Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murphistic

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tévétörténelem talán legnagyobb pillanatához érkezhetünk szeptember 28-án, amikor levetítik a Family Guy 13. évadának első, a Simpson családdal közös részét. A Simpons/Family Guy-crossover nem csak azért fontos, mert egy 15 és egy 25 éves sorozat karatkerei kapnak közös…..
Murphistic 2014.09.13 21:28:25
@szepi79, első ezen a néven: Abból szegény Kenny csak rosszul jönne ki...
Nem tudok mit mondani, Lászlóné, Kápolnásnyék, latexes Pussy Riot tánccsoport.Képek, videók: A videó: (video: kormany.hu)  ..
New York hangulata a hetvenes években egészen más volt mint manapság. A Times Square tele volt olcsó prostikkal és hajléktalanokkal, Brooklyn és Bronx egyes területein pedig olyan állapotok voltak, mint Szófia külsőn manapság. Ahol most drága lakások állnak, akkoriban még…..
Naiv ügyfél csapata nem fogadja el kompenzációként az egy útra szóló ingyenjegyet az OrangeWaystől, miután legutóbb Prága felé 3,5 órát késtek, visszafelé pedig 6 órát álltak egy benzinkúton, amikor a kánikulában újra és újra lerobbant a busz: 13 társammal együtt 2013.…..
Murphistic 2013.06.28 12:23:04
"Narancsos út, ha végigmegyek rajtad..."
A poszter lehet jobban járt volna, ha vonattal megy. Egy cég, amely jogutódait most büntették meg (
iho.hu/hir/megbirsagolta-a-gvh-az-orangeways-jogutodait-130626 ), amely buszai a D1-esen próbálnak eljutni Prágába, miközben azt éppen felújítják. Itt már csak ráadás volt a lerobbanó busz.
Viszont azt megértem, hogy dühítő tud lenni a helyzet.
Meglepő módon csak most derült fény egy idén áprilisi Powerpoint-prezentáció formájában arra a szupertitkos rendszerre, amely lényegében az öszes jelentős internetes cég teljes adatforgalmát képes valós időben megfigyelni. Az amerikai hadsereg részeként működő NSA…..
...talán még most is az utcákat járja éjjelente és emberi vérrel táplálkozik. Szürreális ebben a környezetben. NeFi whiskeyrodz garage PolANd - thumbs up guys! Így készítette (katt itt fent!). Ő. És mást is. Törvényen kívül, rendszámmal-vizsgával. Ugye-ugye?…..
Naiv pizzarendelő és párja szaglószervein sebet ejtett a Pizza Forte speciális érlelésű pármai sonkája, úgyhogy visszaküldték. A második pizzát egy másik címükre vitték, a harmadiknál pedig kiderült, hogy volt már ennél büdösebb is: Ma délután úgy döntöttünk a…..
Murphistic 2012.06.19 20:51:08
Kicsit bűntudatunk is van azért, mert mindig csak az érdekes, valamilyen szempontból kiemelkedő dolgokkal foglalkozunk mindig. Gyarlók vagyunk, számunkra is vonzóbb egy Ferrari mint egy Skoda. Pedig a hétköznapi autók mögött legalább akkora tudomány - ha nem több - áll, mint a…..
Ilyen még biztosan nem történt velünk, amióta létezik a TCTV. A természet és az élővilág furcsa anomáliája lehet, vagy csak a mezei nyulak tudják a titkát, de az biztos, hogy amikor Karotta egy diszkrét burnout-al (kiégetéssel, ahogy kedvenc fordítóinktól tudjuk) elindult a…..
Új MÁV blog Rács mögött 2011.11.08 05:54:00
István megint elküldte az egyik történetét, most arról mesél, hogyan került börtönbe. A leveleit mindig úgy kommentálja, hogy ez a történet sem fog nagy vitát kiváltani, amit remélünk is, mert a visszajelzéseitek alapján mindenki szereti ezeket a történeteket. Ezért kérjük,…..
A nyúlon túl Epic Beer 2011.06.21 18:34:00
Murphistic 2011.06.23 01:05:18
Murphistic egy figyelmeztetést küldött arról, hogy a Cseh Vasutaknál június 13-án sztrájk lesz. A részletek: Szervusz Vittore! Gondoltam hátha érdekli a blog olvasóit, hogy június 13-án, hétfőn átfogó sztrájk lesz Csehországban, melynek során jelentős fennakadások…..
Murphistic 2011.06.12 17:21:06
Murphistic 2011.06.15 16:19:56
Úgy tűnik, hogy holnap nem marad el a sztrájk. A vasútüzemben jelentős fennakadások várhatóak, ugyanis a dolgoózük 0:00-24:00-ig sztrájkolnak. Ennek következményeként:
- Csehország területén nem közlekedik az EN 476 Metropol vonat
- az EN 477 számú Metropol csak Děčín és Prága között közlekedik pótszerelvény formájában (gondolom a határról visszafordul az eredeti szerelvény Berlin felé)
- az EC 344 számú Eurocity csak Česká Třebová állomásig közlekedik, ahol boztosítva lesz az átszállás az R 628-as gyorsvonatra Prága felé.

