Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ememel

175 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most mit szépítsem?  Szar minden... úgy, ahogy van...
Mindenlilaponthublogja B.Ú.É.K! 2011.01.02 12:18:21
 Kányádi Sándor: Csendes pohárköszöntő újév reggelén Nem kívánok senkinek se különösebben nagy dolgot. Mindenki, amennyire tud, legyen boldog. Érje el, ki mit szeretne, s ha elérte, többre vágyjon, s megint többre. Tiszta szívből ezt kívánom. Szaporodjon ez az…..
+Van munkám januáról.Nem járok már kineziológushoz.Kevesebb gyógyszert szedek.Valamivel nyugodtabb vagyok.Tele vagyok jobbnál jobb tervekkel.Jövőre össze fog jönni Ausztrália. -Szerintem nem jó az angol tanárom.Dagadt vagyok, el kell mennem mozogni és jobban odafigyelni mikor…..
I.Harang csendül,Ének zendül,Messze zsong a hálaének,Az én kedves kis falumbanKarácsonykorMagába száll minden lélek. Minden emberSzeretettelBorul földre imádkozni,Az én kedves kis falumbaA MessiásBoldogságot szokott hozni. A templombaHosszú sorbaIndulnak el ifjak, vének,Az én…..
... vagy mégsem? A munkanélkülim 69eFt volt, de ez semmire nem elég, járok kineziológushoz, akit fogalmam sincs miből fogok majd kifizetni (10eFt/alkalom), az angol egyre nehezebb, utálom magam, rohadtul nincs munkalehetőség, mindenki megmondja, hogy mi a jó, de baszik segíteni…..
 Ma megállapítottak kb. 70e HUF munkanélküli segélyt 1 hónapra, 3 hónapig lesz ennyi... A fizetésem 4 éve folyamatosan 90-100e HUF körül mozgott. Ennyiért még jó, hogy itthon fogok ülni...No comment :)..
Mindenlilaponthublogja ü ZENE t 2010.10.01 17:59:46
 Ma van a ZENE világnapja! Kodály Zoltán: A Magyarokhozhttp://www.youtube.com/watch?v=L2WAE0d4Zkg&feature=related Most hirtelen ez jutott eszembe, hogy mekkora zene. Aztán rájöttem, hogy legalább egy napon keresztül tudnék olyan híres, fontos, kiváló zenét, ami…..
 Lezárult egy 4 éves korszak... ugyanis ma megszűnik a munkaviszonyom. Felmondtam. Philip Selway - By some miraclehttp://www.youtube.com/watch?v=0xwxDra-xyg..
Mindenlilaponthublogja Temetés 2010.09.15 12:55:00
 Tegnap volt a Papa temetése. Hatalmas koszorúkat kapott.Megnéztem Őt és meg is érintettem a kezét a leplen át.Szörnyű volt az egész.Szép volt a beszéd, de a zene pocsék.Sokan voltak.Utálom a temetéseket.          Albinoni -…..
 abból, hogy nem hagynak békén. Amúgy meg feszült vagyok és mindjárt szétba** az ideg!!!..
Mindenlilaponthublogja Elmúlás... 2010.09.06 11:03:00
 Szeptember 2-án valahogy másképpen indult a nap. Furcsa volt minden. Végre szép idő volt, sütött a nap. Aztán jött egy telefon és 3 szó, amitől mindig rettegtem, amióta az eszemet tudom. Azt hittem szétszakad a szívem. Erről nem volt szó, ez nem történhetett meg.…..
és tudom, hogy igen sok elmaradásom van... de most megyek sütni Mirindás szeletet...
 "Legyen kirugdalt, kitagadott, céda, csak a szívébe láthassak be néha." (Ady Endre)..
  Ma reggeli után bementünk Sopronba, mert a Bátyámnak valami dolga volt, Anyuval meg addig sétáltunk egyet. Sajnos a Tűztoronyba nem jutottunk fel, mert épp felújították a sétálóutcákat, újrakövezték és kissé fel volt túrva 1-2 hely... Majd fröccs és cukrászda, de…..
