Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyorsolya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik kisfiúnak ne lenne álma - feltéve, hogy úgy odavan a dínókért, mint az én unokaöcsém -, hogy egy dínó szájában aludjon. Rémísztő és egyben jópofa, én semmiképpen nem látnám viszont szívesen nap mint nap a gyerekszobában, de nekem nincs is fiam, úgyhogy ezzel…..
Gyerekszoba Márványos zsírkréta 2009.09.10 14:35:00
Fantasztikus zsírkrétát találtam, hasonló a sokszínű ceruzákhoz, amiért minden normális személyiségfejlődésű 6-10 éves kiscsaj odavan. Ezzel a japán cuccal nem kell sokat bajlódni az árnyalással, majd megoldja helyettük a kréta maga, aztán a szülő meg a tanár csodálkozhat,…..
Gyerekszoba Séta kényelmesen 2009.06.22 14:56:00
Egy gyerekkel elindulni bárhová – sétálni, orvoshoz, vásárolni – mindig igazi, férfias kihívás, de  a legjobb kor az, mikor a ded már nem hajlandó csak úgy megülni a kocsiban, viszont útnak sem indulhatunk nélküle, mert akkor tuti, hogy elfárad, és fel kell venni.…..
nagyorsolya 2009.06.23 13:31:48
Nekünk oldalsó ülésünk volt, ami lehajtható, ha szükség van rá: www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/babakocsi_kiegeszitok/buggypod_babakocsi_testveruloke_.html
És szinte nem is használtuk mi sem (szintén nem reklám, már eladtuk :)). A kapun ui. nem fér ki, kanyarodni meg alig lehet vele. A döcögős utakat, ami itt nálunk van meg igazán nem bírja. Egy keskenyebb lakótelepi járdán viszont talán el sem férne, belvárosban a kocsik mellett szintúgy, szóval nem tudom, hova tervezték. Ráadásul már felszereléskor eltört egy darabja, amit ingyen pótolt a gyártó, de ez közel két hónapjába került. Vagyis akkor, mikor igazán jó lett volna, még épp nem volt használható.
Gyerekszoba Buborékos kiságy 2009.06.18 09:41:00
Sok mindent nem tudunk infó hiányában hozzáfűzni ehhez a kiságyhoz, csak annyit, hogy a Stonorov Workshop készítette, és hogy nagyon jól néz ki. Kívülről legalábbis. Benne fekvést, sajnos, nem volt lehetőségünk kipróbálni. Forrás: Stonorov Workshop..
Nem a mi Csukás István-féle Pom-Pomunkról van szó természetesen, hanem papírzsebkendőből készült labdacsokról. Méghozzá nagyokról és színesekről. Forgó helyett a kiságy fölé lógatva, vagy csak úgy, dekorként innen-onnan függve a plafonról, vidámmá tehetünk vele egy…..