Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olimpia

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vb-t tettre kész állapotban várom, mondta Nemes Benjámin, és Hári János várakozása is jelentős. A svédországi U18-as bajnokság négyes döntőjében két magyar válogatott jégkorongozó is szerepelt. A Färjestad az elődöntőben nem bírt Vas János egykori csapatának…..
Kijelölte az április 5-én Budapestre utazó keretét Tibor Danis, a szlovák U17-es válogatott szakvezetője. Az 1993-ban születettekből álló névsor közepesen erős szlovák válogatottat sejtet, mondhatni, ideális ellenfelünk lesz. Jövő kedden 18.30-kor, szerdán 15.30-kor rendezik a…..
A várakozások felettit nyújtott válogatottunk, summázta a péntek esti Magyarország–Olaszország Pannon Hoki Kupa-mérkőzés tapasztalatait Énekes Lajos, edző, aki a két NHL-es múltú tengerentúli tréner mellett egyedüli magyar tagja a nemzeti csapat szakmai stábjának.…..
Olimpia 2009.11.07 14:44:51
@gabute: Csatlakoznék az előttem kérdezőhöz,hogy hogyan szerepelnek fiataljaink? Várom az illetékesek reagálását!
Köszönettel!
A fehéroroszok könnyedén leverték a kazahokat, pontosan annyira (6-1), amennyire a divízió 1-es U18-as világbajnokság minszki csoportjának harmadik helyén végzett magyarok. Említésre méltó: az immár A csoportos Fehéroroszország összesen hat gólt kapott, egyet a lengyelektől,…..
A lengyelek megszerezték a 2. helyet az U18-as világbajnokság minszki csoportjában, miután hosszabbításban 4-3-ra legyőzték az 5. pozícióban záró litvánokat. Guzikék két pontot szereztek, ezzel 10-nél tartanak, és a két hétpontos egyike sem foghatja be őket, mivel minket is…..
A magyar ifiválogatottnak minden jel szerint semmi sem jött össze az U18-as vb harmadik mérkőzésén. A kapura lövéseket csak 42-36-ra nyerték a lengyelek, a meccset viszont 9-0-ra, még jó, hogy nem lett két számjegy. Rengeteg kiállításunk volt, majd megtudjuk, miért. Nem hiába…..
Délelőtt 11-kor kezdődik az ifjúsági világbajnokság magyar–lengyel mérkőzése. Győzelem esetén közel kerülünk a meglepetéshez, és megragadunk a csoport felsőházában. Ha kikapunk, az eddigi bravúros teljesítmény ellenére még izgulhatunk egy darabig. A szerda szünnap…..
Hat órakor kezd a vb-n a magyar ifjúsági válogatott. Első ellenfelünk a toronymagas esélyes Fehéroroszország. A hazai csapat átlagéletkora egy évvel magasabb, náluk alig van 1992-es az 1991-esek mellett, nálunk csak a csapat fele utolsó éves ifi.A magyar küldöttség vasárnap…..