Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mark Bolt

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valódi tenyérizzasztó történet, ami talán egy bonyolult családi viszonynak köszönhetően mára egymilliós tartozássá duzzadt. Mit tehetünk, ha valaki a nevünkben aláír, majd nem fizeti a számlákat? Kedves Homár! Úgy látszik olyan világot élünk, ahol simán bárki nevére Tigázos számlát írathatunk rá…..
Mark Bolt 2019.05.04 18:47:40
@SZIGMA: Jó de a bejelentés kötelező dolog elvben, tehát attól ő nem szerez jogot a lakhatásra. Ha valaki 3 hónapnál tovább lakik akármilyen alapon akárhol, akkor állandóra be kell jelenteni. Ettől neki ott nem lesznek jogai, csak egyszerűen a hatóságnak tudnia kell, hogy hol lakik éppen, hova kapja az értesítéseket, stb. .
  A Mandalorian című, élőszereplős Star Wars sorozat első képsorai alapján nem túlzás azt mondani, hogy ez lesz az a sorozat, amire a Firefly elkaszálása óta várunk, de ha túlzás akkor is mondjuk, mert hát rohadt jól néz ki, ismerjük be, még ezen a gány, kézikamerás felvételen is, amit remélem,…..
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
Mark Bolt 2019.03.15 18:16:57
@Cold Heart: Szerintem VV Krisztofer lehetett az ihlető. Meg általában a valóságshow-k közben előforduló természetes tudatlanság. Ez a műsor viszont a közönségét nézi hülyének.
Most lendüljünk túl az adekvát, "hogy állunk a minekkel?"-kérdésen, és fókuszáljuk agyunk sugarát arra a tényre, hogy a közepesen ismeretlen HN Entertainment oldal infói szerint két, az Alien-univerzumban játszódó sorozat előkészítése folyik éppen...
Mark Bolt 2019.02.17 20:33:38
@Tralfamador75:

Régi ábrándom ez a sorozat, a Walking Deaddel egy időben álmodoztam róla, hogy zombik helyett alienek kellenének, és mindez a jövőben. Weyland Yutani végül is csak lecsempészi a Földre, és aztán elszabadul a pokol egy jövőbeli nagyvárosban. Ah! Az antológiás verzió engem egyáltalán nem érdekel, de egy ilyen túlélő horror az kit ne izgatna fel ugye.
Sajátos részét képezik a filmművészetnek az úgynevezett kommandós-filmek, melyekben különleges alakulatok bevetéseit láthatjuk, amint hihetetlen (vagy legalábbis nehezen teljesíthető) küldetésekben állnak helyt, többnyire hősies tetteket végrehajtva. Ezeknek a filmeknek egy része valós, megtörtént…..
  A Reflektor szerkesztőségének rendszeres szórakozása, hogy unos-untalan boldogítjuk egymást akár 10-20 éves politikai interjúfelvételekkel. Ezek egy része legendássá vált az idők során. Ebből jött az ötlet is, érdemes lenne ezen kordokumentumokat fajsúlyuk szerint sorrendbe…..
Mark Bolt 2018.11.03 09:49:03
@Maxim Tsigalko: Most ugyanúgy a Naplót vezeti ha jól tudom, az ATV egyik legsikeresebb műsorát. :)
Az amerikai elnök még 2012-ben írta ezt ki a Twitterre: I never fall for scams. I am the only person who immediately walked out of my ‘Ali G’ interview — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 30, 2012 Ami szép és jó, de nem igaz. Mert ugye itt fent az áll, hogy Nem dőlök be az…..
LMP-s politikusok előszeretettel nyilatkozgatták, hogy az ő pártjuk XXI. századi párt, vagyis maga a jövő. Az új kikristályosodási pont. Ha ez lenne az, abból nem kérünk. Az ötvenes évek kommunista hagyománya elevenedik meg a szemünk előtt. Nem véletlen, amit látunk: Lehet Más a Pusztulás. Az…..
Irtsunk nagy bogarakat!  Paul Verhoeven kellett ahhoz, hogy ebből a lássuk be nem túlságosan acélos alapötletből készült alkotásból kultfilm legyen. Habár a bemutató idején hatalmas bukta volt ez a Robert A. Heinlein könyve alapján készült műremek, az évek során mégis…..
Az egyetem drága mulatság, amire ki így, ki úgy próbálja meg összeszedni a pénzt. Akinek nem tudnak a szülei segíteni, azok valamilyen munkát vállalva próbálják meg kifizetni a diákhitelt és fenntartani magukat...
