Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moszkvicsslusszkulcs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Archiregnum Rekviem a Gárdáért 2009.07.04 15:42:00
A Magyar Gárda ügyében, viharos gyorsasággal született meg a  jogerős ítélet az ítélőtáblán, ám ami ebből kisült, az az ország szégyene.Az ítélet helybenhagyta a kifogásolt elsőfokú döntést, és ezzel jogerőssé vált: a Gárdát fel kell oszlatni, mivel felvonulásai…..
Mandiner blog Szoftverlop-stop 2009.06.09 14:01:00
  Vasárnap este a Reakció nagy erőkkel és egy óriáscsirkével volt jelen az SZDSZ-székházban. A sajtószobákban a laptoposokat wifi, a prolikat néhány asztali gép várta. Mivel mi az utóbbi kategóriába tartoztunk, egy asztali géphez ültünk le pár percre, méghozzá ahhoz,…..
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
moszkvicsslusszkulcs 2009.05.08 10:11:05
Ma történt az eset, nincs 2 órája. Pesterzsébettől csak Dunaharaszti külsőig kellett dolgoznom, onnantól egy másik kalauz vette át a vonatot. Szóval Haraszti után már szolgálaton kívüli jegyvizsgálóként leültem beszélgetni az egyik civil kollégámmal. Szigetszentmiklós és…..
 Vegyes érzelmekkel olvasom, hogy a VDSZSZ újabb sztrájkot kezdeményezett április 30-ára: „Az érdekvédelmi szervezet felhív minden munkavállalót: aki nem ért egyet a kormányzati csomagban szereplő megszorításokkal, csatlakozzon a vasutasokhoz, és éljen törvény adta…..