Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slyer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                 Tegnap este, amikor már biztosan éreztem, hogy a náthám nem hagyott hátra mást rövid, de intenzív afférunk után, csak a száraz köhögést és az enyhe, de nagyon dögös rekedt hangomat, elindultunk "kocsmázni"…..
slyer 2010.10.07 16:57:06
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Kerékagy Zsákban gyerek 2010.06.30 15:34:00
Vagyis hogyan jut el az óvodába egy hajtipajtigyerek. ..
slyer 2010.06.30 23:17:19
@Bárzongorista: Jóember, az evolúció vagy az isten (kinek kedve, hite szerint) nem véletlenül formálta ilyenre testünket. 25-30 km/h-ra felett rohamosan csökken az esélye annak, hogy egy balesetet sérülés nélkül vészelj át, ez tény!
Amúgy nézegesd inkább azokat a hülyéket youtubeon akik éppen hogy túlélik vagy nem a marhaságukat és akkor rájönnél végre, hogy ez videó aranyos és még biztonságosnak is tartanád.
Csak a te kedvedért
www.youtube.com/watch?v=TFS2MuOe2hs&feature=related
Érzékenyebb gyomrúaknak egyáltalán nem ajánlom, hogy ezt a bejegyzést végigolvassák...A cím ugyanis nem valami jelképes hasonlat, még csak nem is tréfás szólás, hanem maga a könyörtelen valóság.Mert ugye az már kiderült, hogy bizonyos esetekben eléggé bevállalós vagyok. És…..