Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alojzia

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András a MÁV-START-al a bliccelés ellenFolytatódott a MÁV-START Zrt. bliccelés elleni kampánya ismert emberek részvételével. A kampány második állomásaként április 21-én Stohl András színész ellenőrizte az érvényes menetjegyeket és bérleteket Budapest Nyugati…..
alojzia 2008.04.22 12:32:43
Eddig úgy gondoltam, hogy egy vállalatnál a következő a hierarchia: 1. Takaítónő (pláne ha diplomás suvick) 2. Titkárnő 3. Portán ... N. Vezérigazgató De most szembesülhezünk azzal a ténnyleg, hogy az igazi úristenek a MÁV-nál a pénztárosok, hogy mosnám ki egyik-másik…..
Nacsa Olivér, Harsányi Levente és Ganxsta Zoli a Keleti pályaudvaronA MÁV-START Zrt. folytatja a bliccelés elleni harcát az érvényes jegy vagy bérlet nélkül utazók arányának visszaszorítása érdekében. Az ellenőrzésekkel az éves szinten milliárdos nagyságrendű károkat…..
Lepsényi csatlakozós, nem csatlakozós. Sziasztok!   Igazából nem is értem miért idegesítem magam fel minden alkalommal, amikor pórul járok, de ha egyszer visszakaphatnám azt az időt, amit elvesztegettem állomásokon ücsörögve…lehet, hogy ez lenne az egyik kívánságom…..
via beol.hu: Az országban több helyen leváltották a munkabeszüntető vasutasokat, így Békéscsabán is. A sztrájkot szervező Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSzSz) területi vezetője szerint ezért nem kizárt, hogy legközelebb nem jelentik be előre a…..
Új MÁV blog Képrejtvény 2008.02.19 09:39:10
No comment. Tudom szaknyelv, de így analfabétának murisan hangzik:) ..
alojzia 2008.02.19 10:03:21
Új MÁV blog Van hozzá képünk 2008.02.15 10:05:44
Viccelődjünk így pénteken... Első kép by vini: Második kép, ami eléggé X-menes:) Lehet erre is kívántak hajazni a MÁV-Startnál? Hello! Ma reggel a bosnyák téri piros 7-es megállóban kaptam lencsevégre ezt a gyönyörűséget. Nem tudom ki ez az X-Men, de nagyon komoly. ;) Ha…..
A VDSzSz Szolidaritás által meghirdetett, 2008. február 1.-jén hajnali 03.00 órától megkezdett folyamatos sztrájk miatt nem mindenhol biztosított a pénztári szolgálat, ezért a MÁV-START Zrt. meghosszabbítja a megváltott 2008. január havi vasúti bérletek érvényességi…..
A VDSZSZ Szolidaritás aláírta a MÁV-START Zrt. által még 2007. decemberében javasolt foglalkoztatáspolitikai megállapodást, amelyet közel 1 hónappal ezelőtt, az azt aláíró Vasutasok Szakszervezete, a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete, a Vasutasok Független…..
Új MÁV blog Adószám 2008.01.10 07:50:00
Számvitel, számvitel.... Üdv!   Nem panasz, csak észrevétel. Ha csak nekem új az infó, akkor bocs. Ma a Keletiben szokás szerint megvettem a hétvégi hazaútra szóló jegyemet, és mivel a munkáltatóm fizeti a hazautamat, így szóltam, hogy számlát is kérek. Erre a…..
Tamás felvetése. Mellesleg szerintem teljesen jogos a dolog. Üdv!   Nekem egy olyan felvetésem lenne, hogy a bérleteseknek miért nem téríti meg a MÁV a jegy árát a lassan már mindennapossá váló sztrájkok alkalmával? Elvégre nekem van egy olyan szerződésem a MÁV-val,…..
Az őszinte embert hamarabb utolérik, hiszen megmondja szemtől szemben, hogy akkor ő most kijátszaná azt a kiskaput ott, majd meglepődik, hogy a másik fél nem annyira szívesen asszisztál ehhez, még ha nincs is erre különösebb alapja. A soha véget nem érő "mennyire naiv…..
Számomra csak az nem világos, hogy az ilyen helyzeteket miért nem lehet tudatosan elkerülni, miért kell média és minisztériumi ejnye?Győr-Budapest - Eltelt egy hét a Blikk cikkének megjelenése óta, mégsem cserélte le a MÁV a "marhavagonokat”. A Győr-Budapest vonalon a…..
Boglárka postja felvet jópár kérdést, ami már érik egy ideje. Miért nem viselnek a vonaton dolgozó kalauzok azonosítószámot, vagy név táblát? Miért nem mennek előbb át egy pszichológiai alkalmassági vizsgán, ne adj' isten egy IQ teszten? 2007.aug.12-én, vasárnap a 11.28-kor…..
2006. augusztus 24-e óta a Nyugati pályaudvarnál felállított peronkapuk meghozták a várt eredményeket. Az azóta eltelt időszakban közel 130 M Ft többletbevétel keletkezett, ami a jegypénztáraknál 10%-os, a jegykiadó automaták esetében 12% bevétel növekedést jelent. A szigorúbb…..
Két apróság. De elgondolkodtató: Hello! Pénteken utaztam hazafelé, és Kőbánya-Kispesten a másik vágányon megállt a szentesi vonat, aminél az ajtók fel vannak szerelve egy plusz kihajló lépcsővel. természetesen nem nyitották le ezeket, hogy segtsék a felszállást, ezáltal pl.…..