Továbbá azok a vonatok, melyeknek csütörtökön 0:00 és 24:00 között van az indulási időpontjuk kimaradnak. (Ezek alól a fenti járatok kivételek).

A menetrend szerint 16-áról 17-ére éjjel közlekedő vonatok közül:
- az EN 476 problémamentes
- az EN 477 a sztrájk után késve folytatja útját
- az EC 345 Česká Třebová állomásról indul (a Prágából induló utasok az R865-ös gyorsvonatot választhatják, mellyel eljuthatnak Česká Třebovába)

A fenti járatokat azért emeltem ki, mert ezek közlekednek Budapest felé is.

Forrás:
www.cd.cz/cd-online/vyluky/mimoradnost.php?mimo=3487 - itt további (főleg belföldi ) vonatokkal kapcsolatos információkat is kaptok.

A MÁV által közreadott tájékoztató itt tekinthető meg: www.mav-start.hu/hirek/hir.php?mid=14df88d4d703e3

A sztrájk azonban nemcsak a vasutat érinti, hanem pl. a tömegközlekedés egyéb formáit is (pl. a prágai tömegközlekedési vállalatnál is jelentős fennakadások várhatóak, úgyhogy előfordulhat, hogy a város autóval is járhatatlan lesz- bár gondolom elenyésző azon emberek száma, akiknek mindenképpen holnap kell átszelni Csehországot).
 Nagy kínai autódarut ugyan még senki sem látott dolgozni, de a lánctalpast már igen, így hát törjön meg a jég és nézzünk meg egyet. Ráadásul nem Kínában, hanem Európában, az angliai Tauntonban, hogy még hitelesebb legyen, a világ egyik legnagyobb darus cégének, a belga…..
Néhány általam készített HDR kép. Ezek a képek természetesen Dynamic Photo HDR-el készültek, illetve Photofiltret, Photoscapet és Gimpet használtam. A photoshop úgy általában az istennek nem akarja azt csinálni, amit én szeretnék, ezekhez a képekhez nem használtam. Klikk a…..
Március 14.-én ismételten rászabadultam a városra. Margit híd, Moszkva tér, Vár. Semmi különösebb okom nem volt aznap kimenni , hacsak az nem, hogy meg kellett keresni a Várban a Fortuna közt, a másnapi ünnepi 16-k ideiglenes végállomását. Addig azt se tudtam, hogy van ilyen a…..
Avagy mit érdemel a lusta és balfasz blogger? Akárhogy is nézem, a NABI Sirius nem tegnap járt itt, ezeket a képeket még 02.10.-én készítettem. Miért csak most rakom fel őket, mikor a már hírértéke erősen megközelíti a nullát és a legtöbben még a létezését is…..
1977 bérletei következnek. A bérletek területén a BKV megy tovább a megkezdett úton, erről túl sok újat írni nem lehet, nem is teszem. Főleg azért nem, mert ebből az évből nem túl sok bérlet gyűlt össze, azok sem túl változatosak. A városban viszont zajlik az élet.…..
Nem kimondottan járműfotós szokás, sőt, ha jobban belegondolunk, egyáltalán nem jellemző a fotózás ezen ágának művelőire a belemagyarázás. Értem ezalatt azt, hogy egy képen olyasmit is látnak, látni vélnek, ami nincs is ott, de addig beszélnek róla, amíg a hallgatóság is…..
A Tadano Mantis lánctalpasok (Déli-sark - Tadano Mantis lánctalpasok) mellett a Sennebogen lánctalpasai is dolgoznak az Antarktiszon. A Neumayer-Station III. kutatóállomás 2009-ben kezdte meg működését. Két SENNEBOGEN 3300-as lánctalpas darut használtak az építéséhez, időnként…..
Ha nem érti, mi történik a világban, miért kell minden reggel felkelni, miért mondják azt a hangok, hogy gurulj le a lépcsőn, vagy csak paranoiás rohama lesz a mérleg láttán, itt az idő felkeresnie kedvenc pszichológusát. Milyen szerencse, hogy ezt rögtön a mérleg használati…..
Murphistic 2011.01.24 00:14:12
Az, hogy a lepusztult külvárosban, egy járműtelepen, vagy egy nehezen megközelíthető helyen találok valami érdekeset, az egy dolog. De akkor hogy illik a képbe a Roosevelt tér? A B.SZ.K.rt, vagyis a Beszkárt az oka mindennek és az a kis doboz, ami nem törődve a korral, legalább…..