Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chazz Reinhold

21 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve annyira megkedveltem a köztévé komolyzenei tehetségkutatóját, hogy érthető örömmel ültem le újra a tévé elé péntek este, hogy megnézzem a Duna tévén a Virtuózok második évadát. Sajnos azonban két év alatt úgy tűnik sokat felejtettem, mert 2014 karácsonyára ugyan magára talált a műsor, de az…..
Chazz Reinhold 2016.04.16 21:10:53
@tnsnames.ora: Volt pl. olyan két éve jól szereplő fiatal, aki csak azért nem indult újból, mert a versenyszabályok alapján - bár csak négy hónappal a verseny vége után, október közepén töltené be a 18. évét - már a legidősebb korcsoporthoz sorolták
(a szabály szerint aki 2016-ban - akár december végén is - betölti a 18. évét, az bár még csak 17 évesen versenyez, de már a 18-23 évesek között kell helytálljon).
Na erre mondta a srác, hogy ne kelljen már 11-es zenei szakközepesként ad absurdum zeneakadémiát végzett ijfú ill. felnőtt zeneművészekkel versenyezzen...
Szélsőségesen ellentétes reakciókat szült az a teljesítmény, intenzitás és jelenlét, amit Orbán Viktor az elmúlt napokban az árvíz idején bemutatott. Egyes szám első személyben elmondott mondatoktól a személyes irányítás folyamatos hangsúlyozásán keresztül a zoknicsere…..
A köztársasági elnöki címmel együtt nemcsak a Sándor-palota és a hivatali apparátus száll át. Áder János beiktatása után Schmitt Pál hivatalos keretek között átnyújtotta a disszertációját, megjelölve benne azokat a részeket amelyekhez Áder Jánosnak, mint saját…..
Chazz Reinhold 2012.05.06 10:42:45
@trazz: ez faintos volt:)

csak nem te írtad a Shitnet a doktorit is?!
Szent Grál, végbélbe rejtett szakdolgozat, öngyilkos konzulensek és a rejtélyes bolgár szál is összeesküvésre utalnak. Gyurcsány szakdolgozata rejtjelezve tartalmazza a Szent Grál titkát, amit Rozs Szabolcs, mint a Rózsakeresztesek pápai nagymestere adott át az egykori…..
Szijjártó Péter szerint egy ilyen szociális érzékenységgel megáldott ember ne legyen felelős politikai pozícióban. "Gyurcsány Ferenc hónapok óta minden héten elveti a sulykot, amikor emeli a benzin és a gázolaj árát. Kapzsiságát a magyar lakossággal fizetteti meg" -…..
Saját mulatós szerzeményei előadásával adott hangot afeletti örömének a Fidesz frakcióvezetője, Áder János lett a párt államfő-jelöltje."A Könnyű a levegő a parlamenti folyosón című dal könnyeket csalt a szemembe" - nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő…..
Chazz Reinhold 2012.04.18 08:51:06
@Az Igazi Trebitsch: jaa, így már értem:)
szóval ez egy batyus bál volt, csak nom hoztak, hanem vittek
Dr. Mogács visszatér. Erzsébet város után ezúttal a Sándor-palotát vette célba a 2010-es választásokon csalásokkal félreállított jelölt.Ami az elmúlt közel két évet illeti, folyamatosan képezte magát a szakember. Részt vett a görög államcsőd kialakításában; az arab…..
Informatikusok bebizonyították: a csekkadót lényegében lehetetlen teljes egészében kifizetni, az egy életre szól. „Úgynevezett végtelen ciklust, vagy rekurziót okoz a csekkadó befizetése” – magyarázta Kovács Arnold informatikus munkatársunknak. Mint Kovács…..
Chazz Reinhold 2012.04.17 19:25:06
@Patkó Bandi: akkor mégiscsak jól tévedtem

