Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor08

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idióta kacatok Kutyusos gémkapocs 2008.03.11 20:03:00
Egyszerűen aranyos és kész, 9 dollár, most mi mást lehet elmondani róla? Semmit, nézzétek a képet.OfficePlayGround..
Viktor08 2009.08.29 20:58:54
Mi lenne ha 7 lenne az órán a szokásos helyett? Miről beszélek ilyen érthetetlenül? Kár is beszélni, nézzétek csak:Onoffart..
Viktor08 2009.08.29 20:49:34
Ez egy Life Clock (életóra)
Olvassatok!
www.ohgizmo.com/2008/08/18/life-clock-ticks-away-the-years/

Rengeteg bakival találkoztam, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Otherworld-ös "Chikánó" kollegám készített egy pályázatra egy nagyon szellemes reklámot, amelyhez kéne publicitás. Ő részese volt az én projektemnek (Ő volt "Shippler" a hangjátékomban) és én ezt viszonoztam egy kis szerepléssel, valamint a promóval. Ha…..
Viktor08 2009.04.12 00:37:58
A lézer puskák érdekesek de az amcsik nehézgépuskájánál elnézem mert sokszor csináltak hozzá olyan lövedéket ami látszott (világított mint ahogy a játékba látszik mindenen :D) hogy a saját csapattársaik lássák hova lőnek (meg hogy hova nem kell menni). A belassítós dolog már a Airbornba is volt amikor felfejlődött a fegyver nekem tetszett...a leszakadó testrészeken nincs mit érdekesnek tartani ez egy háborús játék, szerintem amikor a világújra felosztás mániás 3. birodalmát akarják leverni a szövetségesek akkor nem úgy haltak meg mint a cod(ok)ba vagy több tucat más játékba igazából röpködött minden ami egy emberen van nem csak a láb...képzeld el mikor egy mg42-ből előtt 15 golyó (8mm) arcon talál..mondjuk nem marad arcod. A tankra elmagyarázom neked hogy van...akit megöltek az a parancsnok (mondjuk kicsit kilóg -.-) de annak az a dolga hogy irányítsa a tankot vagy az osztagát...szal a tankban irányítja a "pilótát" és még azon kívül van 2 ember aki az ágyút kezeli akiknek mondja mikor mit csináljanak DE ha a parancsnokot megölik eléggé szarba vannak mer rohadtul nem tudnak 3 fele összedolgozni :) ez az jelenti hogy 1 parancsnok meg 1 pilóta meg 2 ember aki az ágyút kezeli az egyenlő 4 ember és volt olyan tank amibe többen voltak de ez asszem egy shermann ez pici. Am a video tetszik jól megcsináltad de a videóból az derül ki hogy a kezelését nem tudtad megszokni..sebaj..bele lehet jönni