Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsáá-sebedegé-sebedegá (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És költővel sem.A kép innenHahó Szakítósok!Rövid leszek. :)Munkahely. Pasival találkozás, egy hullámhossz, beszélgetés orrba-szájba hónapokig. Aztán pasi szerelmet vall, én sokkolódok (miért is?!), nemet mondok. Közli, hogy nem érdekli, ő szerelmes belém és kész, udvarolni…..
dzsáá-sebedegé-sebedegá (törölt) 2009.03.24 11:55:33
@dfvhiaehvépauvvavéuiavéaav:

Hát kérlek, ha már így említed... Az ember úgy eltűnődik azért. Úgyhogy egyetértek én is. A nők túlnyomóan valóban aljas, okádék állatok. Ez egyszerű tapasztalati tény. Nincs ezzel mit kezdeni...
dzsáá-sebedegé-sebedegá (törölt) 2009.03.24 12:38:23
@Borsószem:

Igen, szerintem is elmebeteg vagy, hogy milliomodmagaddal beszélgetsz állandóan...
Erős kezdet: a vidéki kislányból előbb escort, majd banki felsővezető lesz. Fake? Nem-fake? Vigyázat: hosszú! Hasonló sztori: egymilliós szakítás. A kép innen     Régi olvasója vagyok a blognak, jó hivatkozás szokott lenni napközben, miért is szakítsam meg a…..
Aki szombat estére már beleunt a találgatásokba, hogy Morgó, Szende, Szundi, Tudor, Vidor, Hapci vagy Kuka legyen-e az új miniszterelnök, elugorhatott a Millenárison megrendezett Antirasszista programsorozatra is. De aki igazán okos volt, rögtön akkor távozott, mikor befejeződött a…..
A megcsalásban az a legundorítóbb dolog, hogy az állandó partnert teszi ki a nemi betegségnek az olyan csávó, mint akiről most szó lesz. Halihó Szakítósblog, küldök nektek egy szinte még harmatosan friss sztorit, bár csak másodkézből, így nem tudom garantálni, hogy minden…..