Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baby bogyó

18 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel 6-kor volt a találkozó a Váci úti tesconál. Oda is értünk egy kis kerülővel, ugyan de ott voltunk. Elindultunk 1x-2x megálltunk azt 3 óra alatt oda is értünk. Első megállónk egy plázaféleség volt ahol 1 órát tölthettünk. De szerintem nem volt elég, mert cipőt is…..
Ma újraolvastam az egész blogomat és igaz h már több mind egy hója különvagyunk marcival mégis végigsírtam az egészet!Fura egy olyan embert elengedni aki egykor a mindened volt!Remélem ezt az érzést sose fogjátok átélni!Főleg elég rossz h minden nap egy másik lányal látom!De…..
Kicsi lány Másik elfogadása 2009.09.21 20:22:00
Írtunk nyelvtanból hát olyan közepesre értékelném vagy rosszabra dehát ez van. Most rossz hangulatom van mert mert...... Szerencsére nem írtunk angolból helyette a könyvtárban valami érdekesen nagy hülyeséget néztünk a 11.-esekkel. Tesi óra hát az elég gázzzz volt. Nem bírom…..
Tegnap majdnem 3 hónap után marci rájött h mégse illünk össze és így szakított mikor én vittem neki a névnapi ajándékát hátelég szarul eset és nagyon is kivoltam elégé rideg volt semmi örömet szomuruságott nem mutatott ki magából olyan volt mint egy robot!De ma már kb úgy…..
Nagyon jó volt balcsin egy hét szívemmel adrival és zsuzsival!Szerdán reggel 7 -re jöttek értem és menünk mikor odaértünk bepakoltunk a szobába és mi marcival egyből lementünk a strandra fürdeni.Jó volt csak sajna minden nap hideg volt a víz!Voltünk balatonfüreden,…..
Ma reggel felkeltem a telomra mert ép hívott anyum bnője hogy megműtötték ami nem volt valami kellemes reggeli ébresztő!Utána uncsiztam és kitakarítottam a lakást levittem a kutyámat elmosogattam stb...Délután mostanában elkezdtem nézni én is online filmeket amit egyik bnőm…..
Mostanában nem írtam mer semmi izgi nem történt + beteg vok szal sokat pihenek!De az izgalmas dolgokat megosztom veletek:)Kedden kb dél körül tök aranyosan meglepet marci hogy elugrott hozzám:)Tegnap meg este elmondta hogy 29 én megyünk együtt balcsira aminek nagyon örülök már csak…..
Hát a pénteki napom eleje nem sikerült valami jól!:(Leértem maciékhoz és egyből vitáztunk mondjuk már odafele az úton is vitáztunk.Nah mindegy úgy volt hogy én jövök haza de szülei mondták hogy beszéljük meg és keresünk megoldást így most úgy néz ki hogy minden oké…..
Ma egy nagyon jó napom volt!Reggel bepakoltam mert megyek holnap marcihoz.Délután meg elmentem bátyusommal utána meg egy haverommal!Nagyon jól elvoltunk sétáltunk dumáltunk röhögtünk!Most meg készülök marcit felhívni hogy ak holnap mikor tali stb.Nah most hétfőig nem írok de majd…..
Tegnapi napom elégé nyüzsis volt:)!Reggel elmentem apunak a postára egy leveléért és bevittem a munkahelyére.Utána elmentem vásárolni vettem fülbevalót és uvfénybe világítós körömlakot.Hazajöttem csináltam kaját és levittem a kutyámat.És megnéztem az alkonyatot.Nekem…..
Csodálatos egy hetet töltöttünk el életemmel!Végre újra összekovácsolódtunk mint régen:)Voltunk aggteleki csepkőbarlangba voltunk még az esztramost megmászni és gyüjtöttünk mészkristályköveket:)!Majci apummal jól elpiálgattak néha-néha:)Hazafele kidobtuk marcit hatvanba mi…..
Ma reggel felkeltem és megbeszéltem egy ismimmel hogy talizunk.Elmentünk mamutba és a westendbe!Nagyon jól éreztük magunkat!Este pedig bepakoltam mert holnap utazok el egy hétre de ha tudok majd beszámolok nektek a dolgokról:)!Sziasztok puszi!!!..
Ma reggel milyen meglepő de voltam vásárolni semmi érdekeset nem vetem csak telefondíszt!Délután elmentem le sétálni aztán meg kocsikázni:).Most meg itthon pihenek!Nah a mai napom ennyi is volt!Legyetek jók pusza!..
Ma reggel lementem anyummal vérvételre hát nem volt valami jó de túléltem!:):S Utána 2 -kor taliztam bnőmel és eljött velem az eredményért és elkísért orvoshoz!A lelethez menet szaráztunk mert persze pont akkor kezdet el esni mikor mi elindultunk!Az orvosnál nem volt semmi azt…..
Ma reggel elmentünk anyummal orvoshoz mert kedden elájultam és nagyon gyorsan vert a szívem!Elküldött vérvételre de nagyon félek tőle!Am a napom többi részét itthon töltöttem pihiztem és tv-tem!Mára sztem ennyit írok majd holnap fojtatom!Sziasztok!..
Először is bocsi hogy nem írtam tegnap csak itt volt marci és hát elvoltam vele foglalva:P!!!Nah tegnap elmentünk moziba szívemmel és megnéztük a transformers 2 őt nagyon jó volt tetszett mind a 2 nek!Aztán meg itthon megnéztük az éjszaka a múzeumba 2őt!Az is jó film bár nekem az…..
Ma tök jó napom volt!Voltam végre vásárolni igaz csak 1 felsőt találtam ami tetszett is de hát ez van!Utána úgy volt h délután elmegyek bnőmmel sétálni de elkezdett esni így sajna nem mentünk!Holnap reggel 7 kor jön marci már alig várom hogy végre vele legyek!Naon hiányzott…..
Egy 16 éves budapesti lány vagyok!Van egy barátom aki az évfolyamtársam!Egy elég viharos szerelemnek indult mert a suliba nagyon senki nem örült nekünk de megoldtuk és mára már mindenki megbékélt velünk!Színésznek tanulok és sztem ez a világ legjobb dolga mikor a színpadon vagy…..
Ma elég szar napom volt mert úgy volt hogy megyek moziba egy ismerősömmel de sajnos lemondta!Úgyhogy elhívtam egy általános iskolás barátnőmet de hát cserbenhagyott ma is akárcsak tegnap!Anyum kedvesen felajánlotta hogy eljön velem moziba de hát anyuval ciki menni szal így inkább…..
Ma elégé egyszerű napom volt.Egész nap itthon voltam tv-tem,gépeztem és persze beszélgetem életemmel!Már nagyon várom a keddet hogy újra vele lehessek!Elmegyünk megnézni a transformers 2-őt.Úgy volt hogy ma megyek bulizni bedbe de marci miat és még pár dolog miat inkább…..
Kicsi lány Ballagás:( 2009.04.30 22:37:00
 4 óránk volt ma és utána díszítettünk a 12.-esek miatt mert szegény szerencsétlenek most ballagnak el és érettségiznek hétfőtől:( Mindent szét virágoztunk mindenütt csak virág volt és a barátnőmmel kiraktunk orgonából egy 12-est az ajtóra remélem észre vették vagyis…..
baby bogyó 2009.05.01 19:01:01