Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tabulator

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A szürke egy árnyalata az agyagos sáré. A dzsuváé, ami megfog és nem ereszt. Akkor sem, ha történetesen egy 21 tonnás, lánctalpas exkavátor vagy. Ez a tény - kombinálva azzal, hogy a legjobb filmek már régen nem Hollywoodban, hanem Észak-Európában készülnek - eredményezte ezt…..
Tabulator 2015.02.18 15:40:21
@RÁJEN: Mondjuk ez is érdekes. Azért másztak fel vele oda, hogy 2 kanál követ odébbkotorjanak? Egy ember egy lapáttal hatékonyabb lett volna. De reklámnak jó.
Viszonylag jól adja vissza ez a videó, hogy miért retteg minden autós attól a pillanattól, amikor egy közepesen kivilágított utcán nem vesz észre egy fekete ruhás gyalogost. (A való életben valamivel jobban látszott az ember, mint a videón, ezért picit világosítottunk a…..
Lelövöm a poént, mert ettől még senki nem lesz okosabb: egy Kia Capitalt látnak. Még az sem visz senkit közelebb a megoldáshoz, ha elárulom: a Capital voltaképpen az 1982-87-es Mazda 626 levedlett gyártósorán készült Dél-Koreában 1987-től 1995-ig, tehát ez nagyjából az az…..
Tabulator 2015.01.20 14:17:46
Belsőség Tempomat fillérekből 2014.12.08 13:57:36
Őszintén megmondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy működő extrát lehet legókockák segítségével építeni. De persze megint tévedtem. Sok modern autónál elég a kereskedőnél megvásárolt tempomat-kapcsolót rádugni a gyári kábelkötegre és már működik is a rendszer.…..
Luc Besson néhai jó ízlését hátrahagyva ránt be minket a totális káoszba. Az európai Hollywood atyjának titulált Luc Besson legújabb alkotásáról elmondható, nem ez fogja visszahozni a direktor néhai fényét. Azaz igazság, hogy akit a trailer nem ijesztett el attól, hogy…..
Tabulator 2014.12.08 12:11:01
Végre egy jó kritika! Megnéztem a filmet és utána kezdtem el nézegetni, hogy hol mit írnak róla és néztem mint borjú az új kapura, hogy ezt a szinvonaltalan szart mindenhol dícsérik.
Illetve nem is az hogy annyira borzalmas volt csak nem volt jó, annyira túlzásba lett víve, hogy az már elszúrta a fimet. A csúcshatás sokkal jobb film.
Scarlet jól néz ki, jól is játszik, a többi szereplővel sincs baj. A képi hatások a vágások jók. A természetfilmes párhuzamok ötletesek. Sőt még a sztori is jó kb az 45. percig.
Onnan meg átvált valami borzalmasba. Mikor a professzort hívja a tévén keresztül, az még oké rá lehet fogni, hogy megtanult hackelni. Mert hogy agyhullámmal irányítja több kilométerről az már kicsit erős. Na de ez még ha minimálisan is de hihető. Hogy a fenébe tudja bármiféle agykapacitással megmondani a rendőrnek, hogy hol a toll az asztalon????
Innentől szinte nézhetetlenné válik a film olyan baromságok vannak benne.
Eleve az autós üldözés, mikor még oda sem ért és már borulnak meg repkednek előtte az autók, ez már übereli a Cobra 11-et. A másik emberek irányításáról ne beszéljünk inkább, az még a jóistennek sem megy, szabad akarat van. Meg ha tegyük fel irányítja is attól a gravitáció hatása is elmúlik? És a legszebb, hogy mikor már mindenek felett áll és bármit megtehet akkor ő beül egy székbe és az agykapacitását növeli, miközben kiküld egy marék rendőrt a kínai hadsereg ellen. Ehez nem kell nagy gondolkodónak lenni, hogy előbb kimegyek 2 perc alatt szét kapom őket és utána álok neki drogot túladagolni meg agyalni. Baromi jó film lehetett volna ha nem viszik ennyire túlzásba.
A kérdés költőinek tűnhet, de a BME Nagyfesz-tanszék szakértői szerint korántsem annyira egyértelmű a válasz. Nekünk bajunk biztosan nem lesz, de - minden óvintézkedés és biztosítás ellenére - egyáltalán nem biztos, hogy egy mai, modern autónak sem. Vagy mégsem? Önökbe…..
Tabulator 2014.10.24 14:05:53
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
Pere Laci sztorijai óta tudjuk, Indiában a munka és a munkaerő fogalma alig van fedésben a mi ismereteinkkel. A munkavédelem féltő kontrollja nélkül pedig új területek nyílnak az ember előtt, ahol angolos higgadtsággal és rögtönzéssel egészen extrém élethelyzetek is…..
Látszik, az adrenalin a fülén csöpög a mexikóinak, szaporán veszi a levegőt, fejben rendesen rákészül a versenyre, még keresztet is vet. Egy kis burouttal bemelegíti a gumikat a jobb tapadás érdekében. És beáll egy Porsche 911 Turbo mellé versenyezni. Röhögsz? Ne tedd. Senor…..
