Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blory

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeznek tán, két adással ezelőtt a kompaktálást - mint rendezői terminus technicust - próbáltam nagyjából elmagyarázni önöknek több-kevesebb sikerrel. Nos, a kompaktálás a forgatás szöveges részének (szakszóval: vaker) egyik sarokköve. A másik a hibátlanul elmondott,…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Kurjongatva, debil vigyorral gördülök hazafelé az autópályán, zsibbadtan a boldog fáradtságtól. A szemem ráncosra szikkadt az izzó tűzfaltól, a porckorongjaimat kitartón darálja a pályafutómű ütvefúrója. Fékbetét, gumi- és benzinszag van, kikapcsolt telefon nyugalma, 120-as…..
Futóblog Londonban az idő: szép! 2010.12.12 15:58:00
Milyen volt a 3om-as5+1árh10-9 get together? Én Londonban vagyok, az idő itt csodálatos, de úgy hallom otthon havas-esős-latyakos. Szép volt azért a HHH? Sokan mentetek? Jó buli volt? Ott volt végül Winklair? Szász? Nagy? Mennyi kérdés! Most viszont a saját futásomról akartam írni.…..
Morzsika kapott egy nagy pofont a Gazdijától! Nahát! Hogy lehet ez?Tényleg meglepődtem, mert a Gazdim nem szokott megverni, sőt! Gyakran hangoztatta, hogy teljesen fölösleges egy kutyát - különösen egy Labadort - megverni. Éppen elegendő, ha szigorúan leszúrjuk, ha véletlenül…..
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..