Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tettike

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Városi Kurir TV-fotelra fel!!! 2016.11.10 09:28:06
Miközben a mai nap a reggeli ébredéstől mindenki vérmérsékletének és beállítottságának megfelelő előjellel, de az amerikai elnökválasztásról szólt, addig suttyomban történt azért más is szeretett Pannóniánkban. Kiderült ugyanis, téves az a hit, hogy a "nép" tetőtől talpig immunis a politikára és a…..
tettike 2016.11.11 12:31:10
@1ghost: Ezeknek kár is magyarázni! Úgyis mindenre van hazugsága, szerintem ezek el is hiszik, amit szajkóznak! Teljesen reménytelen vállalkozás itt észérvekkel hatni olyanokra, akiknek egy csepp sem jutott! Folyamatosan megy a mantrázás: ballib, libsi, komcsi, Gyurcsány, Soros, szoci és a többi, és a többi. Mást sem tudnak. És ami a legszomorúbb: a többségük 89 körül, vagy azután született, fogalmuk sincs a régmúltról, de úgy fröcsögnek, mintha benne éltek volna. Az emberek pedig lassan belefáradnak abba, hogy próbálják megértetni, hogy mi is folyik itt immár hat éve... Ha egy Trumpot valaki istenít, vagy örül, hogy megválasztották, akkor mit várhatunk a jövőtől? Szerintem semmit, egyre csak lejjebb és lejjebb ásunk, míg egyszer csak a béka segge alatt kötünk majd ki.
Ha van valami, amitől felmegy az agyvizem, az az olyan sajtóközlemény, amit ilyen kísérőlevéllel küld az ügynökség, ebben az esetben a Frizbi című ATV-műsor kommunikációját végző sunhill media (így, kisbetűvel írják): Kedves Kollégák! Kérlek, a közleményt változtatás nélkül adjátok…..
tettike 2016.10.11 20:39:54
@Eruka: Hát igen... ez ma itt a színvonal! Pedig a Kártyavár szenzációs sorozat, nagyon kár, hogy ilyen kevesen nézik, még ez a pojáca is megelőzi...
Bátor húzás, még a végén valaki párhuzamokat kezd húzgálni a hazai állapotokkal. ..
Szalai Vivien kinevezésével új éra kezdődött a TV2 háza táján: jelentős elbocsátások és személycserék után a csatorna készen áll arra, hogy a bármifajta szakmai kritika nélkül sugározza a fideszes pártpropagandát. Az új igazgató áldásos tevékenységét már most, rövid…..
tettike 2016.04.06 15:30:03
@rat12: Egyetértek! És még finoman fogalmaztál!
Bár a ház elég nagy, a kedvenc helyünk mégis a hátsó terasz lett. A két roskatag asztal, a nappaliból kicipelt, beltérinek tervezett székek, a gyertyák és a legális dohányzás valamiért iszonyú vonzó. De az is lehet, hogy az Astoriánál sosem tapasztalt csend és esti lehülés…..
Szombat volt, amikor beköltöztünk. Utánfutót béreltünk, azzal hordtuk ide a bútorokat, ruhákat, könyveket és minden egyéb lomot, amit  két felnőtt és három kamasz az évek során összegyűjtött. Kibéreltük a házat még az előző héten, és végre birtokba is vettük.…..
1944. november 15. volt, mikor egy zsidó asszony Svájcban tollat fogott és leírta, mi történt vele a németek Budapestre történő bevonulásától egészen addig, amíg megérkezett Bergen-Belsenbe. Füzetének első két oldalára ezt…..
A fapados utas egyik rémálma: megvette a repjegyet, lefoglalta a szállást, kifizette a koncertjegyet, aztán egy hónappal az út előtt azt mondja a szolgáltató, hogy bocs, mégse, szar volt a töltöttség, inkább nem repülünk aznap. Pontosan így jártak a napokban azok az utasok, akik…..
Kedves Barátok, Zsofia ma hajnalban elhunyt. Nagyon köszönjük minden ismerősnek az elmúlt hónapokban kapott sok biztatást, látogatást, telefonhívást, segítséget, levelet, vért. A temetést még szervezzük: előreláthatólag a jövő hét utáni héten lesz, hétközben. Aki…..