Az első nagy kérdés, hogy egyáltalán nevezhető-e kis gyökérnek egy 14 éves gyerek, vagy ahhoz még túl fiatal? A második kérdés még inkább morális, hiszen némi szerencse is kellett ahhoz, hogy az egyik szülő - aki végül megállította az ámokfutást - ne okozzon maradandó…..
Tabulator 2014.06.02 15:41:38
@Vitalij: azt is el tudom képzelni, hogy Magyarországon a RAM-os biztosítója fizethetné a Hyundait
Tabulator 2014.06.02 17:04:55
@ommm: az biztos hogy jobban járt, amicsi rendőrök ha akcióba lépnek azok nem szórakoznak.
Tudom, hogy így működik amíg nem biztos hogy nem veszélyeztetnek senkit addig nem avatkoznak be, meg inkább nyomoznak üldözés helyett, de itt azért gyerekek voltak veszélyben úgyhogy az apuka a legjobb döntést hozta.
Itt ez volt mindenkinek a legjobb megoldás. Legalább a rendőrautókban és a rendőrökben sem esett kár, mert szerintem simán nekimegy azoknak is. A RAM jó kibírta. A veszély gyorsan elmúlt a gyerekek megmentve. Nem ment neki olyan nagy sebességgel, hogy az halálos legyen. Szóval happy end mint a filmekben.
Tabulator 2014.06.02 19:56:14
@Reszelő Aladár: A Velosternek 5*-os töréstesztje van, kb 20km/h-val ment neki a RAM, szóval nem volt túl valószínű, hogy meghal benne bárki is.
Most tényleg, mennyire kell agyatlannak lenni ahhoz, hogy egy utasokkal tömött busszal belehajtson valaki egy csőtörés miatt az aszfaltból feltörő szökőkútba? Még ha csak szimpla csapvíz lőtt volna fel 20 méter magasba, sem próbál meg épeszű ember áthajtani a vízsugár felett.…..
Azt olvasom, hogy: A kínaiakkal történő kínai nyelvű beszélgetést nehezíti, hogy a mandarin nyelv nagyrészt kétszótagos szavakból áll. Minden szótag négy különböző hangsúlyt kaphat: magas, emelkedő, ereszkedő, ereszkedő-emelkedő, plusz lehet afféle hangsúlytalanul…..
Tabulator 2014.05.20 14:03:08
@Zsomatograf: hát ez mindent vitt :D
Nem lopott, de még csak nem is egy ráérős turista autója a marrákesi magyar Polo. A Macan tesztútján szúrta ki Csikós a poros aszfalton, sárga lámpafényben álló szürke VW-t. A teszt után megírta ezt a posztot, hátha megoldódik a rejtély. Fél nap se kellett, és meglett a tulaj,…..
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Erősek vagyunk? 2014.01.31 09:40:02
A nagydarab orosznak sikerült, de tényleg akkora nagy teljesítmény, vagy egyszerű kis tornagyakorlat? Hívtunk profit és kipróbáltuk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tabulator 2014.01.31 13:29:13
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
Minőségi kontent - új összefüggések, fel nem ismert valóság, Eötvös professzor háttértudása a majdnem ugyanilyen Csöpi lényeglátásával... hát.... Ötvözve. Paul Williams Walker emlékére, akit drónnal robbantottak fel... tudodkik. ..
Zách Dani egy nagyon mókás és szórakoztató taggá nőtte ki magát a Totalcaron belül. Azon felül, hogy szórakoztató srác, kiderült, hogy Eros Ramazotti munkásságának nagy rajongója. Winklernek sem kellett több, így azonnal levette a Cose della vita akkordjait, majd hetek teltek el…..
Tabulator 2013.12.23 11:36:15
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
Tabulator 2013.12.14 14:59:37
@thisisnotsound:
Valahogy ugyanerre gondoltam.
Három héttel korábbi körképünk a luxusautó-piacról elgondolkodtatott. Hiszen ha a luxus fogalmát úgysem lehet határok közé fogni, vajon lehet-e valamiből luxuseszköz, ami olyan korlátokkal bír, mint egy öreg ezres Swift? Ha sok aranyat és drágakövet pakolunk bele biztosan, de…..
Tabulator 2013.11.18 11:42:11
Tabulator 2013.11.18 22:58:15
@Máth Dávid: Köszi.
De e-mail mióta ér?
Mondjuk tényleg jó lett a képe.
...az az, hogy bizony érdemes odafigyelni, mikor és hol próbálsz meg átjutni és közben mekkorát lassulsz. Mert ezt bizony már ütközésnek értékeli a gyorsulásérzékelő. Szó sincs semmi hatásvadász túlérzékenységről, ahogy a videó címe állítja. ..
Nagy a pörgés, talán ezért sem fűznénk hosszú magyarázatot a mai adáshoz. Elég alaposan körbejárta a két tévés majom. És csajok is vannak! ..