Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pakodif

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 506/1903. Tekintetes kultúrmérnöki hivatal Pécsett. Tegnapi póstával érkezett 1090/1903 sz. hivatalos átiratukra, melyben azt kérdik, hogy a Magyarberki község határában lelt régi sarkantyúval mi történjék? hivatalos tisztelettel azt válaszolom, hogy basszák meg az urak a…..
pakodif 2019.01.19 22:11:50
@Rozzantbakancs: Úgy van!
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
pakodif 2014.08.25 21:57:19
@mnika88: Igazad van, bocsánatot kérek, meg mindenkitől, akit illet. Meg kell értenetek, hogy valóban melankólikusak leszünk a fröcsögésektől. Ezért jobb nem is olvasni őket, de persze az embert izgatja egy ilyen cím, mert a szakadt mundérnak is van becsülete. És a levélírót is megértem, mert valóban szörnyű, ami a sürgősségi rendszerbe be van építve. Ez azonban nagyon összetett problémakör, és nem a papírtalpú cipőben hóviharban menetelőktől kell számon kérni az oroszok áttörését a Donnál...
Ugyanakkor hadd jelentsem ki ezen a fórumon, hogy honfitársaim TÖBBSÉGE egyáltalán nem ezzel az ellenséges hozzáállással kezeli a magyar egészségügyet. A hullám taraját a víz töredéke alakítja ki, de mégis mindenkinek az tűnik fel.
Az alábbi szoborkompozíciókkal kapcsolatban - férfiasan bevalljuk - a leghalványabb fogalmunk sincs, hogy azok a világ mely pontjain állhatnak, és főleg vajh mi célból. Mindenesetre - mérsékelt képzőművészeti felkészültségünk dacára - megpróbálunk magyarázatot találni eme bizarr alkotások…..
pakodif 2014.04.24 20:56:27
@Malthus: Igen, úgy tűnik a Musei Capitoliniben van.
pakodif 2014.04.24 21:02:14
@Omsk:

"Ő Cybele, a termékenység és bőség fríg istennője. New York-i szobrát Michael Chemiakin készítette és 16 mellet adományozott neki. Mögötte egy tükör van, hogy mindenki láthassa az istennő négy fenekét valamint négy arcát (egy emberi, két kos és egy oroszlán). A Mimi Ferzt Gallery előtt áll a Soho-ban, a Prince Street-en."
Forrás:
www.weboid.hu/article/cybele-16-melle
Üdvözlök mindenkit, aki Cseh Tamás dalait szereti és énekelni is szeretné gitárkísérettel. 2013. júnus 10. Várunk: http://hobby-cst.szifon.hu/"Nyaraljon Tokajban!" akció hobby-cst felhasználóknak: különálló vendégházban kedvező áron, ajándék éjszakával! Részletek a…..
Ön szerint hogy helyes? „Had adjak egy puszit” vagy „Hagy adjak egy puszit”? Cikkünkből ez is kiderül, mint ahogy az is, hogy mi köze a biciglinek a fridzsiderhez.  Jóllehet idegen szóval fridzsidernek hívjuk hűtőszekrényt, ezt mégsem írhatjuk le, mivel…..
Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Szőrén-szálán eltűnt. Üzent még a bolgár tengerpartról, aztán látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. De se…..
IdegenNyelvŐr A Fehér Ház lakói 2010.04.04 07:30:00
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Nézzük meg, hogyan ejtik az Amerikai Egyesült Államok fontosabb elnökeinek a nevét. A lista nem teljes, de az alábbi elnökök ebben a sorrendben következtek egy­más után. …..
pakodif 2010.04.25 00:30:50
Hadd javasoljak egy oldalt, aki nem ismerné: www.forvo.com
Ha valaki kíváncsi egy szó anyanyelvi kiejtésére, jó eséllyel megtalálja.
pakodif 2010.04.25 00:34:23
Ja, és magyarul is szól, a menüből választható, vagy: hu.forvo.com/ (szerénységem tiltja elárulni, kinek a jóvoltából :-)
Nina in Italia Granaflabéta.. 2009.09.06 23:15:21
... vagyis grafikus-analfabéta... Rá kellett jönnöm, hogy ez vagyok én, miután órákat küzködtem egy nyamvadt képen, amit a cikkemhez kellett utángyártanom, és enyhén szólva katsztrofálisra sikerült... Az ilyen trükköket miért nem tanítják meg az oskolában a PC használó…..