Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James86

169 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Super Special Szerkesztőségi Hadrahívás:HölgyekUrak. Gergő javában készülne már a szezonnyitóra, de hála annak az agyonszteroidozott kétszersültnek, ez most egyedül nem fog neki sikerülni. A segítségetekre van szükségem. Kellenének Szerkesztőségi tagok, akik az alábbi…..
Super Special Szerkesztőségi Update: Már dolgozok a szezonnyitón, valami nagy durranással akarom kezdeni, szeptember elejefele újraéled a show!!! Yeeeey.  Emellett pedig ismét elérkezett a "Goldenblog" ideje. (A magyar blogok péniszösszeméregető versenye) Tavaly egy katonai puccsal…..
James86 2012.08.21 21:55:50
@Firpo hadnagy: Mondanám, hogy csatlakozzatok a szerkesztőséghez és meg fogtok érteni mindent, de úgy vélem hasztalan dolog lenne ilyesmire kérni. Mindenkinek a saját gyereke a legszebb ugye.
Mégegyszer hangsúlyozom: ez a blog csak a "jéghegyünk" csúcsa. Facebook, twitter, youtube, google+; higyjétek el tényleg sokan vagyunk, de a blog csak egy aspektusa. A szerkesztőség teljes ereje tolja a blog szekerét, azért lendültünk be ennyire.
James86 2012.08.27 09:16:09
@Líder Máximo: Azzal, hogy itt fröcsögsz magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Gyerünk, ha szerinted ez szar, fostalicska, iskolás szintű, akkor posztolj egy filmkritikát az arcoddal, neveddel, saját véleményeddel, mutasd meg nekünk, ostobáknak, hogy hogyan is kell ilyet csinálni.
Ha pedig egy szájkaratés majom vagy, húzz vissza a hogyvoltra, ne itt picsogjál.
Papírkutya.
James86 2012.08.28 09:12:03
@Logicka: Látod, első kommentben pont erről a jelenségről írtam =)
  Rég beszéltünk. Ti hogy vagytok?..
James86 2012.08.20 23:53:04
@doggfather: Kapásból példaként most a Deus Ex harmadik része jut eszembe.
A történet megkomponálása, a benne létező szereplők jelleme, a látványvilága és általános hangulata alapvetően filmszerű élményt tud adni. Egy eléggé interaktív filmet, ahol a ritmust te választod meg, illetve a végkifejlet a te kezdeben van.

www.youtube.com/watch?v=bhqYBKZRg5I&hd=1

Persze ezen kívül még feldobható lenne a Dead Space, ami hasonlóan jól operál a háttérsztorival és a folyó cselkménnyel, olyannyira, hogy a játék részei elé/közé sikerült komplett filmeket is betenni, magyarázandó az eddigieket. Egy film, egy játék, egy film, egy játék. A történet részesévé tud tenni.
Vagy ott a Tomb Raider, ami ugye játékként indult, aztán film lett belőle... még sorolható lenne a megfilmesített játékok és a megjátékosított filmek sora.
(Állítólag a Force Unleashed a Star Wars filmek közvetlen folytatása, illetve ha annak vesszük anno a Jedi Academy is hasonló babérokra tört, hogy az azóta kijött Knight of the Old Republic-okról ne is említsek egy szót se.)

A XXI. század innovációja médiatörténetileg leginkább az, hogy megpróbálják az elmesélendő történetet interaktívvá tenni, és egyelőre a játékok adják ennek a fő tartópillérét.
 ..
James86 2012.04.25 14:51:15
 ..
James86 2012.04.25 14:50:16
@Nigger bácsi: De ha így is van, a teedő ugyan az: egyszer-kétszer oda kell b*szni az ásóval és haladni tovább.
Haragban A Világgal A Város Zaja 2010.11.09 21:08:00
"Jöjj velem, hagyjuk itt a város zajátJöjj velem, mesélek megint sok csodát" Imádom Budapestet...Olyan jókat derülök...hihetetlen mód szórakoztat...A legtöbb vicces szituáció abból fakad, hogy egy vidéki városban sincs annyi kretén mint itt (nagy számok törvénye…..
Haragban A Világgal Ashtray Girl 2010.11.08 21:37:00
"Növekszünk, változunk, néha észreveszünk magunkban egy-egy hibát, amit ki kell javítani, nem mindig a legjobb megoldást választjuk, de a megpróbáltatások közepette tovább élünk, létezünk, és igyekszünk szilárdan állni, hogy méltóságot kölcsönözzünk, de nem a…..
Haragban A Világgal A komédiás 2010.10.25 22:52:00
"Lennél-e kedvemért felhő, kapkodó szél?Lennél-e kedvemért széllel szálló levél?Lennél-e értem pitypangbóbita,ha én lennék az ősz hűvös sóhaja?" Visszatérésemet a naygfaluba egy sétával ünnepeltem Bélával (akit most már úgy érzem csak én nem utálok…..
IDÉZET HELYETT: Tegnapelőtt kora délután utaztam a 47-es villamoson, ahol mindenki dühös volt és morcos. Nem tesz jót az emberek hangulatának, hogy a Deák téren felszedték a síneket. A kocsi tele volt… a napfény alig-alig szűrődött be az unott arcvonások közötti résben. A…..
James86 2010.10.14 22:00:24
Hjuj, ezért én még itt porrá leszek alázva, de ha már válalltam agyi elfajzásom eme aspektusát, nem táncolok vissza. Szóval.

