Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oobunda

36 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog Up Comedy OTP Mikrofonpróba 2011.07.02 18:27:00
Kedves Olvasóim!Bejutottam az OTP Mikrofonpróba tehetségkutató verseny döntőjébe. :)A döntőt az nyeri, aki a legtöbb szavazatot gyűjti össze a facebookon és az iwiwen.Akit meggyőzött ez a 34 másodperc az kérem szavazzon rám!Íme a Link: Lévai BalázsKöszi előre is mindenkinek!..
Blog Up Comedy Utazz Egyiptomba! 2011.01.31 17:56:00
Egy képet szeretnék megosztani Veletek, amelyet a mai Népszabadság egyik oldalából fabrikáltam. Ebből is látszik, hogy milyen hátrányai lehetnek az előre kifizetett hírdetéseknek. Vagy már ennyire hódít a katasztrófaturizmus?A mai Népszabadság 7. oldalán a Világ című…..
Nemrég találtam egy régi cikket az Indexen, amelyben a hamisítás egy egészen új válfajával ismerkedhetünk meg. A Pick szerint ugyanis  olcsó, Magyarországról érkező mangalica hamisítványok árasztották el a japán piacot, ami a magyar fajta ázsiai hírnevét is tönkreteheti.…..
Kicsit félve vallom be, hogy izgulós típus vagyok, könnyen izgalomba jövök, ami nálam erősebb tünetekkel jár, mint egy dinnye tej, kávé, kovászos uborka kombó reggelire, megbolondítva egy kis savanyú káposztás babsalátával. Ezt az érzést én csak Charlie effektusnak nevezem,…..
Blog Up Comedy A Banán Dealer! 2011.01.08 21:51:00
Szezonális termékek. Ma már szinte ismeretlen számunkra ez a fogalom. Paradicsom a karácsonyi ünnepi asztalon, mandarin gyermeknapra, de a csoki mikulás is ott figyel ránk még Húsvétkor is a boltok polcain, igaz ilyenkor már nem a pénztárnál, hanem a hátsó sorok valamelyikén a…..
Egy pár hónapot pihent a Blog Up Comedy, de ettől az agyam is pihentebb lett, így most újult erővel, újrakezdem… az elmúlt időszak bőven szolgáltatott alapanyagot. A Budapesten eltöltött több, mint egy év alatt hozzászoktam például ahhoz, hogy már semmin sem szabad…..
Az RTL Klub által meghirdetett állásajánlathoz fűzött kommentek tartogatnak még egy-két zseniális hozzászólást. Az RTL szerintem innentől kezdve ki is rúghatja a kreatív embereit, ugyanis a Komment Királyok ingyen és bérmentve szolgáltatják a jobbnál-jobb tanácsokat. Forrás:…..
Zseniális hozzászólásokat találtam az RTL Klub honlapján egy álláshirdetés alatt. Na, itt aztán van minden. A Komment Királyok tanácsokat adnak, kérnek és egy-két ember még az állásajánlatra is jelentkezett.Forrás: www.rtlklub.huRTL Klub - Állásajánlat 2009-10-30Egy kritika…..
Ez a műsor összehozta a Komment Királyokat. Nem törődve a cirokseprűk, virágföldek, pénzenergiák és fétis fésűk hatalmával, a műsor egységes tiltakozást vált ki a kommentezőkben. Ritka az a téma, ami ennyire egy oldalra „tereli” az embereket. (Bár ez lehet azért…..
Az első Komment Királyok a szombati magyar-német meccsen történt sajnálatos lábtörésre reagáltak a következőképpen:Forrás: www.samsungsport.huLerúgtuk a németek egyik ászát, nem lehet ott a vb-n 2010-05-30 () 2010-05-30ebben legalább jók ezek a bénák : debil módon…..
Komment Király Első 2010.05.31 15:54:00
Ezt a blogot azért kezdtem el szerkeszteni - írni azt jobbára Ti fogjátok - mert úgy gondolom nagyon tanulságos dolog kommenteket olvasgatni. Sokszor több lényegi elem van a hozzászólásokban, mint magukban a cikkekben, és bizony a humorértéke is jelentős ezeknek a…..
Blog Up Comedy Megjött a Mikulás! 2009.12.06 20:11:00
Későn fekvő típus vagyok, de tegnap tényleg megérte sokáig fent maradni. Én nem a Mikulást akartam kilesni, akinek egyébként haladnia kell a korral, mert a hagyományos kiscsizmák kora lejárt. Az ablakokban már csak rózsaszín Hello Kitty gumicsizmák vannak kirakva vagy fekete-fehér…..
