Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajsura

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szegény Bajcsy-Zsilinszky út olyan Lipótvárosnak, mint a Belvárosnak a Kossuth. Igaz nincs rajta akkora forgalom, de az biztos, hogy a metró megépülésével és a villamos felszámolásával sokat vesztett az értékéből. Nincsenek jó kirakatai, nem nagyon vannak korzózó…..
Diadla, Nyugda, Emlékde, Csönde, Üdvlelde – javaslatok a magyar Walhalla honi elnevezésére. A Citadella helyén álló turáni Akropolisz – Nekropolisz helyett azonban a Gellért-hegyen állhatna piramis is vagy egy kolosszális Hungária szobor is, amely fénysugaraival a város nevezetességeit pásztázná.…..
  A muszlim világ legnyugatabbi területén Marokkó királya a közel-keleti konfliktus egyik legérzékenyebb témájáról, a holokausztról beszélt.  Azokban az időkben, amikor az iráni elnök, Mahmud Ahmanidezsád holokauszttagadásával voltak tele az újságok, VI.…..
   Jordán hatóságok megkezdték több ezer, Jordániában élő palesztin állampolgárságának a visszavonását, hogy elkerüljenek egy olyan helyzetet, melyben palesztinokat ideiglenesen „újra letelepítenék” a királyságban – írja a Jerusalem Post.Az új…..
  Egy palesztin emberi jogi szervezet jelentésében a Gáza-övezetben kialakult víz-krízisre figyelmeztet. A krízis oka, hogy a rombolás után, melyet ez év elején az izraeli hadsereg okozott a Gáza-övezetben, még mindig késlekednek a helyreállítási munkálatok. Az…..
Magyarország szélsőjobboldali szószólói már egy ideje hangoztatják, hogy Izrael gyarmatosítani akarja Magyarországot. Ezen állításuk bizonyítékaként egy a Shimon Peres izraeli köztársasági elnöktől származó (szerencsétlen) idézetet magyaráznak félre – írja a…..