Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenyeres

93 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt embertársaim, akik nyüzsögve élitek be ezt a bolygót Néha boldogan, gyakrabban feszülten de ti is tudjátok, oly jó Ez a világ, mert felettünk a felhők is suhannak, időnként permetet Szórnak, de maradnak száraz helyek is, ne rontsa el kedvedet Tehát a házak, tetők mit…..
divatdiktator Lefagyott mosoly 2013.06.23 23:28:56
Adhatom azt is ami nekem sincs Élhetek azzal aki velem nincs A félelem éretté tehet téged Nekem mégis kell a véred Kell a húsod az életed Falra kentem a székleted Tavasz széllel fénnyel holddal Nyáron borral kopott szóval Ősszel már csak szalonnával Télen a szűk…..
Munkából hazaérve gombok helyett már a szemem nyomkodom Fáradtságnál csak a szárazság a lelkemben a rosszabb Minden szádból kirepülő szó hozzám késsel jön, gondolom Támadnál rám de hárítok mert nem jön be a kosz szag Szavaid élétől menekülök, de csak ráncolom a…..
divatdiktator Boldogság 2013.02.05 00:35:36
Kiszakítom és elrejtem a helyét, hogy ne lásd Akkor is csak magamat kínoznám tovább Ennél többre számítottam de csalódást persze Nem most kaptam az élettől először kölcsönbe Kiszakítom és eldobom nem is nézem hová Nem tudnám ezzel a táncot járni tovább Úgy…..
divatdiktator Hold lesen 2012.09.24 23:01:24
A tó parton állva semmire sem várva nézem A víz tükrében csillogva ringatózik a hold Bele kell mennem muszáj is, érzem De elérhetetlenné válik az aranysárga folt Úszok egyre beljebb ruhám egyre lejjebb húz Átázva a víztől hideg nyirkos és nehezedik Megfordulni késő,…..
divatdiktator Madártollas éjszaka 2012.05.21 17:58:00
Csiripel a bokor, a holdA templomi harangbólSzintén csak a füttye hallikA fülembe belehajlikSzállnak ide, ülnek odaRigó, fecske, veréb komaCsipogva csak csőrrel szítHangot, mellyel szétfeszítMinden néma teret éjjelCsupa nyájas, merő kéjjelSzóljon hát a Rigó 'n RollRepüljön a…..
divatdiktator Ugrás 2012.05.21 17:48:00
Nézem a lelkemen a foltokat és próbálom elhinni, hogy megbocsáthatóak a bűneim, mert nem akarok azokra koncentrálni, míg ezalatt észre sem veszem, hogy így is azokkal foglalkozom és elterelve ezzel figyelmem a jelenről, nem tudok felocsúdni a világomból. A múlton változtatni nem…..
Csattintva kacsint visszaFejem csak egy színes tompa űrPersze a levét megisszaA kérdés: Vajon meddig tűr?Csipog a szó a nyelvénTalán tud még fontosatMesélni idegen nyelvénHogy újabb pontokatSzerezzen remegve várvaAzt amit tanítÉletünk belső bibliájaRecsegve lobban a zsír..
Téglára tégla, hogy épüljön az ország!Emberből téglát alakít a kormány.Hidd el, csak hidd el, hogy jó lesz az élet,Addig az ételből is elég kisebb méret. Tágul a tér, ahogy szűkül a szemünkHa kedvünk úgy tartja betegek leszünkHangod elcsuklik, de a lábad nem…..
Mindig a nagy szavak embere voltamMígnem egyszer összerogytam holtanKi fogja síromat szópaplannal takarni?Mélázok, de nem tudom fejem vakarni Síromban csak testem hever egyedülLelkem egy kis felhőn ülve hegedülTárt karokkal vár a szent a kapubanLelkemben mégsem az a nyugi…..
divatdiktator A rokonom konok 2011.06.21 19:44:00
Nagy nagy fáradtság tör rám egy átdolgozott nap után.Fények között fák derekán ünnepel a rikács zsivány.Töröm fáradt szemeimet a mutatóujj térdével.A madár fiát eteti a mérgével, de mértékkel tud csak hányni.Hogy fogok kiállni száz és még több próbát? Szorít a…..
divatdiktator A lakoma 2011.06.21 19:30:00
Nyomasztó hétköznapok soraNyúlik az idő fogsoraNyállal köszönt a trónusonNyúl sálba, felsálba Tört tükör a közhely ágyaNe lépj be a szobájábaDurmol az ég a csillag ülAz éjszaka sokezer fül Drága nekem a csendességMessze már a csendeséjA fenyő fűt, a korom…..
divatdiktator Egy elvesztett óra 2011.03.27 01:16:00
Balzsamozza a fejét a holdnak, valami tisztátalan gondolat, miközben belemegy szemembe az éjszaka szilánkja. Csak kinéztem az ablakon és máris elrepült az idő. Polgári esküvőre keltem a világgal. Az óra olykor digitális, de gyakrabban analóg, ami a falon lóg. Könyökhajlat…..
