Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kófic

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok Podcast #34 (2013. Augusztus) 96 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyDTéma: -Elysium-Csak isten bocsáthat meg (Only God Forgives)-Pain & Gain-Kolónia-Túl a fenyvesen (The Place Beyond the Pines)-Blue Valentine-Aki legyőzte Al Caponét -Cukorfalat A felvétel…..
Atyaég! Ez volt a magyarországi underground hiphop fénykora. Mennyire süldő még itt mindenki, Busa Pistával, Bankossal, meg Papa Jo-val az élen. Amúgy az Atomic Lovers néven futó rapcsaj duó  mi a fenét keresett a legjobb tíz között, tuti kúrta őket valaki a Fila…..
Toby Jones játssza a főszerepet Peter Strickland alkotásában, a színész Gilderoyt kelti életre, akit felkér egy olasz horrorfilmes (Antonio Mancino), hogy szerezzen zenét új művéhez. A feladat egyszerűnek hangzik, de emberünkre a hangkavalkád furán hat és kezdi elveszíteni a…..
Zolyval a következő filmekről dumáltunk -Expendables 2 -Ted -Az emlékmás (2012)/ Az emlékmás (1990) --Fifti Fifti --Prometheus Életrevalók -Mission Impossible 4 -Kínában kutyákat esznek I Kina spiser de hunde 1999 A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (110…..
Zoly és Szirmai Gergő társaságában a következő filmekről dumálunk: Mindörökké RockSleeping BeautyHogyan lopjunk felhőkarcolót?PrometheusIdeglelésBlair Witch 2Isten városaElit halálosztók/Elite squadA ZónaGod Bless AmericaEgy kis kiruccanásPiranha 3DD+Batman…..
Ajánlották nekem és én bármilyen előkészület nélkül belevágtam fejhallgatóval felfegyverkezve. Úgy kicsit durvább, mint csak úgy hangfallal, emiatt is ijedtem meg párszor. A játék itt letölthető ingyenesen Amúgy ha a Mafia 2 demóját nem számítjuk bele, ez évek óta az…..
kófic 2012.07.15 17:02:34
@Rookie15: a blog után elkezdtem nézegetni a Marble Hornets videókat... jó pofák...a frász kiver tőlük :D
Egy jó két hónapja merült fel bennem a hirtelen ötlet, hogy az ez évinyaralást hozzuk előbbre és mi lenne, ha egybekötnénk az áprilisbanmegtartandó divízió 1 jégkorong világbajnoksággal, amit Szlovéniábanfognak megtartani. Az ötletből utánajárás, az…..
Nem álszentség, hogy az ország #1 bulvár toxikológusa mérgekről szóló könyvének borítóján pipázik?Nem hinném, hogy iróniából, mert akkor talált volna meghökkentőbbet a pipánál...
Még a Karamalz bejegyzésem kapcsán ajánlották többen is, hogy próbáljam ki a Somersby cider-t. A Borsodi Friss almás lötty nagy kedvelőjeként természetesen megfogadtam a tanácsotokat és valóban, ízletes egy ital, azt kell mondjam. Azért jóval komolyabb kategória, mint a…..
Sokat kellett rá várni, de végre sikerült összehozni egy új adást a Baaadmovies-os srácokkal. Szerintem túlzás nélkül mondhatom, hogy ez lett eddig a legkaotikusabb kiadás, de pont ettől lett olyan jó. Sok a cukkolás ;) A kitárgyalt filmek: Drive Bronson ---Bosszúfilmek---…..
Erre a hétre tervbe van véve egy új "Filmbarátok" podcast epizód, amelyet most a bosszúfilmeknek szentelünk majd. Most mondanám, hogy ennek apropójából nyereményjátékot szervezek, de ez nem teljesen igaz, ugyanis a remek aeon flux blog sorsol ki 2x2 jegyet.Érdemes…..
Sokat lehetett hallani már Ed Wood-ról, általában „Minden idők legrosszabb rendezője” jelzőkkel illetik személyét. Hozzászólni nem tudtam, mert klipeken kívül még teljes egészében nem láttam tőle filmet. James Rolfe (Nerd) készített egyszer egy nagyon jó Ed Wood…..
