitek a címet, Tboyka mindjárt elmagyarázza az összefüggést az újabb "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" esetünkről. Biztos a hormonok zavarták össze a szülés előtt álló kismama agyát. Ha mégsem a terhességtől volt, akkor előre sajnálom…..
SzaLacika 2009.04.30 15:31:07
@kúrórudi:
"De mégegyszer: összességében a taxis nagyobb hibát vétett. "
Mert miért is?
A nő szándékosan akadályozta a taxist. Bunkó volt. 1 pont.
Zöldnél nem indult el a taxis, oké. Kresz akadályoztatás blabla ahogy mondod. 1 pont.
De nem indult el a nő sem!! Ugyanaz a Kresz akadályoztatás blabla! 2 pont a nőnek.

Tehát kinek van több sara?
Pontosan.
SzaLacika 2009.04.30 17:46:46
@kúrórudi:
Ne haragudj, de te még mindig nem vágod.
"A taxi kirakta az irányjelzőt, elkezdett besorolni. 20%-ban már a másik sávban volt, mikor egyszer csak megjelent mellett a Micra."
A 20%-os dolog a történet besorolásos részében volt, nem a lámpánál áldogállósban.
A lámpánás EGYMÁS MELLETT álltak, nem volt belógás.
Nekem ez jött le, és szerintem a többi 214 kommentelőnek is.
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
SzaLacika 2009.04.30 00:13:50
Nem akarok nagyon rosszmájú lenni, de kedves posztolónk korábbi hozzászólásaiból kiderül, mióta is tart a hírös projekt menedzseri karrierje...(Nincs ebben semmi titok, a kommentek nyilvánosak, bárki rákereshet)

blog.hu/user/id/143318/tab/activity/post_id/665990
blog.hu/user/id/143318/tab/activity/post_id/814299

Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy azt írja: "Projektmenedzserként dolgozom, Budapestről járok Miskolcra, Debrecenbe, Sopronba, stb., szóval a vezetési gyakorlatommal nincs gond, és én sem szimpatizálok a "vasárnapi" sofőrökkel".
Tehát a nagy projekt menedzseres vezetési gyakorlata maximum 4 hónapos. És még ő fikázza itt a vasárnapi vezetőket meg hinti a hülyeségeit. Meg kihangsúlyozza, hogy "projekkkt meneddzserrr"... Gratula...
SzaLacika 2009.04.30 02:40:11
@Da Moon Iz Black (Saijo O-wazamono): Mármint a posztra gondolsz? Nem tudom, szerintem nem...

Amúgy én direkt nem másoltam be ide a kommentjeit meg boncolgattam tovább, mert még valaki rámfogja, hogy pellengérre állítom a csajt. Ezért írtam inkább linkeket, aki akarja nézze meg.
Az ostobaság az ostobaság, de a többi dolgait inkább hagyjuk...:) Amúgy sem volt (ezek után nem is lesz:) hosszú élete a blog.hu-n...