divatdiktator palást 2011.02.13 19:52:00
folyadékkristály vagyok egy nosztalgia testbenmint a tücsök a réten úgy maradok lesbenméhek rajzása rajta had lássuk ki vagybe mozdul a hangok rendje s itt a bajnagy terpesszel áll elém színvallást vár tőlemtalán térd vagy csont a térfogat amit tűrtemeleget de már ne mossam a…..
divatdiktator Holdlakók 2011.02.10 18:18:00
A holdon két holt lakikTorzultak az álmaikTészta rúdon másznakKöhögve hahotáznak Túróban futnak körbeFürdenek a tükörbeHagymacipőt zokniraÖltenek a csokiban Sajtból készült a kabátjukOldalt rajta százezer lyukTrombitájuk fényes olajCilinderük véres karaj ..
divatdiktator A fintor! 2011.02.10 18:10:00
Magában ült az ember és maga elé meredt. Arra gondoltam, ahogy rácsodálkoztam megfeszült arcára, hogy mi járhat a fejében... Egy ilyen fintor ami az arcára olvadt, csak a lélekből jöhet. Az is volt. Ahogy belopóztam az elméjébe, rögtön súlyos gondolatok közt találtam magam.…..
divatdiktator Az agy abortusza. 2011.01.19 16:34:00
Inkább ijedjek meg párszor, minthogy folyton féljek,csak látvánnyal fognak meg a teliholdas éjjek...
divatdiktator Attól tartok 2011.01.16 01:20:00
Teknős van a véremben,ilyet még nem éreztem,a vágyaim nem fékeztem,idő előtt kérdeztem. Hallani vélem a föld szavát!Kicsi lett rád az új kabátne vágd belém a kapát,találkozzunk odaát! Szagok és érzések,összegyűrt térképek,épp testben, épp lélek,eltörölt…..
divatdiktator Delelőtti program 2010.12.23 21:20:00
Reggelim egy szegényemberÍgy indulok felétek mertFavágásból folyik a borHárom pár láb csikordul Benéztünk a kirakatbaNem lehetünk kitagadvaVisszatértünk szülőföldNevünket csak dörömböld Tudatos társalgás imittAmott meg látjuk TibitAlliteráció markaSzőllő szagú…..
divatdiktator Virágmadár 2010.12.23 20:47:00
Bokros teendőim súlya alatt meghajlik egy kisvirágLetépem mert sajnos tőle nem ér el a nagyvilágSzívem vérzik arcom izzad mégis győz a talánKezemben még szorítom és törlöm lelkem falán Torzsalkodik a képzelet de elmarja az értelemNem fogok kezet a bánattal hisz…..
divatdiktator Hazug 2010.12.22 00:55:00
Elszállt már a széllel eszébe sem jut márAz akit te még odabent megmutattálVannak itt zenék ez elég figyelmedet dobtákSzemedben csak én veszem észre a kottát Érzem az ereid ütemes vérnyomásátLátom a szemeid pattogó vad táncátHallom a kezeid a gitár akkordot játszákTudom…..
divatdiktator Ittas utas 2010.12.21 20:55:00
Borral lendül táncba a képzeletIrányítja mind a két kezedSokkal több a kevésnél a talánCsúszott e szavakkal a tél havánS könyökét hátraszegve mint őA középkori kűzdősport ismerőIjesztette a félérett lányokatKüztük is mozdulatokat válogatHoldponton egyensúlyoz és…..
divatdiktator Ki kelet? 2010.12.20 14:21:00
Újra hóból olvadok,Ha neadjIsten megfagyokFárad már a lába száraÜvegtörő átok lányaFélszegen de vétkesenNéz át most a képekenAzt hiszi, hogy nem látomRá tukmál egy rémálomDolgos hajadon fővelKezében tollaslabda ütővelVár még minden rezzenésreTolhatná egy rock…..
divatdiktator Ügyetlen pincér 2010.12.17 01:27:00
A vágyatok újabb sikert aratottMegfordul a világ a tengelye körülA csend a bánat klitoriszába harapottA zajnak olykor jobban örül Szánalommal telt meg az utcaFényetek eltompul az erkölcs ködbenKíváncsivá tett: Vajon, tudsz aTégláról a körötökben? Horpadással zárul…..
divatdiktator Gyűrött papírpénz 2010.12.12 22:19:00
Izzadsággal és alvadt vérrel kevert szenvedések feszítik pattanásig a világ folyami húrját melyet a többi húr segít megtartani, mert nem kell feltétlenül a betont rágni egy váratlan helyzetben. Más szeme csak villog, de a baglyok látnak a sötétben. Fogyasztótablettákon…..