IDDQD A legjobb Star Wars játék 2011.07.14 09:39:00
Amivel soha nem fogsz játszani. Kivéve, ha valamikor a chicagói University of Illinois egyetemen jársz, ott is az Electronic Visualization Laboratory feliratú ajtó mögötti laborban. Itt található ugyanis a Tactile nevű gigászi érintőképernyő prototípusa, amin a Fleet Commander…..
kófic 2011.07.14 17:32:30
@Gee Halen: Én is a Defconra szavazok... szereznék mellé még egy eredeti piros bakelit telefont és egy aktatáskát az indítókulcsoknak:D
Mától lépett igazán életbe (milyen meglepő, hogy a soros elnökség befejeztével...) ez a moslék és máris látom, hogy az összes blog alatt valami ilyesmi látható:Kommentek: A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a…..
Gratulálok minden kreténnek, aki más emberek szórakozását hátráltatja és elrontja. Ebben ludasak azok is, akik megnézik az ilyen legalja felvételeket, mert ha nem néznék, nem kameráznának.Hollywoodnak elege lett a magyar kalózfilmekbőlPremier szempontból azt hiszem az utóbbi…..
A Mr Brooks és a Wallace & Gromit köztudottan telitalálat, szóval ott biztosa mentem. A többinél többé kevésbé kockáztattam. Az Ausztrália sokak által egy nagy bravúros eposz, mások leszidják, hogy unalmas. Az Elhagyott Szoba 2 jó eséllyel rossz lesz, de igazából…..
kófic 2011.05.29 11:07:11
Sajnos bele lehet tenyerelni néhány B-kategóriás ázsiai filmbe, viszont vannak olyan gyöngyszemek is köztük amik minden más kontinens beli szuperprodukciót überel. Kiemelném például Park Chan-Wook bosszú filmjét az Oldboyt. Azt hiszem az jó ajánló lehet egy filmnek hogy maga Tarantino adta meg Canneban a zsűri nagy díját az alkotásért, valamint bejelentkezett Spielberg is, hogy újra forgatná az amerikai változatot, de hála a jó istennek erről lemondott. (egyébként rotten:80% IMDB:8.3)
Az igaz hogy sokat támadták az erőszakossága miatt,de hogy létezne egy bosszú film erőszakosság nélkül.Azért hozzá kell tenni nem ez a fő momentuma a filmnek, nem fog vér ömleni még a dvd lejátszóból is, de van benne pár érdekes jelenet.A megjelenítés az ami tipikusan ázsiai, ezt annak aki nem sűrűn néz ilyen filmeket azért szokni kell.Viszont a történet felér egy görög drámával,Choi Min-Sik iszonyat jó játékával, hátborzongatóan jó zenével és megdöbbentő csavarokkal a sztoriban, nem egy délutáni könnyű matiné, de mindenképp érdemes megpróbálni.
Egy egészen más kategória a Bin-Jip Lopakodó lelkek (3irons). Kicsit művészi beütésű love story jelleggel, szintén nagyon tetszett.Annyira hogy egyből érdekelni kezdett a szintén sok díjat magáénak tudható rendező többi filmje is.
Bocs hogy ennyit írtam de szerintem érdemes próbálkozni ázsiai filmekkel ezzel a sok írással csak bátorítani akartalak benne:)
Valami bámulatosan röhejes horrorfilm(?) 2007-ből, amely egy Jeff Rector nevű fazon bébije lehet, mert szinte mindent ő csinált. Itt a film adatlapja. Kivérezve (99 ft) from Filmbaratok on Vimeo. Aki meg nem értené a Conan említést.....
kófic 2011.05.23 12:23:20
IDDQD Pararampam, pararampam 2011.05.11 14:24:12
14 óra 24 perc alkalmából hallgassuk meg a Pomplamoose Angry Birds főcímzene-feldolgozását, ami a játékhoz méltóan a minimál jegyében fogant, egy szál mobiltelefon kemarájával filmezték (!), és a készítők esküsznek rá, hogy semmi utólagos hangmanipuláció nincs rajta, a fej…..
Szűk két hónappal azután, hogy a Civilization 4 főcímzenéje Grammy-díjat kapott (pontosabban a Baba Yetu című szám újrakevert, és "rendes" zeneként újra kiadott verziója), itt az újabb játékzenés-grammys brékingnyúz. A díjakat kiosztó The Recording Academy ugyanis…..
kófic 2011.04.12 11:28:40
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Ahogy Paul Romero-nak vagy Akira Yamaokanak is... :)