Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bráner

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár nem az az időszak, amikor az ember sorskérdésekkel bajlódik, új utakat keres és megváltoztatja a világhoz való hozzáállását. Nyáron az ember és a világ viszonya többnyire zavartalan, és olyanok foglalkoztatják, mint hogy melyik a legrövidebb út a strandra. Vagy miként…..
bráner 2009.07.27 01:23:21
@lenszkij: francis bacon pont most van a met-ben new york-ban. sosem volt és most sem a kedvencem, de ebből a kiállításból végre megértettem, hogy miért festette ezt a rengeteg őrületet.
Van a szűk Margit körútön egy érdekes ház. Pontosabban van több is, de mi most egészen pontosan a 15-17-es számú telkekre 1937-ben felhúzott épületre gondolunk. A telek érdekességét több dolog adja. Egyrészt hogy három oldalról is közterület határolja: keleten a Margit…..
A júniusi EP-választáson (és valószínűleg a következő országgyűlési választáson is) pöcsöt rajzolunk a szavazólapra. Állampolgári részvétel nélkül nincs demokrácia, a jelenlegi kínálatból azonban egyetlen pártot sem lehet jó szívvel támogatni, különben meg minek.…..
bráner 2009.06.05 12:01:41
@Suppiluliumas: Teljesen jogos, sajnos elúsztunk egy csomó más dologgal. A tervekben szerepelt az induló pártok alkalmatlanságának részletes indoklása, pöcsminták, pöcsrajzverseny, meg még sok minden szép és jó. És mi nem éltünk a lehetőséggel... Viszont pont szerdán beszéltük meg Király kollegával, hogy száradjon le a pöcsünk, ha a parlamenti választásra nem csináljuk meg rendesen. Hacsak addig a politika boszorkánykonyhájában ki nem főznek egy vállalható alternatívát. Amire, így egymás közt, egyelőre hangyafasznyi esély sem látszik.