Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butterflypowder

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..
butterflypowder 2009.03.23 14:05:05
Sziasztok!

Vagy azokra kéne kiadni, akik ilyeneket írnak, elgondolkodtató.

Egyébként ez az egyetemet végzett parkolási ellenőr valószínűleg azért nem tudja, mert nem hogy hetente, még havonta kétszer se megy, ugyanarra a részre, nézd el neki, hogy nem jegyzi meg , melyik autó hol áll úgy, hogy lehet 2-3 hónap múlva fog ugyanazon a pályán járni. Egyébként meg ha 5 csomag van rajta, akkor el kéne gondolkodni, hogy miért teszi ki rá 5 különböző ellenőr is, talán mind úgy véli, hogy vmi nem okes ? 1.ker korlátos is, 3 óránként kikerül a csomag.
Egyébként meg, hülyeség bántani az ellenőröket, és ismerek néhányat, azért tudom, mi hogy műxik. Autós vok és kaptam már csomagot lejárt jeggyel néhányszor, az adott pillban igaz bosszúság, de absz jogos, elkéstem, fizetnem kell.

Ha meg vkinek érvényes az engedélye, csak vmi folytán kikerül a csomag mégis, teljesen mindegy hogy milyen kommunikáció történik a céggel, a bíróságon úgysem állja meg a helyét, költsége nincs az autósnak, és bukja is a felperes. Jogász vok, tudom.
Nem hiszem, hogy mindig a legkisebb pontot kell támadni, jelen esetben az ellnőrőket. Persze őket lehet, velük van szemtől szembe kontaktus, de ők a gépezet legkisebb részei. Be kell menni az ügyfélszolgálatra és ott kell kinyitni a szánkat, ha igazunk van, az ellenőrt durván felelősségre vonják, senki se higyje , hogy nem.
Mindig a fejétől bűzlik a hal, ezt senki se felejtse. Azért mert hibás egy rendszer, v rossz a rendelet, nem a legkisebb emberek a hibásak.