egyébként az informatikus eggészende másképpen kerekít a régi witz szerint: kér egy ezrest a haverja kölcsön, hadd kölcsön, erre ad neki 1.024,- Ft-ot, hogy kerek legyen
Jobboldaliságot szívtam magamba az anyatejjel, mégha azóta, azt hiszem, sokkal több nézetem is liberális vagy szocialista, mint amennyi konzervatív. Mégis, a jobboldaliakra tudok úgy gondolni, hogy „mi”, a ballibekre pedig elsősorban úgy gondolok,…..
Valószínűtlen, de hozzáértő embert választott a leköszönő államfő a beszédének gyakorlására. "A Keith (Flint - a Prodigy frontembere) remek showman, igazi Firestarter, ért a sok ember előtt szerepléshez" – indokolta döntését a távozó Schmitt Pál. ..
Aktualitása miatt váltottak a Showderklub készítői, és Nagy Feró helyett Schmitt Pált fogják égetni, illetve ami még maradt belőle. Exkluzív részletek a forgatókönyvből csak a HírCsárdán. Megbízható belső forrásokból sikerült megszereznünk a Showderklub…..
Chazz Reinhold 2012.04.02 13:51:06
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
Fotosoppereket, animgif gyártókat és poénfirkászokat küldenek el a mémgyárak, mivel Schmitt Pál megszűnésével jelentősen csökken a kereslet a vicces képek, videók és szövegek iránt. Mémhajléktalanok lephetik el a Facebook kültelki oldalait. Válságot okozhat a magyar…..
Rólad szólnak a hírekVeled van tele a sajtóAki a pokolra kíván jutni annakBalra a második ajtó(via)Kedves Barátaim, szeretett Nép!Az van, hogy maga alá tepert és legyőzött egy bulvárkacsa, éppen csak meg nem tolyózott. Engem, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének motollát, a…..
Chazz Reinhold 2012.03.30 13:29:35
A Budai vár, Sándor-palota, Schmitt "dr" Pál címre érkező leveleket a leendő ex-köztársasági elnök sajnos már nem kapja meg.A doktori cím után azonnali hatállyal elvették Schmitt Pál lakcímét is, és vizsgálat indul, hogy vajon az 1968-as olimpián tényleg ott volt-e,…..
Chazz Reinhold 2012.03.30 13:27:58
A Schmitt Pál doktorijának eredetiségét vizsgáló bizottság jelentéséről a hvg.hu megállapította, hogy azt egy bolgár szerző mesekönyvéből másolták ki, csak az eredeti mesében a hosszú farkú rókát kicserélték Schmitt Pálra és rövid farokra. Amint a hvg.hu több hónapnyi…..
A saját márkás elektromos cigarettával az áramfogyasztást szeretné népszerűsíteni a fosszilis energiahordozókkal szemben a Magyar Villamos Művek. Az állami cégcsoport sajtóközlemény szerint a most piacra kerülő termék töltése az első három hónapban ingyenes lesz, tehát nem…..
Miután Floris Kaayk bevallotta, hogy az ember hajtotta csapkodó szárnyú járműről készült videó nem valódi, elkezdődtek a találgatások, hogy vajon nem átverés-e az átverés beismeréséről szóló nyilatkozat. De. Többen úgy vélik, hogy a beismerő e-mail is csak fotosop, vagy…..
A Budapesten kutató Droszt-Pangea Antropológiai Kör kutatói tegnap éjjel egy bekötött biztonsági övvel vezető taxist észleltek.Töreky János (EB 2876-os engedélyszám) taxisofőrt véletlenül fedezte fel a kutatók egyike, amikor hajnal kettőkor a Madách téren részegen…..
Chazz Reinhold 2012.01.26 14:36:49
A Demokratikus Koalíció a héten beköltözött Miskolc legnagyobb lakótelepére. Mint kiderült, Gyurcsányék már hónapok óta készültek erre az akcióra. "Még a Nemcsák Kareszt is felhívtam, hogy segítsen felkészülni a Feri-szerepre, de biztos megváltozott a száma,…..
A gazdag közel-keleti olajsejkek között egyre nagyobb divat európai szóvivőket tartani, hogy beszámoljanak a sajtónak akár naponta többször is. A hétvégenként Budapest és Dubaj között ingázó kommunikációs szakember elmondta, hogy nemcsak a fizetéskiegészítésként vállalta…..
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..
Chazz Reinhold 2012.01.20 17:42:59
@Frady Endre:

várjá, várjá, nekem is van egy

a Fidesz díszentellektülje Kerényi anektodázva meséli, mikor Orbán álomfőnek jelölte az ország tévétornászát, hogy
- s mitt ad isten...
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..