Kapanyél Monet kertje 2014.01.21 13:00:00
Bár nyílik a hóvirág és a téltemető, azért messze még az igazi színpompás kertek ideje. A mostani se nem tél, se nem tavasz szürkesége arra ösztönzi az ember lányát, hogy túlélésre gyúrva szép kertek képeit nézegesse addig is, amíg saját virágaiban gyönyörködhet. Így…..
Nagy Imre és mártírtársai kivégzésének 55. évfordulóján, egy 560 felvételből álló fotóriport közlésével a forradalomra szeretnénk emlékezni. A fényképek szerzője Nagy Gyula. Ha valaki nem is olvassa végig ezt az írást, a nevet tessék megjegyezni! Ilyen heroikus…..
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
Eddig tökéletes karrierjükkel, tökéletes kapcsolatukkal, tökéletes mindenükkel voltak a címlapokon. Most valami éppen nem tökéletes, most azzal. A bulvárnak mindegy, hogy jó vagy rossz hír, kihasználják a sztárokat. Ahogyan a sztárok is élvezik, ha írnak róluk, és ott…..
tettike 2012.08.19 08:45:03
@CM2131: Végre egy normális ember! Tök igazad van!
 A TV2 celeb vonyíttató produkciója péntek esténként képes legyőzni a konkurens RTL Klub csatornát, de a műsor producere szerint nem ez a cél, hanem az, hogy hétről hétre egy szuper tévé showt tárjanak a nézők elé. Ehhez talán Hajdú Péter a legmegfelelőbb figura. Vagy…..
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
tettike 2011.04.05 11:07:58
@moncayo: Szívemből szóltál!!! Ehhez már nem lehet mit hozzáfűzni.
Ezt olvashatjuk egy egyre népszerűbb vállalkozás honlapján: „Évezredek óta őrzik őket titkos könyvtárakban valahol Indiában...Világszerte 110 millió ma élő, akár teljesen átlagos emberről szólnak....átlagos... Legalábbis eddig ezt gondolhatták... 162 ezer ma élő magyar ember életéről is vannak…..
tettike 2011.01.29 06:45:52
A (névtelen) feljelentés, avagy vamzerkedés története egyidős lehet az emberiséggel, már az ősemberek is bemószerolhatták egymást egy-egy szőrén-szálán eltűnő kőbalta vagy szakóca miatt rejtett barlangfeliratokon, Samu, bazdmeg, az Ötzi vitte el, láttam, itt ökleljen fel egy…..
tettike 2011.01.19 11:55:20
Ez a macskás kép nyerte a XXIX. Magyar Sajtófotó Pályázat egyik kategóriájának első helyét. 13 kategóriában lehetett nevezni, és négy fordulón kellett túljutnia a fotó készítőjének, Huszti Istvánnak, aki az Index fotósa. A XXIX. Magyar Sajtófotó Pályázat díjnyertes…..
tettike 2011.01.19 11:52:04
@cassiopeia261: Abszolut egyetértek veled!
A szilveszteri adásban megemlítették, hogy volt valami balhé az X-Faktoros Vastag Tomi, és VV Olivér között. A visszafogott Vastag Tomi nem igazán akart reagálni a műsorvezető kérdésére, vagy egyszerűen lekeverték a választ, mindenesetre hirtelen felbukkant ez a…..
tettike 2011.01.05 12:33:28
@swatfater: Basszus, miért nem jelentkeztél?
Valaki helyretehetné már!
tettike 2011.01.05 12:34:27
@VR6: Nekem is nagyot nőtt a szememben!
Mai találós kérdés: hány cica szerepel a felvételen? A választ ne hamarkodd el! Forrás: funvid.eu A találatot köszönjük dantemasternek...
A cím persze csúsztatás, mert (egyelőre) a basszusgitáros egyáltalán nem lett tagja Axl Rose csapatának, de az mindenképpen esemény, hogy a Guns N' Roses október 14-i londoni koncertjén három számban (You Could Be Mine, Kocnkin’ On Heavens Door és Nice Boys) is szerepelt…..