Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minababa

12 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dmitry Glukhovsky 1979-ben született Moszkvában; újságíró, tévés műsorvezető és az orosz populáris irodalom legnagyobb sztárja. Négy és fél évig Izraelben élt és tanult, majd Németországban és Franciaországban dolgozott.  Metró 2033 című poszt-apokaliptikus regényével debütált 2002-ben, mint online…..
Dr. Elisa Medhus több mint harminc éve dolgozik belgyógyászként. Több díjnyertes gyermeknevelési könyv szerzője (pl.: A jó szülő kézikönyve), és előadásokat, tanfolyamokat tart a nevelés témaköre iránt érdeklődőknek. Húszéves fia, Erik öngyilkosságát követően kezdte el írni ChannelingErik.com nevű…..
Szécsi Noémi 1976. március 29-én született Szentesen. 1994-ben kezdte meg tanulmányait az ELTE BTK latin szakán. 1996-tól ugyanitt angol és finn szakon tanult, majd 2001–2002-ben diplomázott.   2000-ben a Helsinki Egyetem Társadalomtudományi Intézetének, a Kristiina Instituutti-nak volt…..
Péterfy-Novák Éva Miskolcon született 1961-ben, de ízig-vérig diósgyőrinek vallja magát. Jelenleg egy reklámügynökséget vezet. A nők társadalmi és kulturális, közéleti szerepvállalását támogató civil Nők a Pályán (NAP) Egyesület elnöke. Férjével, Péterfy Gergely íróval Kisorosziban…..
We blog Hogyan írjunk blogot? 2016.10.16 19:40:09
Érdekesség, hogy már arról is íródott könyv, hogy hogyan írjunk blogot. Trish Hussey: Blogok kezdőknek és profiknak, 6 féle blog egyszerűen  Ebben a műben egy tapasztalt blogszerző írja meg a legfontosabb praktikákat arra vonatkozóan, hogyan kell egy blogot megírni. Azt ígéri a fülszöveg, hogy a…..
We blog Goldenblog 2016.10.16 19:32:22
2005-2014 között minden évben Goldenblog kitüntetéssel díjazták az arra érdemes blogokat. Ezt a HVG szervezte meg és különböző kategóriákban lehetett indulni. Részben egy szakmai zsűri, részben internetes szavazatok útján lehetett nyerni...
We blog Creative Commons licence 2016.10.16 17:55:44
A Creative Commons a teljes jogi védettség – „minden jog fenntartva” – és a közkincs (köztulajdon) közötti széles skálán kíván létrehozni rugalmas és korszerű védelmet („néhány jog fenntartva”). A CC-licencek lehetővé teszik a szerzők számára, hogy szerzői jogaikat megtartsák, de ezzel egyidőben…..
"Bár a virtuális világban nincsenek kiadók, melyek visszautasítják a mű megjelenését, az érdektelen blogok megjelennek ugyan, ám olvasatlanok maradnak, a blogger pedig népszerűtlen. Hogy a blogger olvasóinak és egyidejűleg visszajelzéseiknek a számát képes legyen növelni, olyan formákat kell…..
Mivel szinte bárki írhat blogot nagyon eltérő ezeknek a témája és formája. személyes webnapló: egy szerzője van, aki a saját élményeit, aktuális gondolatait osztja meg. tematikus: egy adott témára koncentrál és csak abban tesz közzé bejegyzéseket, írói általában jártasak az adott témában és…..
We blog Blogtörténelem 2016.10.16 13:36:44
1994-ben született meg az első internetes blogbejegyzés.  Kezdetben ez a naplóírás új, elektronikus verziója volt. A „weblog” kifejezést Jorn Barger alkotta meg 1997 decemberében. Ez a web és a log (napló) szavakból jött létre. A ma használt rövidebb "blog" kifejezés a weblog kifejezés egy másik…..
We blog Blogról általában 2016.10.16 12:22:33
A blog egy periodikusan posztokkal/bejegyzésekkel bővülő weboldal, amelyen a bejegyzések sorrendje általában (de nem szükségszerűen fordított időrendű sorrendben helyezkednek el.A blogok többsége nyilvános weblapként működik, bármely internethasználó által elérhető. A blogok gyakorlatilag semmilyen…..
Kicsi lány Zöld Macsek 2010.11.20 20:50:00
Tegnap voltunk a zöld macska nevezetű beülős kis helyen ahol néha-néha még diákelőadásnak is helyet adnak. Ez most is így történt és nagyon izgalmas érdekes műsort láthattunk. Annával, Szandyval és Tomival voltunk de Szandy rosszul volt így az előadás után haza ment:(. Mivel 7…..