2009. november 16-án felléptem a Fiatal Félőrültek Fesztiválján a Godot Dumaszínházban. 10 percem volt arra, hogy „rögtönözzek” valamit. Kiváló memóriámnak köszönhetően szó szerint le tudtam írni a szövegem, amit ott és akkor találtam ki. Tisztára MC DC-nek…..
2009. november 16-án felléptem a Fiatal Félőrültek Fesztiválján a Godot Dumaszínházban. 10 percem volt arra, hogy „rögtönözzek” valamit. Kiváló memóriámnak köszönhetően szó szerint le tudtam írni a szövegem, amit ott és akkor találtam ki. Tisztára MC DC-nek…..
comment:com Már a Class FM is ad 2009.11.18 23:40:00
Elérhető már a Class FM honlapja is, de az élő adás gombra kattintva kőkemény trance-t kapnak az arcukba azok, akik ugyebár a magyar kereskedelmi rádiózás megújítására vártak. A link egyébként a Power Trance FM elnevezésű netrádióra vezet...
Én kis naiv, azt hittem, hogyha már láttam 100-120 részt a Mónika Showból, 46 Joshi Baratot, 4 széria Megasztárt és Való Világot, akkor már semmi váratlan nem érhet. Tévedtem. Ott van például a TV2 fő marketing fogása a „Szenvedélyünk a szórakoztatás” néven futó…..
Volt idő, amikor mindenből izmust kreáltak. Ma pedig már trendeket követünk. Ami jó, az trendi, az izmusok pedig – „trendiesen szólva” - már uncsik. Bár nem sok különbség van a kettő között, de legalább nem törik bele a nyelvünk a Donatellácskaizmusba és…..
Blog Up Comedy A Királynő! 2009.05.29 22:46:00
A napokban királynője is lett az országnak. Egyből három is. Az egyetemen tanítanak nekünk esztétikát, így azon már nem lepődtem meg, hogy a szépség relatív. De hogy ennyire? Az új királynő Serdült Orsi, tavaly nem járt sikerrel. Megpróbálta megint, és sikerült. De milyen…..
Aki piacképes diplomával rendelkezik az tudja, hogy milyen komoly castingokon kell részt venni egy állás betöltéséhez. A piacképes szó némi magyarázatra szorul. Nem az a piacképes diploma, amit 50 ezerért árulnak a KGST-n és még utalás sincs benne a tanár, történész vagy a…..
Én nagyon szerettem óvodába járni. Naiv gyerek voltam, sokáig azt sem tudtam, hogy a délutáni alvás után mi az a nagy folt a sírós Zolika kiságyán. Hát nem az óvónéni viccelte meg álmában egy pohár meleg vízzel. Visszagondolva az még belefér, hogy valaki egyszer-egyszer…..
oobunda 2009.05.14 01:20:36
@betaberta: Ez az íróra is vonatkozik, de ha úgy írtam volna, hogy: "A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek, és írónak ajánlott!" az már túl erőltetett lett volna, ráadásul még valaki azt hihetné, hogy nem vagyok ember. :)
Április után a negyedikes középiskolások életében nem a május jön, hanem az érettségi. Az Anyák napja is erre az időszakra esik. A vizsgáztatók anyukáit emlegetik is ilyenkor rendesen, és nem csak a rokonok. A meghitt vasárnapi virágátadást azért rendesen el tudja rontani egy…..
Könnyed szerda esti haknira érkezett az ÁCSI Milán csapata Magyarországra. Azért írtam le kiejtés szerint a csapat nevét, mert azt hittem, hogy ezzel megkönnyítem a hölgyek dolgát, de elbizonytalanodtam, mert így meg valamelyik helyszínelős film címére hajaz: NCIS, CSI. De…..
oobunda 2009.04.24 23:00:14
@idelle: nem feltétlenül a magyar foci érdekel, csak az a körítés, ahogy eladták a nézőknek :)
A nevekkel mindig bajban voltam. Bemutatkozáskor kizárt, hogy oda tudjak figyelni a másik nevére. Olyankor a sajátomra koncentrálok, és még ha ehhez kézfogás is párosul, akkor teljes a káosz. De nem csak ezzel van a gond! Sokszor a név alapján még el sem tudom dönteni, hogy az…..