Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radix

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási vihart keltett Johnny Depp felmentése a volt felesége, Amber Heard által indított erőszak-perben és valószínűleg hullámai még egy ideig érezhetők lesznek. Most a MeToo mozgalom elindítója, Tarana Burke tett közzé egy kemény nyilatkozatot Twitter-oldalán. ’A MeToo mozgalom nem halt meg, a…..
Kár, hogy a Masterchef Junior került végül a TV2 őszi struktúrájában az X-faktorral szembe, mert így biztosan lesznek sokan, akiknek tetszene a műsor  de nem jutnak el odáig, hogy erről a saját szemükkel meggyőződjenek. Ez első rész után azt gondolom, hogy a koncepció, ami a világ 29 országában…..
radix 2018.10.14 19:57:03
@szociál: MILF Island
Örülünk, Vincent? Holnapposzt 2018.04.09 00:33:27
       Kéretik abbahagyni az önkorbácsolást. Igen, ez az ország mától egy kicsit jobban hasonlít majd egy darab szarra, mint eddig. Erről azonban nem ti tehettek. Hanem pont ők.    ..
radix 2018.04.10 07:41:45
@DarthVader: legalább 5 év tartózkodás a választást megelőző 10 naptári évben
radix 2018.04.10 07:49:31
@Online Távmunkás: az LMP elmúlt 10 (9?) éve a folyamatos öncsonkítás története. 10 évvel a bukása után Gyurcsánynak több képviselője van, mint a mindenkit egyedül leváltani szándékozó LMP-nek.
        1971. április huszonhetedikén Pak Csong Hi dél-koreai elnök megnyerte  az elnökválasztást. Nem, nem kapott közel száz százaléknyi szavazatot, mint az északabbra történt volna. Ellenfele Kim Dedzsung a szavazatok 45.3 százalékát szerezte meg. Közel nyolcvan százalékos volt a részvételi…..
radix 2018.04.07 12:52:40
@balmoral: Hyundai helyett Hunyadi, Kia helyett KiHaNemÉn
Orbán az 5-ös számú  párttagkönyvvel küldte el miniszterének a selyemzsinórt...
radix 2018.03.02 13:23:32
@inreallife: És akkor a 10% SZJA-jából eltartja egész Magyarországot, senkinek sem kell utána dolgozni, mindenki helyett Lőrinc fog.
  Örökös bérlet a hülyeség hullámvasútján. Egerbe is beköszöntött a kampányidőszak, elindult a cicaharc, egyelőre a Jobbik és a Fidesz között. Nyáron volt néhány bemelegítő kör: a Jobbik nekiment az M25-ös nyomvonalának, amitől a helyi kormánypárti fontos emberek annyira megijedtek, hogy…..
Nem tudom, megfigyeltétek-e, de az ilyen sorokat, hogy "se istenem, se hazám", csak úgy oda lehet vetni, míg a nagy fölhorgadások közepette átélt hazafiúság bizony hosszas kifejtést igényel. Én a leghazafiasabb borzalmasakat többnyire csak két-három nekifutásra tudom végigolvasni,…..
Az ATV komoly igazolásokon van túl az utóbbi időben. Hamarosan elindul Sváby András új műsora (interjúnk itt), a telített zsírsavak és a fehércukor ősi ellensége Norbi, itt támasztja fel a tévétornát, Kárász Róbert a reggeli műsorba érkezett, Jaksity Kata a híradóba tért vissza, illetve Krizsó…..
radix 2017.03.04 12:22:01
@autosvilag.com: Lőrinc testvér?
Két napja debütált a CBA Facebook-oldalán a magyar áruházlánc új imázsvideója Kasszás Erzsi főszereplésével, aki énekel, táncol és imádja kiszolgálni a vásárlókat. A megosztó videó bejárta a magyar internet minden bugyrát, de az még nem derült ki, miért épp ezzel rukkolt elő a konzervatívnak tartott…..
UPDATE: Azért maradjon a gyerek az apánál, hogy az apja házicselédje legyen az elvált anya helyett??? Lásd. "9 évesen lett felnőtt - Keresem a családom" esetét is, amelyben csak a lány lett az apja meg a két fiútestvére szarpucoló cselédje 9 évesen, és még a mai napig is az. "Apuka" minden…..
radix 2017.02.19 08:43:22
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt blog!   Álláskereső vagyok, másfél év alatt hiába próbáltam elhelyezkedni, semmi eredménye nem volt. Az előző munkahelyem egy határozott idejű munka volt a helyi önkormányzatnál, sajnos valószínűleg a…..
radix 2016.04.03 07:35:31
@Szumátriai Patkánymajom: ne ragadj le a consumer PC-knél, egy szerverszobában egy szekrényben simán százmilliós érték van, és azokat is kell karbantartani időnként.