 A magyar nép meghatározó része megerősítette, hogy nem akar köztársaságban élni, továbbá legitimálta a Moszkva és Peking irányába tett fordulatot. Győztünk – jelentette ki Orbán Viktor április 8-án, nem sokkal éjfél előtt, miután hosszú órák érthetetlen várakozása után – ami a számítógépes…..
Mark Bolt 2018.04.09 10:12:54
@VáradiJános: Éppen csak a bértrollok rá vannak engedve az összes fórumra, mint egy vírus, és terjesztik az igét, függetlenül bármitől.
Mark Bolt 2018.04.09 10:15:12
@négyláb: Egyet te is vegyél tudomásul, ha nem öl bele a kormány közpénzből 100 milliárdokat, akkor sose lett volna számodra ellenség a migráns. Magyarországnak ugyanis ez nem problémája. A média 70%-a kormánykézen van, és több száz milliárdot fordítanak arra, hogy egy üzenetet sulykoljanak a lakosság agyába, az ellenzéknek ehhez képest alig van fegyvere és pénze. Közpénzből csináltak hülyét belőletek, legyetek rá büszkék. Még gondoljátok azt, hogy önálló gondolataitok vannak, és nem pont azt szajkózzátok, amit a kormánytól kaptatok üzenetet. Szerencsétlen marhák. Sírok, rajtatok, magamon.
Mark Bolt 2018.04.09 10:29:35
@HaD: Borzasztó. Úgy meg kellett volna büntetni őket, hogy soha többet ilyen pofátlanságot ne merjenek, ehhez képest...
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
Mark Bolt 2018.04.09 07:55:11
@EU: Soha nem fog rájönni. Így hal meg, boldogan. :)
A Hollywood legszebb színésznői-cikksorozat legújabb, immár hetedik részében HAYLEY ATWELL kerül a reflektorfénybe! Sokan talán az Amerika kapitány: Az első Bosszúálló (2011) c. filmben láthattátok először a vásznon, ugyanakkor az idén 35 éves brit hölgy már 2005 óta aktívan dolgozik színházi- és…..
Az üzleti életben eltöltött éveim alatt rengeteg emberrel tárgyaltam sok-sok iparágból. Hol született megállapodás, hol nem. És bizony a megkötött üzletekből nem mindig lett virágzó együttműködés: számtalan nemfizetés, behajtás vagy akár per is lett a vége egy-egy gyömölcsözően induló üzleti…..
Ebben a cikksorozatban igyekszem tiszta vizet önteni a pohárba....be fogom mutatni a legértékesebb, legritkább vintage Star Wars, G.I.Joe, Matchbox, Hot Wheels és egyéb játékokat. Az unikornisokat...a szent grálokat...az érintetlen üveg Éva vermutokat...azokat, amivel egy mezei....de még egy igazán…..
Mark Bolt 2018.02.10 12:19:01
@orient: Hát azért gondolhattad, hogy mivel több száz darabból áll egy ilyen, épen nem valószínű, hogy viszont fogod látni, mert ha egyszer belenyúl a gyerek, akkor annak annyi. :) Lego-t tényleg nem érdemes kölcsönbe odaadni.
Mark Bolt 2018.02.10 12:21:19
@Tota12: A családneve volt valami Regina. Nem tudom mi volt a neve, de mi Regina sógornak hívtuk, és nem viccből, ez volt a neve. :) Brutál az a továbbfejlesztett kalózhajó, tulajdonképpen én is olyasmire törekedtem, csak nem voltak meg hozzá az eszközeim. Ha az meglett volna, édes istenem...
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
Gyerekkorom óta van HBO-nk és nagyon szeretem. Bár a legtöbbször csupa olyan dolog van rajta, ami hidegen hagy, de legalább kéthavonta sugároz filmeket, amiket megnéznék, de annyira nem érdekelnek, hogy letöltsem őket. Így viszont házhoz szállítják nekem eme műveket, lásd, mondjuk Amerika Kapitány…..
A jó időzítés a kríziskommunikációban kulcsfontosságú. Az, hogy egy támadás, védekezés, vagy ellentámadás mikor történik, nemcsak a harcászatban döntheti erre vagy arra a mérleg nyelvét, de a kommunikációban is. Shane Tusup Az Év sportolója gálán tartott köszönőbeszéde tökéletes időzítésű, brilliáns…..