Kezdjük az elején, hogy én mindíg célra tartottam, barátságomat egyszer sem ajánlottam fel. Persze, vesztes első, második, tizedik kör után kifullad az ember, és ilyenkor csak lezöttyen a seggére, és benyögi: Oké, akkor a barátod leszek csak. De ez nem igaz. Ilyenkor rántjuk fel az álcát magunkra, ilyenkor mosolygunk, és mutatjuk a háborítatlan tengert. Mögötte tombolunk, őrjöngünk, és fehér tajtékot vet a víz, mocskosszürkén háborogva, mindent el akarván emészteni. Idővel persze minden kiég, minden enyhül, minden átváltozik valami mássá. Így jut el a tényleges barátsághoz, amikor már inkább a testvéri odafigyeléssé, és törődéssé avanzsál a korábbi szerelem.

Kettes pont. Engem nem is az motivált, hogy nem kapok meg ezt vagy azt. Mert nem. Nem vagyok egy álompasi, nem is hiszem ezt magamról, nem tapos lelken hát a felismerés a visszautasítás felől. Ezért nem a visszautasítás fáj. Hanem a miként, ahogy eljut az ember a "nem"-ig. Játszadozva, kertelve, kétszínűsködve, hosszan nyújtva. Eddigi lökött életem során két lány(!) mondott határozott nem-et. Kertelés, makogás, nyüsszögés, nyikorgás, ógás-mógás nélkül. Vállalni a döntést, akkor is ha kellemetlen. Vállalni és kimondani. Rögvest. Sokkal kevesebb kínnal jár mindkét félnek, mint a lassú halál. Persze, vannak elvetemültek, akik élvezik ezt. Azok inkább egy lélekdoki kése alá illenek. Ha megkíméltek... megkíméltetek volna engem az ilyen husszan elnyújtott szívmetszésektől, akkor az én véleményem se lenne rólatok ilyen... sötét; borongós.
Haragban A Világgal Végletek 2010.10.09 14:00:00
"Sötétben állunk néha, magunk se tudva, hogy kerültünk belé. Csak meresztgetjük a szemünket, csak tapogatódzunk, bizonytalankodunk. És a szívünk hüledez. - Merre? S véljük, hogy semerre. Csak tapogatódzunk. Lépünk. Meg-megállunk. Fejünk felett talán kőszikla csügg?…..
James life 2010.10.05 16:59:00
http://jerryjames.freeblog.hu/..
James life Szervusztok 2010.10.04 14:17:00
Hát akkor álljanak itt, utolsók között, egy régi... s sajnos régen meghalt író-humorista szavai.  többit az új blogon:Az ember igazi műfaja: önmaga. Öndokumentálás: ennyi a művészet. Én különféle helyzetekbe eresztem be magam, mint egy hőmérőt. Aztán megnézem, hogy…..
James life Teendőlista 2010.10.01 01:13:00
Hogy lássátok én sem lopom a napot...Feltápászkodás X 08:32ZuhanyX09:20Munkaügyi központ - Pénteki nyitvatartása gyér, áttéve hétfőreAjtó csiszolás/festés - *Fotózás/digitalizálás -*Álláskeresés -*Blog  23:31X jelöli ami…..
James life Tanakodás 2010.09.28 00:49:59
Ööö... hm-hm-hm... szóval. Lehet hogy költöztetem a blogom. A probléma lapaja  következő: Számomra (és a fejlesztői gárdámnak - riszpekt, Sztív -) eléggé merev a blog.hu sablonja. "Könnyed" grafiaki módosítások nem, vagy csak nehézkesen oldahtóak meg. Épp…..
James life Fotóblog 2010.09.27 17:11:13
Hazdutam. Így jártatok. Majd egyszer lesz ilyen is, ha nem hagyom otthon a fényképezőgépem...
James life Várjatok 2010.09.26 23:35:00
Holnap fotóblog...
James life Amerikai Álom 2010.08.11 22:44:00
A wikipedia szerint: Amerikai ÁlomSzerintem: Az abszolút szabadság. Függetlenség. A létezés egy magasabb foka. Jelenleg dolgozok. Látok embereket a munkahelyemen. De... olyan mintha csukott szemmel élnének. A világ ott van az orruk elől, de bezárták magukat saját életükbe. Ezt…..
James life Oldboy 2010.09.23 23:58:00
Park Chan-Wook neve ismerősen csenghet az ázsiai filmekre kiélezett fülek számára. Bizony, a dél-koreai rendező kellő alázattal rendeli alá magát a sztorinak, ezáltal remekebbnél remekebb filmeket állít a thrillere és a drámára éhező közönség elé. Nos, ezuttal én…..
James life Utak 2010.09.23 23:31:00
Az életedet nem lehet megállítani, bármennyire is szeretnéd. Gátját tépi, és zabolázhatatlan lendulettel vág magának utat az ismeretlenben. Magával sodorva mindazt amit akarsz, s amit nem. Ha ez megrémít téged, akkor te a sodrás alján vagy, és nem tetszik a hév, gyakran a…..
James life Fész-kelődök 2010.09.20 01:06:00
"Lájk... ná-ná-náná-ná... lájk iz lájk... ná-ná-náná-ná... Gombot kaptál, lájk." Pedig el akartam kerülni hogy a Facebook keze betegye ide a lábát, de mivel előbb-utóbb úgyis felfal mindent, így magam adom a blogom...