Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Frajti_

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zigi összegzése (Köszönöm!) és a szervezőbizottság főtitkárának megerősítő összegzése után kijelenthető, hogy a Foci olasz módra (ismertető a honlap alján), illetőleg az olasz bor felé hárman nyújtják közelebbről kezüket.Szóval popp, .Frajti Frajti és madbalee egy-egy…..
A második forduló meccsei. Kopizandó! Bari-Bologna Milan-Inter Roma-Juve Napoli-Livorno Fiorentina-Palermo Atalanta-Genoa Cagliari-Siena Parma-Catania Chievo-Lazio Sampdoria-Udinese   mbemba tippjei:   Bari-Bologna 2-0. Gyengus a Bologna, lelkes a Bari! Milan-Inter…..
_Frajti_ 2009.08.31 13:18:28
@Zigi: Na, akkor popp még bőven befogható. :)

off: A pont nem muszáj a nevem elé a pontozásnál, csak véletlen egy kollégám neve alá sikerült a simát beregiznem, törölni meg nem lehet. :(
KORG.BLOG.HU Roxiget 2009.08.27 14:16:00
Sziasztok! Idén is lesz Roxiget Szigetszentmiklóson. Jövő hét szombatján, szeptember ötödikén a Kéktó Szabadidő Parkban 12 órától. Bővebb információkat találhattok a www.roxiget.hu oldalon, ide kattintva pedig megnézhetitek a rendezvény plakátját. Menjetek és érezzétek jól…..
gitar.blog.hu Roxiget 2009 2009.08.27 14:10:00
Sziasztok! Idén is lesz Roxiget Szigetszentmiklóson. Jövő hét szombatján, szeptember ötödikén a Kéktó Szabadidő Parkban 12 órától. Bővebb információkat találhattok a www.roxiget.hu oldalon, de a tehetségkutató döntője és a tavalyi győztes fellépése után hibátlan…..
KORG.BLOG.HU KecelFest 2009 2009.07.23 14:54:00
Sziasztok! A héten megrendezésre kerülő KecelFest-ről írok pár sort.A keceli fesztivál már régóta a nyár egyik legnagyobb technokrata bulija (3-5 ezer ember). Felkérést kaptunk arra, hogy egy szakmai bemutatót szervezzünk össze erre a rendezvényre. Az Earshop rendezvényen…..
A Dúr - Akkord Alapítvány idén ismét megrendezi az Életed Zenéje Tehetségvadászat elnevezésű országos tehetségkutató versenyt.    Versenykiírás:   Jelentkezhetsz te is, ha van saját dalod, saját zenekarod, énekelsz vagy reppelsz. Ha úgy érzed tehetséges szerző,…..
A Dúr - Akkord Alapítvány idén ismét megrendezi az Életed Zenéje Tehetségvadászat elnevezésű országos tehetségkutató versenyt.    Versenykiírás:   Jelentkezhetsz te is, ha van saját dalod, saját zenekarod, énekelsz vagy reppelsz. Ha úgy érzed tehetséges szerző,…..
gitar.blog.hu Stúdió a panelban 2009.05.11 19:41:00
Sziasztok! Egy szép tavaszi napon a gazdagréti lakótelepre indultam, ahol a Kiende zenekar stúdiófelvétele készül. Persze hallottam már olyanról, hogy egy panellakásban vesznek felvalamit egy hanglemezhez. Na de akusztikus gitárt??? Egy panelban??? A kisszoba minimális…..
_Frajti_ 2009.05.14 17:21:56
Egy kellemes tavaszi napon a Kiende zenekar nagy örömünkre betekintést engedett, hogy hol és miként zajlik náluk egy stúdiófelvétel. Meglepő módon egy gazdagréti panellakás szobájában történt mindez. A felvételhez az alábbi eszközöket használták: két Audio-Technica mikrofon…..
2009. május 28-án a Papp László Sportarénában Zséda egy nagyszabású koncert show-val koronázza meg a pop szakmában eltöltött eddigi 15 évét. Az este zenei rendezője és billentyűse az amerikai Berklee College of Music-ot is megjárt Létray…..
2009. május 16-án, szombaton kerül megrendezésre az ezévi HangFesztivál. A Hangáruhoz dolgozói idén is kitettek magukért, rengeteg programmal várják az érdeklődőket, a már megszokott koncertek, szakmai előadások mellett árverés is megrendezésre kerül.Ezen többek között…..
2009. május 16-án, szombaton a HangFesztivál ismét megrendezésre kerül a Hangáruház égisze alatt. A szokásos hangosító tanfolyammal indul a nap, a nap közepén pedig bemutatkozik az Allen&Heath iLive T-series legújabb digitális pultja.A fülmonitorozásról részletesen Zöld…..
Már csak tizet kell aludni, és idén is együtt tölthetünk egy kellemes szombatot a HangFesztivál keretén belül. A Hangáruház évenként megrendezendő eseményének részletes programját itt megtekinthetitek. Szeretném felhívni azonban a figyelmeteket az árverésre, mely az idei év…..
Blog.hu Sablonok Pixeled 2008.11.03 14:56:23
Ez a sablon is sötét, de szerintem egy sablonnak ezt elnézhetjük. A Pixeled emellett szép is, három hasábbal és áttetsző hátterű dobozokkal. Letöltés. ..
Március 26-án a Madách Színház színpadán és hangpáholyában, Serbán Attila koncertjén vendégszerepelt az Allen&Heath iLive keverőpult. Egy hivatalos sajtóbejelentés biztos valahogy így kezdődne. Én megpróbálom kicsit bővebbre engedni mondókámat és szélesebb áttekintést…..