az én területemen a legkisebb eszközök 5-10 millióba kerülnek, és ezeket éppen Tiszaújvárosban a Jabilnál szerelték össze, az is munkát ad valakinek
radix 2016.04.03 07:37:42
@Diorella Queen: a falusiak elenyésző része él földművelésből és állattenyésztésből
radix 2016.04.03 17:43:06
@Online Távmunkás: Thank You, Captain Obvious!
Aki eladja és felelősséget vállal érte, az szerinted nem foglalkoztat embereket?
A diplomás pályakövetésnek sok éves hagyománya van már a külföldi országokban, Magyarországon 2010 óta működik a Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR). A módszerek országonként eltérhetnek egymástól, de közös bennük, hogy mindenhol a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeit akarják közelebb hozni…..
radix 2016.01.27 19:39:10
@Advanced Flight: nem lehet hogy innen jön a jövedelemkülönbség?

Ágazati bontásban azt találjuk, hogy míg a nők az oktatás, közigazgatás és egészségügy vállalataiban felülreprezentáltak, addig a férfiak aránya a feldolgozóipar, információ-kommunikáció ágazatokban működő munkáltatóknál magasabb.
Rengeteg mítosz terjed a neten, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani hétköznapi helyzeteket, hogyan spórolhatunk a legtöbbet. Például tanácsot adnak a haverok, mit csinálj azért, hogy ne robbanjon a képedbe a dobozos üdítő, amit egy perccel azelőtt leejtettél. Vagy azzal…..
NőKép Kedves Férfiak! 2015.04.20 17:21:20
A feminizmus a nőkért, és nem a férfiak ellen szól. Ez egy olyan alapvető igazság, amit nem lehet elégszer ismételni. Tény, hogy gyakran születnek szélsőséges vélemények a témában, és igen, sokszor születnek férfigyűlölő kinyilatkoztatások a feminizmus zászlaja alatt, de…..
radix 2015.04.21 11:58:51
Gabriella a végrehajtónál könnyes szemmel kéri, hogy állítsák le a férje elleni végrehajtást. A jóságos, kulturált végrehajtó a lelkére beszél: mégse tegye. Dögunalom? Dehogy! Csak látni kell, mi van az egész mögött! Ha azt hitte a kedves néző, hogy a Jóban Rosszban…..
Április 1-jén megváltozhat a kormányhivatalok jelenlegi struktúrája, miután a Törvényalkotási Bizottság legutóbbi ülésén jóváhagyta az erre vonatkozó törvényjavaslatot, és így egyenes út nyílt a plenáris ülésen való elfogadás felé. Újabb területi államigazgatási…..
„1944 XII. 25. Karácsony. A vonat vesztegel velünk kint a nyílt pályán. Győrön túl. Már négy éjjel nem aludtunk. Ilyen ünnepet soha nem tudtam volna elképzelni. Karácsony van és majd megfagyunk, s hozzá éhezünk. Sokszor eszembe jut a békés évek ünnepei. 1944 XII.…..
A tegnapi nap folyamán jelentette be a Google Indiában a legújabb telefonját, az Android One-t. Ugyan már júniusban lehetett tudni, hogy jön, a tényleges specifikációk eddig ismeretlenek voltak. Eddig... Ugyan a magyarországi megjelenés időpontjáról még nem sok információ van,…..
Honnan ismered Rachelle Lefevre-t? Mindenhonnan. Megjárta a Twilightot, a Miért pont Briant, az itthon elég idióta nevet kapó Dzsungeldokikat (Off the Map), és a Szellemdoktort (A Gifted Man - nem tud szabadulni ettől a doktorosditól?), és most az itthon A Búra Alatt címe futó, Stephen…..
Másodszor futok bele abba, ahogy a NOL.hu tálalja Magyarország Tallinni Nagykövetségének bezárását, illetve az arra adott észt reakciót, miszerint Észtország is bezárja nagykövetségét Budapesten. Előrebocsátom, hogy a lépés szerintem is barátságtalan, számomra személyesen…..
radix 2014.07.26 20:36:28
Mára eredetileg azt tűztem ki célul, hogy kitartásról és szorgalomról írok, de a meglepően nagy népszerűségnek örvendő "becsületes bejegyzés" eredményeképp félretettem a témát jövő hétig. Sok visszajelzést kaptam ahhoz a bizonyos íráshoz, amit ezúton is köszönök minden…..
radix 2014.06.29 09:11:50
@01234567: Azt kell higgyem, hogy a teljes HR-szakos 'egyetemi képzés' ennek a 15 panelnek az ismételgetéséből áll.
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
radix 2013.12.14 07:50:10
Megérkezett Skócia keleti partjaihoz az a vihar, mely miatt hatalmas áradásokra készülnek az országban. A vasúti közlekedés leállt, sok helyen szünetel az áramszolgáltatás is. A vihar 160 km/h-s széllökésekkel csapott le a keleti partokra. Az előrejelzések szerint áradásokra…..