Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyunyan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb érthetetlen jelenet: mitől szakad le a feka keze? Aztán miért vagdossa szét a csaj arcát? Csupa rejtély. Mindenesetre a túl játsott kéz leszakadásos alakítás nagyon vicces. A másik két tesót is figyeljétek meg, az egyik konkrétan majdnem röhögni kezd a jelenet…..
Művészi, felkavaró, gáz. Ezt a filmet nagyon sürgősen látnom kell. Több dolgot nem értek, de a legjobban azt, hogy a tetőn álló elég tarka társaság miért az utolsó pillanatban lő csak a rovargenyókra. ..
nyunyan 2009.11.28 20:34:07
A Troma munkásságát azt hiszem nem kell bemutatnom. Sok érdekes filmet láttunk már ettől a méltatlanul elhanyagolt alkotóműhelytől. Ez t a cuccot kiemelt helyen kell kezelnünk! A mű címe önmagáért beszél: A NYMPHOID BARBARIAN IN DINOSAUR HELL. Ezt csupa nagy betűvel kell írni,…..
Amerikát állandóan fenyegeti valami: atom , anthrax vagy egy Kozsó turné. A vezérkar azonban ott áll az elnök mögött és teszi a dolgát. Bármikor történik a baj, éjjel háromkor vagy délután kettőkor ők mindig ott ülnek a nagy asztal körül. Azonban felvetődik a kérdés mit…..
Mai autós üldözésünk egész érdekes darab: az éttermi asztalokkal felszerelt rali veteránautók csatáját láthatjuk. Azt mondjuk még mindig nem értem miért ül egy amerikai focista a hátsó ülésen. De nagyobb rejtély, hogy kb. 4:06-nál miért csinál a főhős egy artista szaltót…..
nyunyan 2009.09.03 21:44:08