Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lafatyosvendelbá

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Praxis Pucsítson jobban 2010.03.29 09:21:00
Volt hasonlóban részem, akkor nem röhögtem, de utólag igen. Pont utazás előtt elkezdett elég komoly mennyiségű vér folyni belőlem és nem a megfelelő testnyílásból. Persze megijedtem, hogy mégis honnan jöhet (mármint belekből esetleg, mert az nagy gáz). Mindenhol "jöjjön…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
lafatyosvendelbá 2010.02.07 11:04:39
Esküvő délelőttjén menyasszonyi autó folcvágen csoport nem alsókategória,kis pöcs rokon gyerek bezárta az ajtókat egyik kulcs 180 kmre a másik az az ülésen,gyerek sajnos nem a kocsiba maradt hanem kivül:-)Mindez Budapesten nem vidéken..
Felhivtunk fű fa gyökeret mindenkit senki nem tutta kinyitni roncsolás nélkül,azért nem annyira szarok ezek a riasztó ill kódolt rendszerek reteszes zárak.
Persze minden nyitható milliós eszközökkel amit pontosan lehet tudni kiknek a kezében lelhetők fel..Mind autójavitással kereskedéssel foglalkozik ez tuti,és nem sufni szinten. A márkakereskedők környékét és a szarházi alkalmazottaikat kel kicsit pofánverdesni,de kinek érdeke ez?Szolgálltatás ez mint a redőnyszerelés.
Az emberek 90 %-a Használtautó .hun vesz alkatrészt honnan van az a sok jó holmi he?
nem azt kéne vakarászni
Még a márkaszervizbe is azt választod ha a szerelőd tud neked olcsóbban cuccost Hee..???
nem feljelented hanem remegve örülsz hogy milyen olcsón megusztad mer a haver segitett,ja a csóró fasz meg ott siratja a verdáját mer nem a gazdagét viszik el.Lényeg hogy te jól járj meg aki ezzel seftel.
Nem köll itt álszenteskedni ügyeskedők országa vagyunk,benne a sok biztositóval csalóval egyebekkel egymásra épül a rendszer.
Ebben vagyunk mindannyian csak mi mással foglalkozunk keresve a gyors lehetőségeket Mi is,MRI re nem lehet csak hónapok mulva bejutni,ki várja azt ki? jól gondoltad senki mer vagy fizetsz vagy addigra már nem kell menned mert érdekmúlás történt.
Miért is lopnak akkor az emberek????
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
Kis kerek dobozban tartja az alkoholos dohányterméket, a snüst, viszi ralizni és a Forma-1-es futamokra is.  Nyilvánosan csak a nyári Finn Ralin fényképezték le vele, de F1-es fotókon is jól kivehető a nadrágzsebében. Magyarországon a dohányzás – már ha lehet annak…..
lafatyosvendelbá 2009.11.11 11:17:33