Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pusztaibetyárokszövetsége

4 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Hazafias NERfront 2010.07.30 08:00:00
A Nemzeti Együttműködés Rendszere 56 napot élt. Megszületett helyette a Nemzeti Centrum.Gyurcsány reformkényszeres volt, emlékezhetünk rá, hogy kéthavonta újabb és újabb reformot zúdított az ország nyakába. Orbán ugyanezzel a találékonysággal rendelkezik a saját…..
  Bokros Lajos kommunistázta le már néhányszor az LMP-t, elsősorban azért, mert a neoliberalizmussal szemben határozták meg magukat. Aztán a párt programját olvasgatva olyan részre bukkantunk, amitől összerándult az európai értelemben véve konzervatív gyomrunk: ha…..
pusztaibetyárokszövetsége 2010.03.29 00:56:05
@heima: Nem az okozza, de az konzerválja.
Minden állami támogatás az állampolgárok felé szociális juttatás. Az Eu-ban létezik az alapjövedelemről szóló diskurzus. Tisztán nincsen sehol sem, de Franciaországban eléggé közel járnak hozzá.

Inkább a középosztály kiszélesítéséről, és az alsóközép támogatásáról van itt szó.
Könnyű komcsizással érvelni, csak nem hatásos.
Az MSZP újabb okot talált a rettegésre. A jól ismert Fidesz-fóbia és a Jobbiktól való rettegés mellé megjelent az LMP para. A plakátjaikon is az áll, hogy az szavazzon rájuk, aki fél. Az MSZP-től nem is vártunk többet, mint megélhetési rettegést. A fidesz fikázában megőszült…..
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
pusztaibetyárokszövetsége 2010.03.13 11:59:35
@blueby: Hivatalos információ lehet ez is, mert a helyi VB ezt mondta az LMP-s jelöltnek. A helyi VB nem adott ki közleményt, így addig "hivatalos" információt nem kap senki. Csak a jobbik interpretációt.
pusztaibetyárokszövetsége 2010.03.13 12:01:12
@Kristl: Kap egy szelvényt a gyűjtőpontjára. Honnan tudhatta volna, hogy az éppen egy Jobbik aktivistáié, aki ki akar tolni vele?
pusztaibetyárokszövetsége 2010.03.13 12:12:42
@Zetor: Nincs csalás az ügyben. Hacsak a tudatos provokációt nem számítjuk annak. A helyi VB szigorúbban járt el, mint más VB-k a különböző színű tollas szelvényeknél.
A Jobbikon sok fogást lehet találni, de számomra mégis az a legidegesítőbb, hogy nem mondják el valójában honnan is van a profi szervezet és kampány felépítésére elég pénzük. Mennek a mende-mondák a maszop támogatásokról, a fidesz emlőről, a perzsa kapcsolatról.De a…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
Mindössze hat hét van hátra a választás első fordulójáig. A kampány a négy vagy a nyolc évvel ezelőttivel összehasonlítva szinte illegalitásban zajlik: ennyivel a voksolás előtt példátlan, hogy az ember egy vasárnap esti tévézésnél ne ütközzön bele valamelyik párt…..
pusztaibetyárokszövetsége 2010.03.01 22:15:02
@jjulie: mszp megint átad egy nagyobbpakk cédulát?
Csak tudnám miért sír Szécsi Gábor Kecskeméten cetlikért, ha ilyen biztos, hogy megkapja az mszp-től..
Mandiner blog Kérés az SZDSZ-hez 2010.01.13 11:01:00
  Bár Dávid Ibolya nem oly rég még határozottan cáfolt egy lehetséges MDF-SZDSZ választási együttműködést, mégis furcsa pletykákat beszélnek mostanában. És látva, hogy az MDF-nek a magyar politika összes kacatját sikerül kiguberálnia, ez a fordulat már nem is lenne…..
Az ATV információi szerint már neve is van az MDF és az SZDSZ mini oljafájának: a jól értesült orgánum szerint Demokratikus Centrum gyűjtené össze - és hasznosítaná újra - mindazokat a politikusokat, Bánk Attilától Bokros Lajoson át Retkes Attiláig, akik készek harcba szállni…..
