Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csecsebecse Királyi esküvő 2010.06.21 08:11:00
Férjhez ment Viktória, svéd koronahercegnő (Svédország jövendő királynője), méghozzá a személyi edzőjéhez, Daniel Westlinghez, aki tegnaptól Västergötland hercege. Természetesen a királyi családok legtöbbje tiszteletét tette az eseményen, amelyet legalább akkora…..
A porcelánhercegnő visszatért vörös hajához, elhagyta a hófehér ruhákat. A piros-fekete együtt klasszikus kombináció, ám Kidmanon nem a kedvencem -. hozzá szerintem nem illenek az ilyen "szenvedélyes" színek. Nem tudtam kihagyni Carine Roitfeld-et: elég merész…..
weti 2009.11.11 21:46:52
@ElisabethB.: Nagyon egyetértek veled. Én sem vagyok oda érte, de ezen a képen szerintem gyönyörű! A piros szerintem sem a vörösek színe, ezért is lepődtem meg. :)
Megjelent Lady Gaga új videoklipje, a Bad Romance című számhoz készítették. A zene nekem elég megkapó, egyszerű kis dallam, ami belemászik az ember fülébe és egész nap azt dudorássza... A videoklip itt-ott picit szürreális, de legalább a "hordhatatlannak"…..
Az elmúlt napokban bejárta az internetet egy Madonnáról készült fotó, melyen az énekesnő karjai rémisztően túledzettek, iszonyú izmosak és eresek. Nem fogok kirakni a képet, aki kíváncsi rá, az könnyedén megtalálhatja - meg szerintem úgysincs olyan ember a világon, aki még…..
Katy Perry - igaz, színpadi öltözékkel - teljesen új értelmet adott a "kockás ruha" fogalmának. ..
"Családunkban kiscicák születtek, de valahogy egy Marslakó is belekerült az alomba. Nem győzünk megszakadni Ufókán" - írta nekünk wetike. "Küldök róla pár képet, néhányan elég jól álcázza magát, de bizony azért kiderül a turpisság.Felhívom figyelmeteket a…..
"5 hetes kis tündérek. A fekete olyan mint egy vén cica, csak kicsiben. Őszes, megfáradt tekintettel. Van köztük egy vak (reméljük csak gyengénlátó). Emiatt felettébb érdekes a mozgás-korrdinációja (gyarkan ugrál, mint egy nyuszi) és sokszor nekimegy az asztal lábának.…..