Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnisz

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt másfél hétben a nyilvánosság előtt érdekes dolgok kaptak hangot, miközben elképzelésünk sem lehet, hogy mi folyik a háttérben. Summa summarum a magyar gazdaságban két egymástól nehezen elkülöníthető, ok-okozati kapcsolatban lévő esemény történt: 1. a kormány…..
Kb. 2 éve kezdtem el írni a blogom. Azért hagytam abba, mert anno nagyon sok kritikát, negatív hangvételű kommentet, levelet kaptam.. nem viselem jól a kritikát. Plusz a munkát is abbahagytam egy időre, magánéleti dolgok miatt.. Most viszont itt vagyok, készen arra, hogy folytassam..…..
molnisz 2012.06.09 11:58:06
Norbert madridi barátján keresztül értesült arról, hogy a Főtaxinál minden taxis szabadon határozza meg, hogy milyen árfolyamon vált. Egy diszpécser szerint van, aki 200 forintért számolja az eurót. Szegény taxisok! A következő taxisblokád sikerére azért nem vennénk…..
Tisztelt Praxis blog!   A történet nagyon friss, éppen a mai napon esett meg, méghozzá a három hete gerincműtött (porckorongsérv) édesapámmal.Orvosi előírásra méri a vérnyomását, amely ma reggel 182-es volt, ezért úgy döntött, bemegy a háziorvosához. Az elmúlt napokban…..
molnisz 2012.05.01 13:50:37
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
Ha figyelnél.
Az első mondata: A történet nagyon friss, éppen a mai napon esett meg, méghozzá a három hete gerincműtött (porckorongsérv) édesapámmal.
Ma van május elseje, vagyis a munka ünnepe, amit stílszerűen munkaszünettel ünneplünk. Eme szép nap örömére megkértünk magyar zenészeket, hogy meséljenek nekünk, milyen egyszerre zenélni és közben civil állást is vállalni. Egészen érdekes történetek születtek: volt, aki…..
molnisz 2012.05.01 12:22:57
www.akela.hu/index2.htm

A budapesti We Are Rockstars zenekart 2009-ben alapította Ligeti Gyuri (Zagar, ex-Puzzle), Faragó Tamás (Nemjuci, Dictator & Hussar, ex-Puzzle) és a számos hazai indie zenekart megjárt Kovács Csaba. A mai felállását és hangzását csak 2010 nyarán nyerte el, mikor Szijártó Tamás csatlakozott a formációhoz. Az együttes a Does It Offend You, Yeah! angol zenekar We Are Rockstars című dala után kapta a nevét. Zenéjükben a 60-as évek beat zenét és a 80-as évek szinti popot keverik a modern indie rockkal. Stílusát tekintve elektronikus rock és olyan előadók hatottak az együttesre mint a Beatles, Depeche Mode, Primal Scream vagy a Killers, de a Doors zenei hatása is felismerhető. A 10 dalt tartalmazó, Let it beat címet viselő debütáló nagylemez 2011 november 22-én jelent meg az iTunes-on.

www.watchmydying.com/

www.hangmas.hu/

hu.wikipedia.org/wiki/Neo_(egy%C3%BCttes)