Milyenek is az „Új erő” külpolitikai elképzelései és törekvései? Egyáltalán: vannak-e ilyenek? A kérdésnek különös aktualitást ad, hogy október 24-én a Jobbik nemzetközi együttműködési megállapodást kötött négy nyugat-európai radikális és/vagy…..
A Hírszerző még a hivatalos zászlóbontás előtt megírta, hogy megalakult a Szabad Emberek Magyarországért. A Szabad Emberek Magyarországért egyik alapítójaként szeretném eloszlatni azt a cikkben szereplő állítást, hogy a SZEMA is bejelentkezett egykor létezett vagy még létező…..
Ezen cikkben összekapcsolódik a Touristpolice pavilon, a borutca és a VÁKUM által három napra felélesztett volt Városi Mozi is. Hogy e három eseménynek mi a közös mozgatórugója? Kiderül a cikkből!Rögtön kezdjük is a Városi Mozival. Az utóbbi 3 napban végre olyan dolog…..
Az utóbbi 3 napban végre olyan dolog történt ,amire 10 éve nem volt példa. A városi mozi üzemelt. A VÁKUM szervezésében került megrendezésre a Szabad Animációs Filmkészítők Találkozója (SZAFT) az esték pedig zenés levezetéssel zárultak. A rendezvény ideje alatt rengeteg…..
pusztaibetyárokszövetsége 2009.06.22 10:36:12
07:34 Tökös pénzügyi szakembert akarnak kormányfőnek olvasóink09:41 Milyen legyen az új kormányfő?10:21 Hiába győzködte Kovács László Surányit?11:21 Titkos jelöltben bízik az SZDSZ12:07 Surányi nem vállalja13:23 Jaksity György nem lesz miniszterelnök15:11 OTP-s jelöltet…..
Miután Novák Gábort felvilágosították arról, mi az az MSZP meg az SZDSZ, inkább mégse vállalta a miniszterelnökséget, hasonlóan Tóth Sándorhoz, Panyi Szabolcshoz, Megadja Gáborhoz, Lakatos Márkhoz, Patai Mihályhoz, Jaksity Györgyhöz és Surányi Györgyhöz, meg a halál tudja…..
A Nem Lehet Más a Politika kiáll Vértes András mellett, aki az üzleti életben már bizonyított.Az AMWAY nevű cégben Vértesnak sikerült előlépnie smarag fokozatú taggá, ami azt bizonyítja, hogy nagyon jó rábeszélő képessége van, sok emberrel képes elfogadtatni fájó…..
Ez egy nagyon egyszerű poszt lesz. Csak azt szeretnénk mondani, hogy: Nem. Nem tartjuk elfogadhatónak, tolerálhatónak, menthetőnek, előfordulhatónak, hogy hangoskodó tüntetőket meztelenre vetkőztessenek és tornáztassanak. Ha eltakarják transzparensükkel GYF-et a rajongók elől,…..
Az MSZP nem ismeri, de jó jelöltnek tartja Patait  A szocialista frakció nincs igazán tisztában azzal, hogy ki az a Patai Mihály, de ha az SZDSZ-nek jó, akkor ők is támogatják, csak hogy elkerüljék az előrehozott választást. (Index) Ebben az egymondatos hírben benne van a…..
FODOR: Már itt kellene lennie.GYURCSÁNY: Nem mondta biztosra, hogy jön.FODOR: És ha nem jön?GYURCSÁNY: Akkor holnap megint eljövünk.FODOR: És holnapután is.GYURCSÁNY: Esetleg.FODOR: És így tovább.GYURCSÁNY: Azaz, hogy...FODOR: Amíg el nem…..
Fidesz: neki jó is, meg nem is. Jobb, ha a szocik még szenvednek egy ideig, és konzerválják az alacsony támogatottságukat. neki NEM JÓMszp: Neki inkább jobb most bukni egy nagyot, és hagyni, hogy a Fidesz szívjon a válságkezeléssel. Viszont azt tudni kell az MSZP-ről, hogy rendkívül…..