Kicsi lány Sztrájk 2010.01.13 12:55:00
ÉÉÉÉS végre élvezhetem a suli mentes napot, mert egy igazolt lógás mindenkinek jár, és mért ne használnám ki. Amúgy tényleg ma nem tudtak be vinni és akkor nem fogok át gyalogolni az Árpád hídon meg mire a hídig elérek az is fél óra pluszba és akkor mikor induljak 6-kor,…..
Ma két dologról is szeretnék nektek mesélni.Az egyik az, hogy elvittem a kutyumat orvoshoz, mert szegény folyton eszik, és csak fogy, csak fogy... Vettek tőle vért, és csütörtökre lesz eredmény. Féreghajtót kapott, illetve a cicám is, hogy ezt a problémát kizárhassuk. Remélem…..
Mr. Jumpstyle Karáccsony :) 2009.12.26 20:50:47
Az utóbbi napokban sajnos elolvadt a hó. Az utolsó sulinap egész jó volt, a karácspnyi előadás is nézhetőre sikerült. Boldog Karácsonyt mindenkinek, aki olvassa a blogomat. Legalább olyat, mint nekem volt.Amúgy ezt a bejegyzést Minababával irattam le, mert én nem vagyok képes…..
Kicsi lány Vásárolgatás 2009.12.21 20:58:00
Tudom, hogy tegnap nem írtam, de szánalmasnak mondható blogomat úgyse olvassa sok ember ez által nem okoztam nagy csalódást. Na, jó van befejeztem ezt a depis hangulatot és elmesélem mi is történt az én kis életemben a mai napon.  Anyukámmal elmentünk a westendbe, és ott…..
Mr. Jumpstyle Ma reggel 2009.12.19 13:48:00
 Tegnap éjfélkor feküdtem le, úgyhogy ma 11-kor keltem . Egy kis reggeli táncolás és máris éberebb vagyok . A  JUMPSTYLE mindig megnyugtat . Ha kinézek az ablakon szép havasak a tetők gyönyörű téli táj . Ez a ma csodája . ..
Kicsi lány Kellemes csalódás 2009.10.20 21:51:00
Ma igazán jó nap volt szerintem mert drámán is a második darabbal foglalkoztunk ami egy Shakespeare darab lesz. Matek tanár eléggé kikészült rajtunk hogy szinte semmit nem tanultunk tavaly de tudjuk mien volt a tavalyi tanárunk.....mindent csináltunk csak nem matekoztunk. Délután felé…..
Nem voltam elájúlva különösebben az első naptól ugyanis jobbat vártam dehát ez van. Évnyitó után ofő órák következtek, utána 1-1 órás színtfelmérők angól és német tárgyból. Most emg itthon döglök és várom hogy elmenjünk füzeteket venni:) Azért jó volt látni az…..
Tegnap majdnem 3 hónap után marci rájött h mégse illünk össze és így szakított mikor én vittem neki a névnapi ajándékát hátelég szarul eset és nagyon is kivoltam elégé rideg volt semmi örömet szomuruságott nem mutatott ki magából olyan volt mint egy robot!De ma már kb úgy…..
Kicsi lány Duma 2009.07.27 18:45:00
Átmentem nagymamámhoz hátha kell neki segíteni valamibe defogott be semmire, csak lementünk vásárolni. Ott ebédeltem paprikáskrumplit uborkával..:D Nagymamámmal sokat dumáltunk erről-arról:) Nővérem is feljött aztán munka után és eldobott a margit hídig mert én haza felé…..
Minababa 2009.07.28 12:02:50
Ma reggel felkeltem a telomra mert ép hívott anyum bnője hogy megműtötték ami nem volt valami kellemes reggeli ébresztő!Utána uncsiztam és kitakarítottam a lakást levittem a kutyámat elmosogattam stb...Délután mostanában elkezdtem nézni én is online filmeket amit egyik bnőm…..
Kicsi lány Ink Heart 2009.07.18 19:38:00
Megnéztem a tinta szívek című filmet dvd-n és tetszett.:D Engem a filmek  álltalában mindig megragadnak mert ha nem túl jó azt nem nézem végig. Én már csak ilyen vagyok, tudod ha nem tetszik el lehet húzni:D Aki nem ismei ezt a filmet annak egy kis bevezetést írok;Az a lényege…..