Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovidömper

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tojásdiétát válkasztottam.Két ok miatt. Egyrészről mert mindig is szerettem a tojást, és laktatónak tartom, másrészről mert egyszer olvastam dr. Légrády Péter könyvét a tojás jótékony hatásairól. Mindig is ki szerettem volna próbálni, de nem volt rá érkezésem. Hát…..
Sportos gyerek voltam. Szálkás, semmi felesleggel. Küzdősportokban országos bajnok voltam, aztán... Aztán jött a középiskola. Hanyagoltam az edzéseket, végül nem jártam.A minap beleénztem a tükörbe. Nos van rajtam 10 kiló felesleg, zsírból. És 7 kiló mínusz, izomból.A blog…..
Akkor most már hivatalos is, amit eddig is gyakorlatilag tudhattunk: megvan a kétharmad. És akkor most mi lesz? Megpróbáltam az elmúlt napok hírei alapján összeállítani egy listát, amit majd jó lesz közel 4 év múlva visszanézni. Szóval, mi jön most? Kétharmados többséggel 49…..
  Alig várom a napot, amikor üzenhetek a szavazócédulámmal. Persze ikszelni is szoktam. Szóval szavazok is. Mifelénk, ahol évtizedekig vártuk a természetest, hogy beleszóljunk a politikába, közéletbe, magyarul az adónk újraelosztásába, nagyon snassz nem elmenni. De…..
Párhuzamos történetek. Van egy csapat, állítólag a nemzet kincse, amely három év másodosztály után visszaverekedte magát az élvonalba. Van nekik egy tulajdonosuk, angol, aki kizárólag second handben utazik. Több csapata van a világon, valahogy úgy alakult, hogy egyik csapata…..
Mandiner blog Beszélsz MÁV-ul? 2009.08.22 08:31:00
  Örvendetes fejlemény, hogy a pesti pályaudvarokon már jó ideje magyar nevükön sorolja a hangosbemondó a határon túli magyar településneveket. Amikor az egyik  fedett csarnokban először meghallottam, hogy az automatának sikerül egyetlen hosszú, kizárólag magyar nyelvű…..
  Hiányzik Puzsér ordibálása az éterből. Összefutottam vele és kértem egy gyors elemzést. Sajnos már halkabban beszél és nem zavarja, hogy kiesett a politikából. Kárörömmel veszi tudomásul, hogy a liberális értelmiség most megeheti, amit főzött és szerinte az emberek a…..
ovidömper 2009.06.18 11:08:12
Indexes bakik latin ügyben II.   Az index visszaemlékezős blogján pillantottam meg tegnap este egy címer-izét, amely kellően bomlott ahhoz, hogy visszaadja az index-érzés leglényegét. A Kossuth-címer szerű címerpajzsban hármas halmon (...), illetve annak középső halmán áll…..
 Köln kincse egy számmal ellátott üvegcse, ami az évezredes francia-német kakaskodásnak köszönheti elnevezését.  Csupán a német Köln városából származó vizet, a Kölnisch Wassert nevezhetjük kölninek, minden mást toalettvíznek, parfümnek, illatszernek hívnak. Az…..
ovidömper 2009.05.06 05:40:20
A nap legjobb híre, hogy a magyar humorcsatorna május 1-től 24 órában sugározza műsorát, ami analóg és digitális formában is elérhető lesz. A csatorna közleménye szerint a zenekedvelőknek sem kell elszomorodni, mivel számos szolgáltatónál újra elérhető lesz a 24 órás VH1…..