offline.hu/zene/hir/2012/04/fellemez-a-piresian-beach-tol
Elég sokan elszontyolódtak, amikor tavaly megtudták, hogy nem elég, hogy Lézer János eltőzsdézte a teljes nyugdíjvagyont, hanemmég a reálhozamuk is épp 0 forintra jött ki. Örüljenek, hogy befizetniük nem kell. Főleg annak fényében, hogy az AXA amúgy rekordnyereséget ért el.…..
molnisz 2012.02.21 17:32:31
Közeli ismerőstől kapott információ szerint a IX. kerületben lakók postaládáiba az elmúlt napokban a "kerületi tanács" címerével díszített nagy borítékot gyűrt be a postás. A levél adóbevallásra szólít fel. Kiderül belőle, hogy "2012. január 1-jétől új…..
„Arra hajlok, hogy ne kezdjük el, mert elég nevetséges lenne, ahogy anya bemutatja a lányának a vele kb. egyidős barátját” - egy 43 éves nő még bátran tarolhat. Levélírónknak sikerült is vágyat kelteni egy 19 éves srácban. De hogyan tovább?   Sziasztok! Lehet,…..
A Tv2 valóságshow-jából az önjelölt Cameron Diaz-hasonmás (neve, micsoda meglepetés, Diaz) is távozni kényszerült, mert egy orvosi vizsgálat során valami komolyabb nőgyógyászati problémát állapítottak meg nála, és a produkció jobbnak látta nem kockáztatni a játékos…..
molnisz 2011.11.28 11:03:15
Gáborék a diakigazolvany.hu felületén szivárgó információkkal követhették nyomon hogyan alakul szeptember 3-án igényel kártyájuk sorsa. Alig 2,5 hónap alatt el is készült, általában "feldolgozás alatt" volt, bő egy hete pedig talán a már valamelyik posta környékén…..
Délután megvártuk, hogy mindenki lelépjen, benn maradtunk az irodában, és azon az asztalon, amelyiken ott vigyorgott a kedves vőlegény.Sziasztok! Úgy döntöttem, ideje elmesélni, hogyan hittem magam csábító gazembernek, miközben engem hálóztak be tulajdonképpen. Amikor…..
molnisz 2011.10.21 16:15:53
Átölelt és suttogva kérlelt, hogy hagyjam ott a páromat, mert különben megbolondul. Szerintem azon akkor már régen túl volt. Sziasztok! Még mindig bánt a dolog, a szakítás egészen friss. Szakítás? Engem, kérem szépen kidobtak. Miért? Mert hülye voltam, és a tetejébe még…..
molnisz 2011.10.21 16:09:04
De aztán valami megmagyarázta a túlzott kényességet, a tisztaságmániát és az érzelgősséget.Kedves Szakítós! Úgy érzem, eljött az én történetem ideje… Még 2007 nyarán, 22 évesen elutaztam Tunéziába, egy ifjúsági táborba. Itt két hétig más nemzetek fiataljaival…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
molnisz 2011.09.10 13:28:08
@órarugógerincű felpattanó: Szia!
Sok köcsög kisvállalkozó, nem enged szabadságra.
Simán aláíratják vele, hogy kivette, aztán jó napot.
Most legalább ki kellett fizetni.
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Már korábban is voltak piszkálódásai az alakommal kapcsolatban, de akkor nem foglalkoztam vele. 'The History of Rap' by Jimmy Fallon and Justin... by le_geek_cest_chic Sziasztok. Az én történetem elég egyszerű. Évekkel ezelőtt volt, hogy találkoztam az egyik barátnőmmel, aki…..
Hosszú vita után ráálltam, de kijelentettem, hogy a gyerekek nem kerülnek a nevére, hanem az enyémre. Belement. Sziasztok! Rövid leszek és tagolt. :) Azért hagyott ott az élettársam, mert nem mentem hozzá, de kezdem az elején. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk,…..
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
molnisz 2011.06.15 09:15:16
@Szakadás: Szerintem a kétkerekű kerékpárra vonatkozik a "jobbról" szócska.
Brúnó bizonyára direkt két számmal kisebb cipőt vásárolt télire, hogy az még garanciális időn belül elpusztuljon. Különösen vicces a cégvezető független szakvéleménye, aki szerint a belső szakadások "nem rendeltetésszerű használatból" erednek. Vajon mire…..
molnisz 2011.05.02 19:54:11
@hagyma: Szia! Nem biztos nekem is volt egy cipőm kb. 4-5 hónapot bírt ki utána csere, igaz annak a talpa repedt teljesen el keresztben mindig.
3 párt fogyasztottam el, aztán azt a típust már nem lehetett kapni.
no emisszió Tahók a vízen 2011.05.01 20:44:11
El tudja Ön képzelni, hogy valamelyik szép európai nagyvárosban, amelyet átszel egy folyó - mondjuk Párizsban, Passauban, Lyonban vagy valahol a Mosel, esetleg a Rajna mentén - kigyúrt kopasz idióták, technó- vagy lakodalmas zenét bömböltetve száguldoznak a vízen többszáz…..
molnisz 2011.05.02 10:30:29
@dark future: De, igen egy-két közterület nevét sikerült megváltoztatni.
Ennyire futotta neki.
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
Történelmi pillanat a szakítósblog életében: a mindannyiunk által szeretett, Dohány Tamás tervezte rózsaszín-pofozkodós ruhánkat levetjük, és újat kapunk helyette Kenczler Mártontól. Az átállás biztos nem lesz zökkenőmentes, de erre van a hosszú hétvége, hogy átálljunk,…..
Természetesen az első napon megbeszélt második randi nem jön létre, de ezt gondolom, mindenki kitalálta. Az unatkozó párok sorozat itt   Üdv kedves Mindenki! Kb. fél éve olvasom a blogot, néha nagy kacagások közepette a haverokkal. Persze teszi mindeddig ezt az ember, amíg…..
molnisz 2011.03.11 15:21:14
@fumerin: Szia! 40+ -os az anyuka valószínűleg már nagyok a gyerekek, sőt lehet már mindegyik felnőtt.
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
Magyar Hírlap: A személycseréken kívül szimbolikus jelentőségű dolgokon, például a heraldikán, egyes utcaneveken is változtatna. Mikor lesz ez esedékes? Tarlós István: A szobámban már csak nemzetiszínű zászlót talál. A főváros korábbi zászlaja nekem sem tetszett, meg fogjuk…..
molnisz 2011.02.25 11:11:52
@johnnymoore: Ha olvastad volna leírták, hogy Pest, Buda, Óbuda egyesítésekor lett ez a zászló szín kiegészülve Bp. címerrel. Milyen régebbit szeretnél?