  Vasárnap hajnalban felébredtünk mindketten, összebújtunk, remek dolog volt... majd így aludtunk el ismét egymás karjai közt. Reggel 9h-re értem haza. Gyors fürdés, összepakolás 6 napra, majd 12h körül elindultunk Bükfürdő felé. Útközben Kónynál…..
 Szombat este autóval átmentem Zenészhez. Vittem a bort (Tokaji Ó-Furmint, 2003-as száraz fehér), a gitáromat, a húrkészletet, egy üveg bubis vizet és persze magamat. Egész gyorsan kiértem, 20 perc alatt. Ismét levettem a lábáról, ugyanis a bor is király volt, a gitárnak…..
 Vettem húrt, egész olcsó volt (1800huf), mondjuk azt nem tudom, hogy pengetőt kell-e majd vennem. Nem értek hozzá... Majd kimentünk megint Pilisistentudjahová a horgásztóhoz hamburgerezni és sétálni. Rohadt meleg volt, fülledt, párás idő. Aztán most itthon,…..
Mindenlilaponthublogja Mekkora zene 2010.07.01 20:32:14
 Egy hete folyamatosan hallgatom Beethoven 7. szimfóniájának 2. tételét (Allegretto)... no de nem akárhogyan! Jacques Loussier előadásában az alaptémát zongorán, majd tíz variációban előadva jazz stílusban. Fantasztikus, érdemes mind a tizet…..
 Behalok ezektől az üziktől, dehát Zenész ilyen. Imádom a stílusát... Legutóbb közölte, hogy vesz nekem egy húrkészletet, mert márpedig ő meg fog tanítani engem gitározni és akkor majd együtt gitározhatunk és énekelhetünk. Vicces, hogy van egy basszgitárom is meg egy…..
  Történt ugyanis, hogy szombaton és vasárnap kint voltunk a telken. Bátyám névnapja, unokatesóm születésnapja és az én lediplomázásom ünneplése lett volna, ha nem csak a Bátyámék jöttek volna. Még csak nem is az idő miatt, hanem mert beteg lett az unokatesóm is meg…..
 Tegnap már teljesen ki voltam borulva, hogy miért nem keres, nem akar velem MSN-ezni, semmi... na meg amikor 10 percet mégis, akkor olyan hideg. Teljesen bedepiztem, hogy már megint túl gyors volt és esetleg valamit elrontottam. Mondjuk igazából a csókon és az összölelkezésen…..
  ...ugyanis tegnap este találkoztam Zenésszel. Kőki-n taliztunk és lehet furcsa, de elmentünk hozzá. Szerencsére az eső is elállt már. Nagyon jól éreztem magam, sokat beszélgettünk, elfogyott egy Tokaji Szomordni is, meg hajnali 1h-kor pizzát is rendeltünk, youtube,…..
Mindenlilaponthublogja Derék 2010.06.20 15:43:23
 Ismét beállt a derekam, alíg bírok itt ülni.Bevettem egy Cataflant, de még semmi hatása. Az előbb lekellett fajolnom a Fruzsihoz kifújni az orrát... nem igen bírtam felegyenesedni.Lehet, hogy vennem kellene egy Kosmodisk-et. "Hát(ha) ez segít!"..
 Bátyámék és én. Ferihegy Repülőgép emlékparkban kezdtük (volna), de akkora sor állt, hogy tovább mentünk a Természettudományi Múzeumba, majd a Zwack Múzeumba. Tetszett mind a kettő, érdemes volt elmenni és nem is voltak annyira sokan...
 Sikeresen leállamvizsgáztam! 4-es lett a két tétel átlaga és mivel a szakdolgozatomat lehúzták, de megvédtem 5-re, így átlagban az is 4-es lett.Az egyik tételt megálmodtam, a törzsanyagosat... Jó tétel, tudtam anno is, érdekelt, szerettem. Tegnap este még…..