Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hozee

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az edző nagyon fontos egy sportoló életében, ő az, aki irányt mutat, segít, ha elakadsz, motivál, melletted áll. Mióta Tibivel (az edzőmmel) edzek, nem csak a teljesítményem javult (sokat), hanem a belém fektetett bizalmával erőt ad minden edzéshez, versenyhez. Ez a VTM (Vértes Terep Maraton)…..
Identitásunkat a külvilág felé elsősorban a külsőnkkel, öltözködésünkkel tudjuk megmutatni, ennek kialakításában pedig a divat lehet segítségünkre. Fontos szerepet kapott az elmúlt években a divatban, valamint más művészeti ágakban is a genderidentitás, vagyis a lelki-érzelmi alapon meghatározott…..
A Xiaomi első okosórájával egy igazán kedves edzőt talált ki a sportolók számára: csuklóbizsergetéssel ébreszt, mindenféle fényviszonyok között is látható rajta az idő, rád szól, ha a napi mozgásadagodat nem teljesítetted, és még a pulzusodra is figyel. Hagyd a…..
"Igen, vegyetek fel mindent a telefonjaitokkal, posztoljátok ki a felvételeket mindenhova és maradjatok le az egész kibaszott koncertről' - hagyta el a kedves, de nagyon őszinte mondat a legutóbbi pesti Placebo koncerten Brian Molko száját. És teljesen egyet is tudok vele érteni - minek…..
Sokan leszolják a súlyzós sportok rajongóit, hogy megszállottak és elvakultak. Nos, hát nincsenek egyedül. A hosszútávfutók, triatlonosok, ultrafutók, ironman-esek dettó. Nem bántás ez, csak tény. Egy sport, ami felesleges fájdalommal jár és előnytelenül változtatja meg a fizikai felépítésüket. De…..
Véget ért a Hungary's Got Talent első évada, az, ami a Csillag születiket váltotta, avagy legitimizálta a lenyúlt formátumot, ugye, mert ugyan a műsor menetében vannak eltérések, de ránézésre is ugyanarról a tehetségkutatóról van szó (pont mint a Strictly Come Dancing - Szombat…..
PopKult Minyonok - Minions [2015] 2015.12.09 00:38:00
Nagyon vártam, de kicsit féltem is tőle, hogy csalódás lesz, úgyhogy csak nemrégiben ültem le megnézni. Kár volt ennyit várnom, mert nagyon tetszett. Amikor először olvastam, hogy a kis sárga figurák önálló filmet kapnak nem értettem, hogyan lesz az jó film, hiszen olyan nehéz…..
hozee 2015.12.10 21:23:42
Itt futok Caorle, Olaszország 2015.07.23 18:06:06
Háromszor voltunk egymás után Horvátországban nyaralni, mindig különböző helyeken. Bár tetszett, de idén mégis úgy döntöttünk, hogy Olaszországba megyünk. A fő ok a homokos tengerpart volt (kislányomnak az praktikusabb, mint a sziklás) és az, hogy találtunk egy jól kinéző…..
Azt hiszem, a fekete péntek fogalmát mostanra senkinek sem kell bemutatni (legalábbis senki olyannak, aki egy androidos blogot olvas, akárcsak alkalmilag is): ez az az amerikai örömünnep, amikor a karácsonyi szezon előtt hatalmas kedvezményekkel lehet vásárolni. Bár ez az akció már…..
Egy könnyed kis gyilkolászásra invitálnám a Kedves Olvasókat a mozivásznak elé. Értékeljük 2014 tán legizgalmasabb akciófilmjét, ami garantáltan többszörös fejlövést szolgáltat mindenkinek aki csak látja. ..
Ha szereted a különleges kézműves söröket, a jó olasz és spanyol borokat, a kis prémium alkohol márkákat, esetleg ezekkel kereskedsz, akkor ma is tett valamit ellened a kormány. De ne csüggedj, ez újabb siker például a CBA-nak, így a kormánynak, a Pártnak, és természetesen az…..
A devizahitel háború már évek óta zajlik a bank, a kormány és a hitelfelvevők között. A háborúba menet közben becsatlakoztak ügyvédek, hiénák, máltai szeretetszolgálatosok és az érdekvédelmi szervezetek. Az elmúlt évek folyamataiból nagyon jól lehetett látni, hogy a…..