Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomright

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme, a következő körzetekben megy a visszaszámlálás, a linkre kattintva körzetadatok!Hozzátok az ajánlásokat, nagyon kevés kell már csak holnapra!I. kerület, körzetek:1: 12 cédula hiányzik utcanevek itt!2: 5 cédula hiányzik utcanevek itt!7: 4 cédula hiányzik utcanevek…..
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
Valószínűleg a nokásdobozos témában legerősebb kontent született akkor, amikor Médea (az LMP online marketingjének irányítója) lencsevégre kapta Eont (az LMP országos mozgósítóját) 30 nokiás dobozzal. Vajon mire készülhet? INDAFOTO.slideshow.run({…..
tomright 2010.03.12 22:00:27
@Haska: csak ne mint a gyümölcs: először sárgászöld, aztán sötétzöld, végül amikor beérik akkor narancssárga-piros......
Eddig csak egyszer foglalkoztam a közvélemény-kutatásokkal, s tulajdonképpen nem is terveztem, hogy ismét megteszem. Bár nem vagyok szakembere a kérdésnek – mindig meg is lep, amikor az egyes cégek részéről a mintavételhez és a statisztikai eljárásokhoz láthatóan (és…..
Az én kampányom Szegedi életkép 2009.06.03 16:01:09
Aktivista és nyugdíjas úr: "Jó napot kívánok, LMP-HP kampányújságot szeretnék adni Önnek." "Nem kérek... Láttam a plakátot, szimpatikusak a jelöltek, biztosan elmegyek és magukra fogok szavazni."..
tomright 2009.06.04 15:16:30
@Vincenzo90: Miért ne lehetne büszke? Ez a post a plakát készítőit dicséri. Ez az, szíve joga mindenkinek eldönteni kire és miért szavaz, és mégegyszer megkérnélek, hogy ne ezen a blogon terjeszd a pártod álláspontjait, mert ez nem erre való. Mi tiszteletben tartjuk a döntésed, hogy kire szavazol, Te is tartsd tiszteletben a miénket. Én sem megyek olyan helyekre LMP-HP-t hirdetni, ahol nincs olyan ember, aki meghallgatna érdemben. Ennek nincs értelme, hogy telekommentelsz minden írást Jobbikkal, amikor a blog profilja nem a Jobbik, hanem az LMP-HP. Hidd el, Jobbikkal nem az a gond elsősorban az embereknek, hogy nem jó a program (van benne néhány egész jó ötlet), hanem az agresszív, támadó stílus, amit Te is képviselsz itt azzal, hogy mindnehez csakazértis hozzászólsz, mindenkivel vitatkozol, mindent teleírkálsz, és minden rólad szól, és megmondod, mi a helyes, mi a jó, és mi a rossz. Kérlek mégegyszer, hagyd békén ezt a blogod, hagyd meg az aktivistáknak/támogatóknak/lmp-hp-ra szavazóknak.
tomright 2009.06.04 14:38:46
@Vincenzo90:
Nem látom értelmét, hogy LMP-HP-aktivistáknak készített blogon/honlapon téríts. Szerintem az ittenieket meggyőzni tuti nem fogod. Vita generálása értelmetlen, illetve ha nagyon ragaszkodsz az internetes vitákhoz, akkor ezt sok helyen megteheted, talán ez nem a legmegfelelőbb hely erre.
Ezt az itteni blogos egész tevékenységedre értem. Nem célja sztem itt senkinek elűzni téged, csak ennek tényleg nincs semmi értelme, hogy mindenhol hozzászólsz okosakat (párszor talán igazad is van), de aki LMP-HP-ra akar szavazni, az nem véletlenül szavaz arra, és nem Jobbikra.
tomright 2009.06.04 14:56:32
@Vincenzo90:
Itt például Te voltál az első hozzászóló, indokod így hitelét vesztette. Van egy szavazatod, amivel arra szavazol akire akarsz. TE ikszelheted be, hogy ki képviseljen téged. Minden ember arra szavaz, amire jónak látja, erre neked és nekem és mindenkinek joga van. Aki szerint az x.y. képviseli a legjobban Magyarországot, annak hagyd meg NEKI a jogot, hadd döntse el Ő azt, és ne rágd szájába senkinek se, hogy ki a jó, kire kell...stb... Ez mindenkinek a szuverén döntése. A kampányolásnak pedig ponthogy nem mások lejáratása a célja, és ezt pont az LMP-HP igyekszik leginkább elkerülni. A kampány célja (ahogy én látom az LMP-HP igyekszik ehhez tartani magát) párt megismertetése a választókkal. Úgyhogy ha tényleg a Jobbikot ért negatív-kampány ellen szeretnél szót emelni, azt szdsz-mszp-fidesz hármasnál tedd, mert LMP-HP nem hirdet senki ellen se óriásplakátokon, se TV-ben, se sehol. Az, hogy a kommentelők között fellelhetsz Jobbikot kevésbé dicsérő kommenteket, az a hozzászólók személyes véleményén alapszik, semmi köze ahhoz, amit a párt közvetít a nyilvánosság elé.
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
tomright 2009.05.06 16:26:47
@Rózsa Misi:
1: én pl nem szavaztam volna se SZDSZ-re, se MDF-re.
2: Szerintem SZDSZ-nek sincs reális esélye bejutni.
3: Én sem örülök a Jobbik térnyerésének. Szomorú, de ez van, így alakult a jelenlegi M.o.-i helyzet. Szerintem nem számít, hogy hogy tudunk csúsztatni, hogy lehető legkevesebb részvétele legyen a jobbiknak (merthogy bekerülni biztos bekerülnek). A politika ennél többről kell, hogy szóljon, mint gyengíteni a másikat, aki nekünk kevésbé szimpatikus.
tomright 2009.05.06 17:06:31
@tomright:
Mmint ez pont rossz példa volt:D nomeg parlamenti-t akartam írni...mentségemre legyen h három napon keresztül tanulgatok és érettségizek :D
"Ma a szemiotika prof hozott 3 cédulát, ez se kutya. én meg be voltam tojva, h mit akarhat tőlem... :)" (Karma Gedeon, kommentelőnk)  Együtt sikerülni fog! :)..