Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gasztrocsirip

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először azt gondoltam, csak én lehetek ilyen szerencsétlen hülye. Aztán körbenéztem a világban és láttam, hogy nem. "Misery needs company" (a nyomor társaságra vágyik) mondják. Kis kutatásom után úgy döntöttem én is összeszedem az achilles ín szakadásommal és a…..
gasztrocsirip 2012.10.02 22:14:08
@JayBird: Kedves JayBird! Jobbulást kívánok ezúton is, át tudom érezni milyen szar lehet, nekem is az volt ilyenkor, bár talán 1 hát alatt már kezd hozzászokni az ember.
Az biztasson, hogy én már 9 hónappal a műtét után 3 napot végigsíeltem Ausztriában, azóta is sportolgatok rendszeresen és totál nem érzek semmit.

A mostani időszak a mankózásról fog szólni egy ideig, majd a csizmában menésről. Asszem 6-8 hét volt nekem ez. Aztán leveszik, néhány nap alatt megszokod, hogy újra van lábad, és lehet elkezdeni gyógytornázni. A gyógytornát NAGYON komolyan kell venni. Én nem vettem annyira, már sokkal előbb helyrejöhettem volna. De síelés előtt 1,5 hónapig minden nap nyomtam, meg is erősödött a lábam. De a kosarazásnak asszem lőttek erre az életre.

A fürdést, ha kádatok van meg lehet simán oldani egy szék odatételével, arra láb kilógat és kész.

Gondolom most adod magadnak a hasszurikat, azt is vedd komolyan és tartsd be.

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok.
Üdv
K.
gasztrocsirip 2013.04.02 22:24:42
@kaaen: Kedves Kaaen,
Jobbulást kívánok!
Menni lehet (nem járógipszet kapsz majd, hanem egy csizmát, amiben a lábfejed dőlésszögét "élesítik" majd.) Jó lehet benne mozogni, kb mint minden gipszben. Autót vezetni... ha a jobb lábad ment szét akkor nem fogsz tudni, mert a gázadás az bokából megy. Ha a bal, akkor "csak" kuplunkgolni kell a gipszel.. Az sem egy életbiztosítás, de talán kivitelezhető, de nem ajánlom.
Ha ez boldogít én azóta (lassan 2 éve történt) ugyanúgy sportolok, futok, mozgok mint régen, de a pályasportokat már kerülöm.

Minden jót, jó láb-adozást!
Újabb kollekció született. Kötődés. Ahogy az életben a gyermek sok gyötrődéssel, küzdelemmel, de odafigyeléssel, szeretettel és csodás spirituális pillanatok közepette kelt életre..Az anyaság 4 momentumát burkoltam csokoládéba, s az ízek mentén különleges táncok…..
Csip-csirip, itt Gasztrocsirip, gasztrokém és eNJé hites csokoládéhitvese. Tegnap az Édes Napok fesztiválon jártunk, alább egy rövid helyzetjelentés. Az édesszájúságnak is megvan a határa!!! eNJé-vel a Várban újfent megállapítottuk, hogy ennyi csokoládéevés után már…..
Mária Thun, a vetési naptár kiadójának családi receptjeSzedjünk 1300 g bodzavirágot lehetőség szerint a vetési naptárban jelzett virág napon, tegyük egy 10 l-es fazékba (kerámia a legjobb). 4,5 l vizet, 4,5 kg cukrot és 700 g frissen préselt citromlevel felforralunk és ráöntjük…..
gasztrocsirip Resztelt máj 2011.04.17 13:38:42
 Ez a recept egyszerű és finom:http://www.femina.hu/recept/a_tokeletes_resztelt_maj_receptje..
MediaTecho ASUS DR-900 eReader 2010.03.03 18:37:00
Végre beszállt az ASUS az eReader bizniszbe. Méghozzá egy viszonylag bomba olvasóval.   ASUS DR-900   Letisztult köntös, pár alap funkcionalitást segítő gomb, az ASUS feliratot meg minden eddigi cuccomon szerettem látni, itt is tetszik. A 9 inches kijelző 1024x768-as…..
gasztrocsirip Shortbread 2009.10.15 11:56:00
A receptért előszöris kösz Kicsi Vu-nak akivel alkalmam volt egyszer egy kultúrházban együtt lenni, én mint "étteremkritikus" ő, mint gasztroblogger. Ezután fogadtam meg, hogy élő adásban sosem eszem többet, de még TV stúdióban sem. Ne kérdezzétek miért.A receptet már…..
gasztrocsirip Omlós almás pite 2009.09.13 23:00:00
           Tegnap ismét nagyszerű almás pitét fabrikáltam, melynek tökéletesített receptje alább szerepel (köszönettel a forrásoknak: macsfalatok.blogspot.com, mindmegette.hu). Egyszerű, igazi, omlós, fulltöltelékes, nagymamás…..
gasztrocsirip Hors d'oeuvre 2009.04.06 17:05:00
Hello!Üdvözöllek a gasztrocsiripen. Az evésről (nomeg néha az ivásról) csiripelek e blog hasábján. Az éhség a szerelem mellett a legőszintébb belülről jövő érzés. Leküzdhetetlen, elsöprő, méltó kielégülése leírhatatlan örörmöt, insirációt ad az élet éléséhez. Az…..