Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ixion

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már február eleje óta, amikor a médiát elborította a koronavírus hisztéria cunamija, azóta mondom hogy a járvány elleni intézkedések több kárt okoznak, mint a járvány maga. Sajnos a saját baráti körömben is UFO-nak néznek ezen véleményem miatt. Így a járvány miatt szétvert gazdaság (és társadalom)…..
Szavakkal leírhatatlan, mit tud a Sennheiser HE 1 fejhallgató rendszere, de az biztos, hogy a kedves olvasónak is meglepetést okozna. Nagyon szűk az a réteg, aki valóban megengedheti magának, hogy egy ilyen csodát tartson a vitrinben a királykobra mellett, így kapva kaptunk az alkalmon, amikor…..
ixion 2017.12.07 16:05:50
@A nép fia: És szerinted melyik az olcsóbb? A 16 milliós autó, amit 10 évvel később elad 3 millióért, vagy a 16 milliós fejhallgató, amit 10 évvel később elad 25-ért? Attól hogy multimilliomosok még nem feltétlen teljesen hülyék...
(BTW egy közepes Bp.i lakás ára ennél magasabb. Ez kb. egy legkisebb panellakás ára.)
A Kocsis Máté vezette önkormányzat idén elhatározta, hogy összevonja a kerület óvodáit. A terv alapján egy csúcsvezetőt és három helyettest tesznek az intézményvezetők fölé, a mostani intézményvezetőket sokkal több órában visszaküldik a csoportokba dolgozni, míg a mostani…..
ixion 2015.05.24 12:48:36
@Shlomo a halott zsidó terrorista: Segítek hogy megértsd: Ezek a szülők dolgoznak, és ADÓT fizetnek. SZJA-t, ÁFÁ-t, egészségbiztosítási járulékot, szociális hozzájárulási adót, jövedéki adót, kamatadót, tranzakciós adót, távközlési adót, és még sok egyéb (+bújtatott/áttételes) adót!

Ezek után elvárják, hogy azok akik az általuk fizetett pénzből élnek tisztességes, és hatékony munkát végezzenek! Ha pedig azt látják hogy nem ez történik, akkor megszólalnak!
Ezt hívják ugyanis demokráciának! Van olyan is, amire te vágysz. Azt hívják diktatúrának / kommunizmusnak! Ha arra vágysz, költözz Kínába vagy Észak-Koreába, itt 40 év elég volt belőle, nem szükséges újraépíteni!
Cziczó Attila & Co. Mert. 2014.05.23 07:07:00
Miért mi fizessük mások színházjegyét? - kérdezi Balásy Zsolt, az MKB Bank részvénystratégája. Miért tekintjük triviálisnak, hogy ha valaki színházba megy, a jegyének 50-80 százalékát mi, többiek fizessük? - folytatja. Mint színházszerető/csináló, van erre egy…..
Sőt, nem csupán az övét, hanem még néhány Audi luxusautó elektronikai berendezéseit. Legalábbis a  Jutarnji.hr szerint. Az amerikai elnök március 27-i római látogatásakor az útvonalán ugyanis olyan elektronikus zavarórendszert aktivizáltak távirányítással, jellemzően…..
   A Grand Hotel Iberostar Budapest étterme a Restaurante La Plaza ( http://www.laplazarestaurant.hu/ ) lett a „Luxury Edition” következő állomása. Az első állomás a Gresham Restaurant volt a Four Saesons-ben.   A blog kezdetkor eldöntöttem, hogy amennyire lehet, pozitív…..
Megnyílt az első budapesti nonprofit kerékpárkölcsönző Óbudán. A Kelly’s és Caprine bringákat meghökkentően olcsón, 200 forintos bérleti díjjal lehet egy teljes napra elvinni. A Berguson Kerékpárbolt és az Óbudai Önkormányzat azzal a céllal hozta össze az egyetlen…..
ixion 2010.04.23 13:08:10
@keran72: Valóban. De azért nem mellékes körülmény, hogy akkor már nem 200 Ft/nap, hanem 200 Ft/óra. Valamint a cikkből az is kimaradt, hogy a kedvezményes díj csak Óbudaiaknak, csak hétköznap érvényes.
Mindegy, így is örülök, hogy legalább fejlődni látszik néha valami ebben az országban. Azt meg inkább nem is akarom tudni, hogy mennyi adót kellett fizetnünk azért, hogy ez megvalósuljon.
Igaza van Andreának, a lapok eddig alig írtak azokról a tízezerekről, akik önhibájukon kívül éppen a vulkánkitörés után repültek volna. A törölt járatok miatt óriási a káosz, a Homár egy barátja a méregdrága Japánban rekedt, ahol egyes légitársaságok biztosítanak…..
Magyar Opera Opera 10.51 snapshot 2010.03.12 01:43:00
Új péntek, új előzetes. Javítások az e-mail kliens, Opera Link és könyvjelzőkezelés terén és a JavaScript animációk ezentúl szebben jelennek majd meg. Ismert hibák: A Carakan összeomlik néhány oldalon, például yahoo.com Változások listája: Desktop/GUI: Skin…..