Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WillCodeForFood

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van hakni, akkor a Here and Now-koncertsorozat az. Összeáll pár régen lejárt, általában a nyolcvanas években csúcson volt sztár, és körbeturnéznak egy csomó várost. Egyikük sem aktuális, de annak idején akkora slágereik voltak, amiket még ma is énekelgetnek sokan, és a…..
WillCodeForFood 2010.10.01 21:48:11
Bizony, én már csak olyen öreg vagyok, hogy amikor ezt a svéd dohányzásellenes reklámot megláttam, egy réges-régi, Sas István rendezte reklám, a Ciki a cigi! (uhh..) ugrott be először, amiben a főhős operettbe illő jelenetben énekli a címben is szereplő sort. Mentségemre…..
Egyik blogtársunk jelezte, hogy az archívum nem elérhető minden esetben. blog.hu hülyül valamit…   Próbáljátok  így:   http://devizatozsde.blog.hu/2007 http://devizatozsde.blog.hu/2008 http://devizatozsde.blog.hu/2009   Üdv. Wik    ..
Mennyi tanulság a párhuzamos szerelmekhez, életekhez, kapcsolatokhoz és történetekhez. Üdv! Először is a klasszikus tiszteletkörök: szinte a kezdetektől olvasom a blogot, van is néhány érdekes történetem, de sosem írtam, és talán egyszer kommenteltem. Szeretem olvasni, mert…..
A Kortársak zenekar egy rendhagyó koncertet adott tegnap, azaz 2009.03.14-én Kecskeméten. Végre megtörték a 15 évnyi csendet, és újra felcsendültek a régi dalok; felüdítő és szívderítő volt látni, hallani, ahogy egy fergeteges unplugged bulit…..